Lukmebel

• Hanulin
  • Olendry
  • Grębanin

3. Opinie o pracodawcach Kępno
  5. Opinie o Lukmebel Sp. z o.o.

Opinie o Lukmebel Kępno

Nie przegap nowości o Lukmebel Sp. z o.o.!

PB

22.05.2026 18:21

Pracuję w firmie już jakiś czas i ogólnie oceniam ją pozytywnie. Wynagrodzenie jest w porządku, atmosfera między pracownikami dobra, a zespół pomocny. Pracy nie brakuje, ale dzięki temu dużo się dzieje i można zdobyć doświadczenie. Szefostwo działa bardzo dynamicznie i z dużym zaangażowaniem, więc czasem tempo potrafi udzielić się wszystkim 😉 Jednak firma jest dobrze zorganizowana i można liczyć na stabilność zatrudnienia.

06.02.2025 11:50

20.05.2026 15:47

To są kłamstwa tego nie pisze jedna osoba ani nic takiego.

20.05.2026 15:57

wszystkie niewygodne komentarze są usuwane tego nie pisze jedna osoba jakiś jeden kierowca tylko każdy kto tam był i zna pracę tam i szefostwo
    Pomoc biurowa/fakturzystka

06.02.2025 19:33

Jaka atmosfera panuje w biurze? Jakie szefostwo, jak współpracownicy? Tylko proszę bez odpowiedzi o szczodrości szefostwa bo to już jest śmieszne.
    Jjj

08.05.2026 18:32

Pojawia się dość często bo atmosfera w biurze to dramat.

20.05.2026 15:48

jak nie przeprasza Ci (usunięte przez administratora) i atakowanie i obrażanie to spoko

08.01.2026 12:12

witam chcialem sie zapytac jak sie pracuje na wozki widlowy i czy faktycznie tyle sie zarabia
    #OperatorWozkaWidlowego
    Aurora

08.09.2024 15:37

Jakieś rady w jaki sposób dostać pracę w firmie Lukmebel, albo w jaki sposób dostać się na rozmowę? Chodzi o pracę w biurze, wymagania spełniam na pewno, cv wysyłane kilkukrotnie i cisza :(
    Michasia

23.01.2025 19:59

Daj sobie spokój pieniędzy nie zarobisz a zdrowie stracisz
    @Ola

05.02.2025 20:29

Możesz napisać coś więcej? Z tego co widać w ogłoszeniach, oferują dobre zarobki.
    dragagnieszka

13.11.2024 20:53

Polecam!! Z całego serca polecam taki kierowca to skarb,przywiezie,przyniesie,uśmiechnięty,zadowolony chociaż to była 7 :00 rano Pełen profesjonalizm!!
    Kierowca

09.11.2024 10:26

W porównaniu do innych firm, to niebo a ziemia. Wszystkie paczki poukładane, opisane, a biuro w razie problemów pomaga praktycznie całodobowo. Firma na duzy plus
    AJG

09.09.2024 19:45

Ja tam polecam pracę w Lukmebel. Maciej i Basia są uczciwi, nigdy nie zostałam w żaden sposób (usunięte przez administratora) na wypłacie. Zawsze wszystko na konto, częste podwyżki i premia od obrotu. Praca sama w sobie również przyjemna :)

Kontakt - Lukmebel Sp. z o.o.

