4.7/5

• Kaczki Średnie
  • Laski
  • Słodków

3. Opinie o pracodawcach Turek
  5. Opinie o Logistic-Evex sp. z o.o.

Opinie o Logistic-Evex Turek

Nie przegap nowości o Logistic-Evex sp. z o.o.!

21.01.2021 11:39

Byłem na rozmowie o prace ,odbyło się dość miło .Ogólnie pierwsze wrażenie było bardzo dobre ,skusiłem się na inną propozycję z Turku i teraz żałuje,.Widuje firmę ,czasami rozmawiam z kierowcami ,chyba do duzo kierowców ze wschodu ,ale każdy chwali .

14.07.2022 12:38

Tak rotacje jak na wielkość tej firmy są bardzo małe

31.07.2022 00:07

Tak, współpracowaliśmy już z kobietami kierowcami i jesteśmy otwarci na zatrudnienie kobiet na stanowisku kierowcy.
    Skoczek

08.05.2020 13:56

Jechałem niedawno w tej firmie jako skoczek. Rozliczenie od razu po trasie z czego jestem zadowolony. Auta ładne, ale słabo wyposażone. Kontakt ze spedytorem ok. Ogólnie na plus

Oliwka

08.04.2024 12:53

Kiedyś wspomniano o tym, że język rosyjski jest traktowany raczej jako dodatek ale teraz w ofercie dla Starszego Dyspozytora jest napisane, że wymagana jest znajomość języka rosyjskiego. Czy jest szansa na doprecyzowanie o jaki konkretnie poziom chodzi?

08.04.2024 12:58

Pani Oliwio, praca dyspozytora w naszej firmie jest dość specyficzna, ponieważ kontakt jest z kierowcami z krajów wschodnich, dlatego znajomość języka rosyjskiego w tym wypadku musi być na poziomie komunikatywnym.

27.01.2024 21:01

Byłem na rozmowie i generalnie firma na plus rozmowę przeprowadzał właściciel jego syn i dyrektor. Właściciel i syn bardzo w porządku natomiast Dyrektor zadawał pytania których sam sensu nie rozumiał lub nie potrafił wytłumaczyć a rozwalił system pytaniem dlaczego nie znam Rosyjskiego pomimo tego że rozmawiam po niemiecku i angielsku????????‍♂️ a totalnie słabe było to że dyrektor zapewniał o informacji zwrotnej to nigdy jej nie otrzymałem dla mnie to trochę brak szacunku do drugiej osoby ale widocznie taka polityka firmy

31.01.2024 07:43

Bardzo Pana przepraszamy, jeżeli nie było kontaktu z naszej strony, dopilnujemy wszelkich starań w przyszłości aby poprawić zasugerowane przez Pana niedociągnięcia. Życzymy Panu sukcesów na dalszej ścieżce kariery i pozdrawiamy!

odpowiedź

08.04.2024 12:08

Cały dyrektor Janusz...

28.01.2024 09:15

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Logistic-Evex sp. z o.o.?

odpowiedź

08.04.2024 12:06

różne w zależności od sytuacji, jak jest dobrxe to ok, ale jak coś nie pasuje to...
    Izabela

01.03.2024 21:15

Witam. ;) jak wygląda sytuacja diagnostów samochodowych? Mąż nim jest, w zasadzie z przypadku znalazłam ofertę sprzed kilku dni na to stanowisko, przyznam, że chciałam porównać stanowisko z jego dotychczasowym miejscem pracy, ale nie ma wpisanych średnich zarobków. czy możecie je określić?

04.03.2024 07:30

Pani Izabelo, niestety w firmie Logistic-Evex nie ma Stacji Kontroli Pojazdów, dlatego nie jesteśmy w stanie się odnieść do tego zapytania.

16.03.2024 11:46

Dzień dobry, zgadza się, można aplikować bez doświadczenia, ale trzeba posiadać niezbędne dokumenty pozwalające wykonywać przeglądy diagnostyczne na Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów.
    [email protected]

05.03.2024 18:44

Firma Logistic-Evex sp. z o.o. - Turek od kilku lat wykonuje nam transport zakupionych aut w EU i jest bardzo rzetelna w tym co robi , nigdy nie było problemów zawsze usługa wykonana perfekcyjnie , polecam. bardzo dobry kontakt z Kubą Wasilewskim
    [email protected]

05.03.2024 18:38

Korzystam z usług firmy , mogę 100 % polecić usługi w transporcie międzynarodowym to pełen profesjonalizm , bardzo dobry kontakt z osobami odpowiedzialnym m.in. Jakubem Wasilewskim
    JACEK

03.03.2024 20:46

Polecam serdecznie firmę Logistic-Evex. Transport aut odbywa się bardzo sprawnie, Pan Kuba Wasilewski bardzo kompetentny, ogarnia wszystko jak należy. Firma godna polecenia.
    Jaś -mar

01.03.2024 10:01

Polecam firmę Logistic-evex jako firmę transportową. Auto odebrane zgodnie z zapewnieniem. Pan Kuba Wasilewski ogarnia wszystko jak należy. Super kontakt. Polecam wszystkim

01.03.2024 10:05

Bardzo dziękujemy! Pozdrawiamy!

12.02.2024 07:26

Jak teraz mam przed sobą ofertę dla spedytora to nie piszą w niej wcale o języku rosyjskim, jest tylko dopisek, że inny język może być mile widziany. Jest on bez znaczenia? Jeśli występuje to dofinansowanie do kursów to można wybrać dowolny czy jednak tylko taki związany z potencjalnym kontrahentem?

