Nie polecam firmy, szefostwo zadufane w sobie, mające duże wymagania, którym ciężko sprostać przez zepsutą renomę firmy przez lata. Trzymają kluczowych klientów, natomiast handlowcom każą przekopywać rynek, w poszukiwaniu nowych, niestety branża nie należy do szybko rozwijających się.
Nasza organizacja od lat konsekwentnie buduje relacje zarówno z klientami, jak i zespołem, opierając się na jasno określonych zasadach współpracy, odpowiedzialności i wyników.
Wymagania, o których Pan/Pani wspomina, są standardem w branży i wynikają z charakteru pracy handlowej – nie są one ani nadmierne, ani niemożliwe do realizacji dla osób zaangażowanych i kompetentnych.
Sugestia dotycząca „zepsutej renomy firmy” jest bezpodstawna i nie znajduje odzwierciedlenia ani w opinii naszych klientów, ani w wieloletniej współpracy z partnerami biznesowymi, którzy pozostają z nami przez lata. Rozwijanie nowych relacji handlowych jest naturalnym i zdrowym elementem działalności, a nie – jak zostało to przedstawione – oznaką problemu.
Szanujemy prawo do własnej opinii, natomiast publikowanie nieprawdziwych i uogólniających stwierdzeń, zwłaszcza jako anonimowa osoba, wprowadza w błąd potencjalnych kandydatów oraz partnerów.
Jeżeli posiada Pan/Pani konkretne uwagi lub sytuacje wymagające wyjaśnienia, zachęcam do bezpośredniego kontaktu – zawsze jesteśmy otwarci na rzeczową rozmowę.
Obserwator
03.06.2026 13:31
Po pierwsze widać że ktoś miał problem ze zbyt dużymi wymaganiami. Nie wiem o co dokładnie chodzi ale może warto pokusić się o dodatkowe szkolenia
Zostaw merytoryczną opinię o Stegro Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o Stegro Sp. z o.o.!
Stegro Sp. z o.o.
UL. SANDOMIERSKA 87A 27-400 Ostrowiec nad Kamienną