Tesar Polska

• Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o Tesar Polska Sp. z o.o.

Opinie o Tesar Polska Niepołomice

Nie przegap nowości o Tesar Polska Sp. z o.o.!

zastanawiam się

17.10.2025 20:10

Jak wygląda u Was dodatek za dojazd do pracy, czy to jest liczone od km czy w jaki sposób?

Ankieter

02.10.2025 09:00

Dzień dobry, czy potwierdzają Państwo, iż w planach jest przeniesienie oddziału z Niepołomic do Łodzi w czerwcu 2026 r. (lub innym terminie)?

Ankieter

02.10.2025 08:44

Czy potwierdzają Państwo, iż w planach jest przeniesienie oddziału z Niepołomic do Łodzi w czerwcu 2026r. (lub innym terminie)?

Automatyk

25.08.2025 13:36

Dzień dobry. Czy na chwilę obecną szukacie Państwo automatyka do Niepołomic? Dotarły do mnie takie informacje, ale nigdzie nie znalazłem prowadzonej rekrutacji. Pozdrawiam.
    MM

23.06.2025 23:54

Witam. Obecnie trwa nabór w Tesar na stanowisko QHS&E Manager. Ten sam nabór miał miejsce już w lutym tego roku. Kiedy planujecie Państwo rozstrzygnąć proces rekrutacyjny? Oferta jest bardzo ciekawa... dlatego zastanawiam się czy już zostałem skreślony..czy może jest jeszcze szansa :)..

28.04.2025 18:40

Ja jestem obecnie pracownikiem w bochni I słyszę tylko że każdy sie chce zwolnic i kiedyś stoperem mierzyli czas to już daje do myślenia czy robić tam
    Janek

22.06.2025 14:33

Czas mierzyli stoperem jak powstawało całe TWI bo chcieli wiedzieć ile czasu konkretna czynność zajmuje.
    Janek

29.05.2025 02:23

Fajna firma polecam.
    Maj

21.05.2025 13:15

Witam, jakie są przewidziane widełki wynagrodzenia na stanowisku koordynator ds logistyki i magazynu ? Czy jest to nowo utworzone stanowisko ? Z góry dziękuję za odp.
    Maj

21.05.2025 12:37

Kasia

15.05.2025 12:35

To jest bardzo dobry pracodawca i bardzo dobra praca. Przez wiele lat pracowałam w wielu firmach, małych i dużych. Nie było lepszych warunków, atmosfery, zespołu niż w Tesar.
    Sergio Ramirez

15.05.2025 08:13

Praca dobra jak pizza Pozdrawiam, S.R. Arrivederci
    Domino

15.05.2025 08:08

Spytacie jak idzie nasz biznes. Nie jest dobrze. Co prawda nie jest też źle. Można powiedzieć, że jest średnio.
    Sergio Ramirez

15.05.2025 08:10

To chyba super?
    Domino

15.05.2025 08:11

Oczywiście, że super !!!
    Lorenzo

14.05.2025 17:42

Psy szczekają, karawana idzie dalej...:)))
    Leonardo

14.05.2025 18:16

Nic nie idzie, zaraz się przewróci rowerek ???? nawet podpórki nie pomogą i kijek do "sterowania"????
    Giorgio Giovanni

14.05.2025 14:57

Dobra atmosfera, regularne wynagrodzenie (+premie), ostatnio powstała nowa palarnia więc można wyjść się przewietrzyć nawet przy złej pogodzie. Polecam, G.G. Ciao
    Worker

14.05.2025 17:16

Czyli wszystko w najlepszym porządku.
    Skibidi Toilet

14.05.2025 17:41

Potwierdzam
    Mao Zedong

14.05.2025 14:59

Czy zastanawialiście się kiedyś, jak oddychać pod wodą??? ????
    Mao Zedong

14.05.2025 15:02

A poza tym to sprzedam Opla, wyjeżdżał tylko w niedzielę do kościoła, tanio !
    Hahahaha

13.05.2025 21:44

zwalniają się nastepni i ja
    zwalniam się

10.05.2025 22:10

rodzinna atmosfera mówili przy przyjęciu I kariera a z tego co widzę to sami donosiciele nóż w plecy by wbili a kariera to najwyżej śmieszny lider za marne pieniądze więc i atmosfera taka że niechce się robić a robota beznadziejna I to padnie niedługo

10.05.2025 20:42

KTO MĄDRY TO JUŻ NIE ROBI W BOCHNI A KTO GLUPI I NAIWNY TO ROBI , JA ROBIE BO NIC NIE UMIE I JESTEM GLUPI CIUL I obserwuje to jak tak będzie to spadam bo sami (usunięte przez administratora) robią
    w kasku

07.05.2025 10:30

ludzie czemu wy tak donosicie na innych ?????? az gryzie po oczach widać, goska przystopuj z tym obgadywaniem bo podejdę i ci powiem wprost

01.05.2025 20:54

wypłata 3920 wziąłem, wstyd i hańba za taką ciężka robotę i ja już się zwalniam

02.05.2025 14:00

Jak sie przyjmowałeś to myślałeś, że brutto to netto a teraz beczysz bo nikt nie daje ci dodatkowych premii za samą obecność złotego króla

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tesar Polska?

