Bemko

• Zabłocie
  • Sławkowice
  • Trąbki

3. Opinie o pracodawcach Jawczyce
  5. Opinie o Bemko Sp. z o.o.

Opinie o Bemko Jawczyce

Nie przegap nowości o Bemko Sp. z o.o.!

Specjalista ds. wsparcia sprzedaży

18.06.2026 18:25

Sonia

Przebieg rekrutacji Niestety firma nie jest słowna. Po pierwsze podczas aplikacji podałam swoje widełki zarobków i podczas rozmowy widziałam wielkie zaskoczenie, gdy powiedziałam o kwestii wynagrodzenia. Dodatkowo dostałam informację, że dostanę informację zwrotną. Niestety trzy osoby, które uczestniczyły w rozmowie nie potrafiły zadzwonić z informacją zwrotną. Brak szacunku dla ludzi jak widać poniżej takie sytuacje już się powtarzały i nic się nie zmieniło. Pytania Czy pracownicy maja szacunek do osób które przychodzą na rozmowę?

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #SpecjalistaDsWsparciaSprzedazy

23.06.2026 15:31

Dzień dobry, Dziękuję za wiadomość i za Pani cierpliwość. Potwierdzam, że projekt rekrutacyjny został już sfinalizowany. Chcę bardzo przeprosić za brak wiadomości zwrotnej po naszej rozmowie rekrutacyjnej. Niestety, w wyniku błędu w naszym systemie rekrutacyjnym, automatyczne powiadomienie o statusie procesu po spotkaniach nie zostało wysłane. Pracujemy nad tym, aby wyeliminować takie sytuacje w przyszłości. Na to stanowisko wybraliśmy innego kandydata, jednak bardzo dziękuję za poświęcony nam czas i ciekawą rozmowę.

17.09.2025 11:37

W trosce o zachowanie dobrego imienia naszej firmy, informujemy, że wszelkie publikowane opinie powinny być zgodne z prawdą, merytoryczne oraz pozbawione treści zniesławiających, obraźliwych i naruszających dobra osobiste przedsiębiorstwa, jego pracowników lub klientów.

Przypominamy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności z kodeksem karnym oraz kodeksem cywilnym, publikowanie fałszywych, obraźliwych lub hejterskich opinii, stanowiących zniesławienie lub naruszenie dóbr osobistych, może skutkować wszczęciem postępowania karnego lub cywilnego wobec ich autorów. W przypadku stwierdzenia naruszeń tego rodzaju, firma podejmie wszelkie konieczne kroki prawne mające na celu ochronę swoich praw oraz renomy.

Apelujemy o odpowiedzialność, rozwagę oraz kulturę wypowiedzi przy wyrażaniu publicznych opinii na temat działalności firmy oraz zachęcamy do konstruktywnego dialogu opartego na faktach.
    Bolo

31.08.2024 09:17

Chciałbym podwyższać swoje kompetencje i móc awansować wewnętrznie. Pracując jako regionalny przedstawiciel handlowy mam szanse na rozwój zawodowy?

12.09.2025 10:45

Tak, w naszej firmie jak najbardziej istnieje możliwość rozwoju zawodowego na stanowisku regionalnego przedstawiciela handlowego. Cenimy zaangażowanie, inicjatywę i długofalową współpracę — wielu naszych obecnych dyrektorów i kierowników rozpoczynało swoją karierę właśnie w terenie. Osobom ambitnym i otwartym na rozwój oferujemy szkolenia produktowe, wsparcie doświadczonych zespołów oraz możliwość awansu na wyższe stanowiska.

