ECO-ABC

Oferta

Nasze zasoby

Nasz zespół

Unikalne korzyści

3. Opinie o pracodawcach Bełchatów
  5. Opinie o ECO-ABC SP. Z O.O.

Opinie o ECO-ABC Bełchatów

Nie przegap nowości o ECO-ABC SP. Z O.O.!

Potencjalny pracownik

01.06.2026 12:38

Czy aktualnie są prowadzone jakieś rekrutacje? Na stronie firmy, ani na portalach nie ma żadnych informacji. Jeśli są, prosze o informacje gdzie znaleźć.

Prawdziwa

20.04.2026 19:33

Nie polecam tego pracodawcy. Pracownicy mili na pokaz. Zaglądając głębiej tragedia. Jedyny dział ktory mozna pozytywnie ocenić to ochrona środowiska. Dowiedzieć sie czegoś z działu księgowego jest nie lada wyczynem.(usunięte przez administratora) Dziewczyny ze sprzedaży mile kontaktowe. Te starsze widać ze posiadają wiedzę czego nie mozna powiedzieć o młodszych pracownikach.(usunięte przez administratora) Po nieustających ogłoszeniach poszukujący pracowników widać ze z belchatowa nikt juz nie chce tam pracować. Tylko sami pracownicy myślą o sobie w samych pozytywach a na mieście krążą zupełnie odmienne opinie. Nawet wynagrodzenie oferowane w ogłoszeniach nie zachęca. Jak najdalej od tego miejsca.

Ewelina

22.06.2025 16:27

Bardzo szybko i telefonicznie udało mi się dzięki pomocy i życzliwości Pani Ewy podpisać umowę oraz zarejestrować w BDO. Dziękuję i oczywiście ocena na 5*

10.02.2024 23:01

Po ile godzin pracuje kierowca kat c? Widziałem, że ktoś tu sugerował, że poza jazdą obowiązkiem jest jeszcze załadunek, i zastanawiam się, czy to wszystko w 8 godz się zmieściło? Wiem że parę dni temu jeszcze była oferta no i jak są normalne godziny to w sumie bym aplikował.

20.03.2024 12:48

Obiecują cuda. Będą czekać bo niema kto robić. Ludzie robią do pierwszej wypłaty i rezygnują. Ciagla rekrutacja o czymś przecież świadczy. Gdyby było tak dobrze jak mówią to nikt by nie rezygnował z roboty. A tu ciągle szukają pracowników do każdego działu. Wyrzutki które niemoga znalesc innej roboty tylko zostają

02.01.2025 20:32

Nie do każdego działu szukają pracowników. Myślę że w każdej firmie są działy, gdzie jest większa i mniejsza rotacja. A też nie każdemu będzie pasowała praca z odpadami.

27.03.2024 05:18

Już po tym naborze na kierowcę kat. C? Wchodzę w ogłoszenie, a tam nie ma treści w ogóle. Myślałem, że jak w tym roku wstawili, to jeszcze coś da radę, chyba że mają kolejne wakaty. To przez firmę w ogóle praca czy jakiś urząd dla bezrobotnych, gdzie pytać ewentualnie?

28.03.2024 08:01

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy na stanowisku kierowcy kat. C. Rekrutacja jest przeprowadzana bezpośrednio przez naszą firmę. Bardzo prosimy o przesłanie swojej aplikacji na adres email: [email protected] z dopiskiem w tytule wiadomości "Aplikacja na stanowisko kierowca kat. C" Pozdrawiamy Zespół ECO - ABC SP. Z O.O.
    Obiektywny