Kontakt - Tesar Polska Sp. z o.o.

Skarbowa 34 32-005 Niepołomice

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika

XIconLinkedinIcon
    pracowałem krótko

28.04.2025 12:10

a największe (usunięte przez administratora) to te baby i ogólnie ludzie , patrzy żeby ktoś robił i donosi bo widać i obgaduje non stop ale oni zostali za te marne grosze barany a ja się przyjąłem do mana
    Do Rekrutant

30.04.2025 15:56

Chyba sam je prowadziłeś bo już nie ma takich testów i wszyscy zastanawiają się gdzie jest rekruter od testów i teraz wiem że w Bochnii prowadzi rozmowy o pracę niby kulturalny a fałszywiec jak nie wiem ten w czerwonym podkoszulku z georga
    Kpina

01.05.2025 20:59

zobacz jaki niedorajda a zamiast robić to siedzi w kiblu non stop wiecie o kim mowa
    Rafal nie poleca

25.04.2025 16:12

największy mój błąd to było zatrudnienie sie w bochni , robota beznadziejna ciągle upomnienia ze wszystko źle a nawet nie możesz zobaczyć na telefon bo donoszą ciągle te ludziska którzy boją się własnego cienia ,więc nie polecam tej roboty a kierownik nie zasługuje na stanowisko bo kierownicze stanowisko do czegoś zobowiązuje a nie tylko strzelać z ucha
    dobra rada

25.04.2025 23:48

nie słuchać kierownika tylko jak wam nie pasuje to poprostu olać i iść stamtąd , ja poszedłem o 11 tej po dwóch dniach bo nie jestem debilem żeby tam robić
    Fajnyklimat

13.04.2025 13:49

Jakis glupek pisal ze fajny jest teraz klinat w niepolomicach a ludzie odchodza do bochni masowo...
    Krótki

19.03.2025 22:36

Teraz w Niepołomicach jest (usunięte przez administratora) klimat .Pozbyli się w końcu tych śmiesznych pseudo liderów K.i D. imamy spokój ,został niby G...esiek ale ta ich banda się rozleciała i poszli sobie do Bochni i nich tam się z nimi męczą.
    Były

11.04.2025 17:00

Pseudo liderzy bo komuś się nie chciało pracować i pewnie któryś z nich zwrócił mu uwagę. K. D. G. fajni i wyluzowani goście, nigdy nie miałem z nimi problemu i nie słyszałem żeby ktoś o nich źle mówił w firmie. Nie pracowałeś chyba krótki w innej firmie i nie poznałeś liderów karierowiczów kablarzy. Pozdrawiam stałych pracowników:)
    @Zainteresowany

11.04.2025 21:15

(usunięte przez administratora)Nikt tu cię nie obrażał a tym bardziej znieslawiał.Wyrazenie swojej opinii jest jak najbardziej odpowiednie na tym portalu ,a czasy zamykania ust i cenzury już dawno minęły .Poza tym nie bądź (usunięte przez administratora)i nie podpisuj się jako "pracodawca"czy "były"bo właśnie podszywanie się pod kogoś może właśnie podlega pod kare grzywny bądź ograniczenia wolności

31.03.2025 14:22

06.04.2025 19:14

Proszę usunąć komentarz. ile zniesławienie zwykłe zgodnie z art. 212 § 1 k.k. zagrożone jest karą grzywny albo karą ograniczenia wolności, to już zniesławienie za pomocą środków masowego komunikowania podlega karze grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku (art. 212 § 2 k.k.).

03.04.2025 23:21

tesar donosiciele ludziska a w szczególności te babska i pensje marne a robota beznadziejna szkoda życia
    Tora Tora Tora !

01.04.2025 07:41

Nareszcie coś tu się dzieje :)
    Bora Bora Bora !

01.04.2025 08:21

No dzieje się, ludzie którzy donoszą na siebie nawzajem zostają liderami. Faktycznie jest się czym cieszyć. Chyba że po prostu z takiego środowiska pochodzisz i jest to coś normalnego.
    Mały

30.03.2025 21:10

Pracuje w tej firmie od X czasu, "lider" przez małe L (G.) Nie nadaje się do tego w ogóle, wprowadza zamęt i wszystkich chce skłócić, wszyscy o tym wiedzą i się z niego śmieją a gość myśli że każdy mu wierzy. Współczuję wam na składaniu, trzymajcie się chłopaki
    Błażej