19.08.2025 13:05

Firma Bemko okazała się nierzetelna i nieprofesjonalna. Każdemu kto będzie rozważał rekrutowanie się do niej, szczerze odradzam. Po etapie rozmów i odczekaniu na feedback, poprosiłem o kontakt w sprawie decyzji dotyczącej dalszego procesu. Zostałem poinformowany, ze takowa na pewno będzie. Do dziś nikt się do mnie odezwał, nie dostałem żadnej informacji zwrotnej, ani droga majowa ani telefoniczna. Bardzo słabo. NIestety, ale Bemko w ten sposób wpisało się na listę firm polskich, które nadal duchem i praktyka znajdują się w głębokim PRL-u.

03.09.2025 16:20

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w naszej firmie było negatywne. Przepraszamy za brak informacji zwrotnej – to nie powinno mieć miejsca i z pewnością nie odzwierciedla standardów, do których dążymy. Zdajemy sobie sprawę, jak ważna jest przejrzysta i terminowa komunikacja, szczególnie w procesie rekrutacji. Pana uwagi potraktujemy jako sygnał do poprawy naszych wewnętrznych procedur. Z poważaniem, Zespół Bemko
    Nuntia

14.07.2025 12:35

Asystent AI

Może ktoś wie, czy na stanowisku Area Export Sale Manager z językiem niemieckim dla rynku DACH te wszystkie oczekiwania są realne do spełnienia i czy opłaca się wchodzić w taką odpowiedzialność przy niepodanym wynagrodzeniu? Najbardziej wymagają biegłej znajomości języka niemieckiego oraz gotowości do częstych wyjazdów służbowych. Z benefitów chyba najważniejsza jest prywatna opieka medyczna.
    #ExportManager

19.08.2025 13:10

CZego by nie wymagali, nie polecam się tam rekrutować. Zero odpowiedzi zwrotnej, zero szacunku dla Kandydata.

Kontakt - Bemko Sp. z o.o.

Bocznicowa 13 05-850 Jawczyce

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Veritas

05.06.2025 17:28

Asystent AI

Była oferta na stanowisko Przedstawiciela Handlowego DIY. Wynagrodzenia nie podano, ale oferowano umowę o pracę i pracę mobilną. Najważniejszym wymaganiem było doświadczenie na stanowiskach handlowych. Z benefitów największą uwagę przyciągała prywatna opieka medyczna. Może ktoś się orientuje, czy te wymagania były wygórowane w porównaniu do benefitów i czy stawki faktycznie były motywujące?
    #PrzedstawicielHandlowy
    bodzio

02.03.2025 15:15

Czy Bemko produkuje pompy ciepła, jeżeli tak, to jakie?
    Ania

29.12.2022 16:45

Czy firma zatrudnienia kobiet beż doświadczenia na produkcję I jak można dojechać do firmy z Pruszkowa, i czy firma daje tzw bony paczki na święta jest coś takiego i jakie ludzie są proszę o informację
    ZORRO

04.01.2023 20:09

ANIU,POCZYTAJ OPINIE LUDZIE NIE POLECAJĄ TEJ FIRMY.
    Anna

01.04.2023 17:19

Tak,zatrudnia:) Dostajemy bony na święta.

23.03.2020 07:00

Nadal nie widać zbyt wielu komentarzy o firmie Bemko Sp. z o.o. w mieście Jawczyce, czy ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoimi spostrzeżeniami?
    pilkarz

16.07.2021 07:23

Jeżeli cały czas jest rotacja we wszystkich działach to nie świadczy dobrze o firmie.Pełno ukrainców któży nic nie potrafią a polaka traktuje się jak śmiecia.
    Bemko

07.06.2020 21:26

Czy to prawda,że w nawet w tak dobrej firmie jak w Bemko ucięli wypłaty handlowcom o 20%? To pytanie retoryczne! Handlowcy wykonują plany roczne a wypłaty mniejsze, super sprawa dla pracodawcy, który zgarnie odszkodowanie!
    Pandemian

08.09.2020 15:35

To raczej był standard na rynku, w dobie lockdownu.Nie tylko w "tak dobrej firmie jak bemko".

Zostaw merytoryczną opinię o Bemko Sp. z o.o.