Piotra Potworowskiego 19E 63-600 Kępno

Branża główna: E-commerce i sprzedaż online

08.08.2024 21:38

Przyszły kierowca rezygnacja

13.08.2024 06:55

Dzięki wielkie za informację i naświetlenie sprawy. Chciałem tam jeździć,mam doświadczenie po Polsce zarówno jak i DE(rozmawiam po niemiecku). Ale odpuszczam temat jak to ma wyglądać w taki sposób. Pozdrawiam
    MCJ

04.09.2024 19:04

Nie to tak nie wygląda Zapraszam na rozmowę to zobaczy Pan jak to wygląda - wszystko jest od razu tłumaczone a kierowca przed wyjazdem w trasę wie ile zarobi.
    Aninimus

04.09.2024 19:00

WYPŁATA JEST ZAWSZE NA CZAS a pracuje w tej firmie 6 lat - Pracownicy mają dodatkowo wypłacane PREMIE od obrotu i zaangażowania w danym miesiącu - szefostwo jest bardzo szczodre i wyrozumiałe - jeśli masz problem wystarczy że przyjdziesz i porozmawiasz a oni zawsze zrobią wszystko żeby pomóc

26.08.2024 17:46

Xxx

26.08.2024 18:47

To się już zaczyna robić śmieszne Nikt nigdy nie miał w tej firmie opóźnionej wypłaty WYPŁATA ZAWSZE JEST NA CZAS ZAWSZE NA KONTO Nie ma u nas czegoś takiego jak od „najniższej” czy połowa na konto a druga „pod stołem” Osoba które pisze takie komentarze naprawdę nie ma za grosz taktu i wstydu a dodatkowo lepszych zajęć do pracy.
    Noname

22.08.2024 10:20

Pracuję w tej firmie od 4 lat Nie ma bardziej wyrozumiałego i szczodrego szefostwa Osoba która wypisuje te oszczerstwa powinna się wstydzić Wgl te komentarze pisane to jest jakiś śmiech ludzie się podpisują imiona a nigdy nikt taki nie pracował u nas A dobrze my pracownicy wiemy jacy ludzie którzy przyjdą potrafią być - zero myślenia naprawdę czasami nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
    MCJ

16.08.2024 07:20

SPROSTOWANIE każda negatywna opinia na tej stronie napisana jest przez 1 osobę - "kierowca" który pracował 2 tyg. Wyjeżdżając w trasę mając podany numer rejestracyjny pojechał innym pustym autem. W kolejnym aucie po wyjechaniu adblue do zera miał pretensje ze auta są złomy bo weszło w tryb awaryjny... i tacy ludzie wypisują komentarze. Zatrudniamy na ten moment 30 kierowcow. Każdy z nich ma zaplacone w pełni na konto ustalone podczas rozmowy kwalifikacyjnej wynagrodzenie. Czasy jazdy liczone są przez program, który używany jest przez dziesiątki firm, a większość kierowców wraca sporo przed czasem.

16.08.2024 15:47

To całkowicie zmienia postać rzeczy,jak można wyjechać adblue do końca!! Trzeba być (usunięte przez administratora) takim razie chętnie nawiążę z państwem współpracę,w poniedziałek osobiście podjadę do firmy i uzgodnimy szczegóły .

21.08.2024 22:11

Dlaczego tak uważacie?

21.08.2024 14:52

Po prostu żenada te komentarze. Pracuje w tej firmie już dłuższy czas i M. jest najbardziej uczciwym i honorowym pracodawcą. Owszem jest nerwowym, nie lubi po prostu (usunięte przez administratora) ale w nigdy nie było problemu z wypłacalnością!!

07.08.2024 17:04

07.08.2024 23:05

Czyli to co podane w ogłoszeniu mija się z prawdą tak ? Jestem zainteresowany stanowiskiem kierowcy kat b

17.07.2024 22:34

18.07.2024 21:13

Dlaczego pan tak uważa, byłem na rozmowie rekrutacyjnej i wszystko przebiegło pomyślnie. Wynagrodzenie jest wyraźnie opisane w ogłoszeniu co i jak.
    Ptr

19.06.2024 08:21

Nie polecam kupna mebli w Lukmebel. Jakosc tragiczna jak z papieru a cena z górnej półki. Przez internet i telefon zachwalają a jak się kupi to mają Cie w du.. Podrapane poobijane o reklamację tygodniami się prosi i czeka. Szczerze nie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Lukmebel Sp. z o.o.