12.03.2025 13:50

Cześć mam pytanie do pracowników jak wygląda praca w zakładzie czy jest trudna czy łatwa?? czy brygadzista i kierownictwo jest dogadanie ?? Oraz jak wygląda wynagrodzenie u początkujących
    Tesar

02.03.2025 06:30

To do was są te przyjęcia z agencji na Bochnie tyle wakatów?
    Michal

08.02.2024 12:44

Szukam opini na temat zakładu pracy. Czy jest możliwość pracowania nadgodzin , na jaką podstawę można liczyć na produkcji i czy praca jest stosunkowo spokojna. Dzięki za info. Pozdrawiam
    Olaf

12.02.2025 11:00

Ogólnie praca ciężka stawki są małe jako nowy pracownik zarabiam 300zl brutto od najniższej krajowej żeby można było zarobić godne pieniądze trzeba pracować na 6 stanowiskach.
    Olaf

12.02.2025 11:00

Krzysztof

02.02.2025 17:41

Witam. Chciałem się dowiedzieć czy prawda to że w Bochni od lutego nowi pracownicy mają zarabiać min 5000 bo się starają w pracy ,a starszym stażem niż rok mają zabrać poliwalencję i będą zaczynać od najniższej bo i tak nic nie robią tylko udają i kawę piją co chwilę .Takie info dostałem od pana z HR
    On

01.02.2024 16:27

Witam czy ma ktoś maila żeby wysłać CV do pracy do Bochni ?
    Slawek

25.01.2025 14:18

Nie warto .W tej firmie nic nie osiągniesz , wynagrodzenie najniższe ,zatrudniają osoby po rodzinie przez co robią sobie układy i obgadują innych do kierownictwa a sami nic nie robią i patrzą byle tylko szefostwo ich nie widziało,a jak się pojawiają na hali to robotę chcą innym pozabierać byle wyglądało że pracują .całe szczęście że już tam nie pracuje .
    Mietek

04.08.2024 04:54

Cześć a powiecie czemu powiększają teraz działalność na inne miasto i co to konkretnie zmienia w warunkach pracy?
    Pytam

19.08.2024 19:28

Jak Ci się kolego pracuje w tej firmie? Nie wiesz kiedy ma ruszyć ten zakład w Bochni?
    Ola

25.01.2025 14:06

Proszę napisać bo pan z rekrutacji oferuje bardzo dobre wynagrodzenie a płacą najniższą krajową obiecując że będzie lepiej ?Bo nabór macie cały czas a wynagrodzenie marne i kierownik (zresztą bardzo uczciwy) mówi że nie zarobię więcej .Więc moje pytanie o co tam chodzi z tymi wynagrodzenkami?
    Michel

05.12.2024 20:08

Praca ogólnie spokojna lecz brak czasami logicznego podziału obowiązków i stanowisk .Podejście dyrektora i kierownika w Bochni ok.Za to wynagrodzenie bardzo słabe .Gość który rekrutuje celowo wprowadza w bład podając podstawę z jakąś premią,ale to jest dalej najniższa pensja a obiecanki raczej nieosiągalne .
    Kamil

04.01.2025 21:02

Liczyć to można na najniższą krajową .premia frekwencyjna jak pracujesz cały miesiąc i nic poza tym.Hrowiec Marcin to złotousty człowiek.Dużo obiecuje a faktycznie nie ma nic .

24.01.2025 20:10

A ten zakład jiz funkcjonuje w Bochni?
    Honorka

14.06.2024 18:35

Jeny same tu pytania a odpowiedzi nikt nie daje i ciekawe czemu.... Dla przykładu mnie zainteresowała praca logistyka no ale nawet w ofercie same ogóły. Oprócz podstawy to dają sporo innych dodatków aż dziwnie dużo. To jakby to wszystko poskładać to ile na miesiąc ze wszystkim wychodzi?
    fifek

18.09.2024 15:14

Niby tak. Z drugiej strony czasem jest wewnetrzny zakaz narzekania dla pracowników. Jak rozumiem to nie ten przypadek?
    Kiedy

11.10.2024 13:58

Ale nawet jak jest zakaz to ta strona jest anonimowa tutaj nikt się nie podpisuje nazwiskiem więc jeśli by ktoś chciał to spokojnie mógłby ponarzekać. Wiadomo kiedy ruszy zakład w Bochni?
    Tesar

18.09.2024 14:58

Ilu u was na zmianie pracuje operatorów wózka widłowego?

14.06.2024 17:06

Czy firma Tesar w Niepołomicach przenosi się całkowicie do Bochni czy też powiększa działalność i będzie funkcjonować w dwóch lokalizacjach?
    Duży

08.05.2024 23:05

@Pracodawca Czy w tej firmie istnieje możliwość pracy w nadgodzinach lub inna możliwość dodatkowego zarobku?
    Barbara

23.04.2024 15:59

Czy na produkcję zatrudniają kobiety ?

Zostaw merytoryczną opinię o Tesar Polska Sp. z o.o.