12.02.2024 07:53

Dla nas najważniejsza jest znajomość języka angielskiego, lub niemieckiego. Język rosyjski to tylko dodatek, który jest mile widziany. Dofinansowanie do kursu jest jak najbardziej możliwe, ale ten temat jest do doprecyzowania wewnętrznie. Pozdrawiamy Logistic-Evex.

28.01.2024 07:31

Co z tym rosyjskim? Ja w ofercie na spedycje, która jest teraz dostępna widzę tylko angielski w wymogach. Od kiedy ten rosyjski jest tu potrzebny? czy będzie przeważał podczas naborów? nie wiem czy mam szanse i czy jest sens się zgłaszać

31.01.2024 07:45

To zależy o jakim stanowisku pracy mówimy. Generalnie na większości stanowisk język rosyjski nie jest wymagany, a jedynie mile widziany. Jedynym stanowiskiem gdzie język rosyjski jest wymagany to dział HR. Pozdrawiamy!
    Bartek

15.03.2023 00:35

Witam czy macie system 2/1 pozdrawiam

15.03.2023 07:35

Witam, tak posiadamy taki system. Proszę o kontakt pod numerem 536 777 444.
    Zainteresowany

04.08.2023 15:24

Witam. Kierowcy wyjeżdżają busem do zestawów czy wyjazd jest z bazy?

27.01.2023 09:09

Podstawą naszej działalności jest transport ciężarowy na terenie całej Europy. W naszej flocie dominują pojazdy marki Mercedes-Benz oraz DAF XF.
    Co dokładnie wchodzi w skład naszego taboru?
     Zestawy 120 m3, długość: 7,70 m+7,70m, szerokość: 2,48 m, wysokość 3 m, ładowność do 12, 18 i 24 ton
     Naczepy typu MEGA 100 m3, długość 13,6 m, szerokość: 2,48 m, wysokość: 3 m, ładowność 24 tony.
     Busy do 3,5t
     Autobusy
     Minibus Mercedes Sprinter 519 23+1 VIP Class,
     Autokar Setra 315 GTHD 55+1 Comfort

Jeśli i Ty stawiasz na jakość w swojej firmie, skontaktuj się z nami i oddaj swój transport w nasze ręce!

News image

Kontakt - Logistic-Evex sp. z o.o.

Polna 5 62-700 Turek

NIP:6681822018

Branże: Transport i spedycja
    Miły

23.08.2022 22:46

Witam czy ktoś wie gdzie znajduje się biuro w Poznaniu?

24.08.2022 07:37

Fabianowo, 36 60-005 Poznań

25.08.2022 07:43

Tak, pod firmą jest darmowy parking dla pracowników.

28.06.2022 10:07

Czy w Logistic-Evex sp. z o.o. pracuje się na open space?
    Szymon

28.06.2022 10:42

Tak, w Logistic-Evex pracuje się na open space.
    valerii

17.09.2021 20:04

на работу прием есть? если есть ответте на телефон по вайберу +380954285595 украина

11.10.2021 12:11

Да, звоните +48 536 777 444. Я говорю по-русски.
    Толик

01.08.2021 14:47

Приём водителей на работу есть?

02.08.2021 08:01

Да, звоните +48 536 777 444. Я говорю по-русски.
    Mariusz

12.12.2020 13:44

Dobra firma,co prawda jest trochę kierowcow za wschodniej granicy ale jak ktoś chce pracować to niema żadnego problemu.Ogolnie firma godna polecenia,miła atmosfera niema gorszych i lepszych.polecam.
    Dziki

04.04.2021 07:13

???????????????????? dobre ????????????????
    Świeży kierowca

27.01.2021 10:38

Witam czy przyjmuja w firmie Logistic-Evex sp.z o.o.-Turek świeżych kierowcow (Bez doswiadczenia) najlepiej do podwójnej obsady do przyuczenia?

27.01.2021 10:51

Dzień dobry, nasza firma jest otwarta na wszelkiego rodzaju oferty pracy kat. C+E. Zapraszamy do naszej siedziby na rozmowę, lub do kontaktu: [email protected]. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy.

29.07.2020 10:17

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Logistic-Evex sp. z o.o.?
    Szymon

29.07.2020 11:15

Taką informację udzielamy tylko i wyłącznie w siedzibie firmy.
    Świeży kierowca

27.01.2021 10:40

Skoczek

13.12.2020 08:10

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Logistic-Evex?

Beny

25.11.2020 09:24

Polecam

10.07.2020 13:14

Jak narazie daja radę
    Paweł

14.05.2020 18:25

Panowie jaka jest podstawa?

15.05.2020 13:01

Panie Pawle zapraszamy do siedziby naszej firmy, tam odpowiemy na wszystkie pytania. Informujemy tylko, że na chwilę obecną posiadamy pełną obsadę w naszej firmie.
    Kierowca

14.05.2020 09:36

Jeżdżę w Evexie wiele lat i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wypłaty zawsze na czas i co najważniejsze pewna praca w dobie pandemii
    Kiero

03.01.2020 09:45

dobra firma, placa na czas, autka nowe, szef do dogadania, bez zastrzezn

Zostaw merytoryczną opinię o Logistic-Evex sp. z o.o.