24.03.2024 11:17

Pracowałem w firmie ładnych kilka lat na stanowisku kierowcy. Z przyczyn rodzinnych musiałem rozstać się z firmą. Kontakt z ludźmi tam pracującymi mam do tej pory. Fakt praca jest wymagająca szczególe na tzw. skoczka, ale to pewnie jak wszędzie na skoczka nie jest lekko, ogólnie na pracę i atmosferę nie narzekałem, pod warunkiem, że przychodzi się do pracy pracować a nie kombinować co by zrobić żeby nic nie robić a brać dobrą wypłatę. Co do samych ludzi, uważam, że są ok można się z nimi dogadać, pod warunkiem, że się nie leci w kulki. Wiem od pracowników, że firma dosyć ostro od tego roku zaczęła pozbywać się ludzi którzy właśnie w te kulki grali, więc i hejt jak widać się leje, ogólnie polecam, kasa jest niezła na czas, wszystko na legalu, sporo można wyciągnąć z socjalnego, wczasy pod gruszą, niezłe pożyczki. a i z kierownictwem dogadać się można gdy człowiek jest w potrzebie, dużo pomagają jak komuś dzieje się krzywda.
    Nikola

06.03.2024 07:51

Bardzo profesjonalna obsługa biura klienta jak i kuriera. Polecam !!
    Sprawdzone

29.02.2024 13:35

NIEWYKSZTAŁCONA BANDA która trzyma się posady bo gdzie by ich zatrudnili. Pracownicy z głową na karku albo odeszli sami albo zostali zwolnieni. Stado MATOŁÓW

01.03.2024 08:04

Dzień dobry, Dziękujemy za komentarz. W swojej wypowiedzi porusza Pan lub Pani bardzo ważne kwestie jednak są one zbyt ogólne, a przez to krzywdzące dla Naszej Organizacji bez żadnych potwierdzeń swoich tez. Zatrudniamy profesjonalistów i darzymy zaufaniem naszych pracowników. Głęboko wierzymy, że każdy z nich wykonuje swoje obowiązki z należytą sumiennością i poszanowaniem. Jeśli jednak Pan lub Pani zauważył / zauważyła jakiekolwiek uchybienia w naszej codziennej pracy, uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem email [email protected] Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę z której możemy wyciągnąć wnioski, by nieustannie usprawniać funkcjonowanie Naszej firmy. Pozdrawiamy Zespół ECO-ABC SP. Z O.O.
    Pewny

29.02.2024 13:32

Chyba jasne jest dlaczego ciągle rekrutują pracowników! Do ksiegowosci, na kierowców-tego nawet nie można nazwać zawodem kierowcy!! To wrzucanie worów głównie!! Do księgowości dlaczego? No chyba jasne dla WSZTSTKICH! Gdyby było tak wspaniale to nie byłoby takiej rotacji. Ludzie otwórzcie oczy i uciekajcie najdalej jak się da!!!

01.03.2024 07:53

Dzień dobry, Dziękujemy za komentarz. Jak zapewne dobrze Pan wie w firmie w ostatnim czasie zachodzą ogromne zmiany kadrowe, część pracowników która nie spełnia oczekiwań spółki i analogicznie zakończyła współpracę. Uważamy, że Pański komentarz jest krzywdzący wobec naszej pozostałej kadry liczącej blisko 200 osób, która codziennie wykonuje swoje obowiązki z należytą sumiennością i poszanowaniem tworząc naszą organizację. Kwestie poruszone przez Pana są dla nas bardzo ważne. Zachęcamy do odwiedzin w siedzibie naszej firmy i rozmów z pracownikami by osoby które zastanawiają się nad podjęciem u nas pracy miały możliwość ocenienia naszych wspólnych starań samemu. Pozdrawiamy Zespół ECO-ABC SP. Z O.O.
    Szczery

10.02.2024 16:58

W @Eco-Abc pracownicy " najwyższego szczebla" to jakaś porażka. Zero szacunku do drugiego człowieka. Albo grasz jak ci zagrają albo cię ośmieszą, (usunięte przez administratora).

10.02.2024 18:33

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za twoją opinię. Jednocześnie jesteśmy zaniepokojeni gorzkimi słowami i zarzutami obok których nie możemy przejść obojętnie, a tym bardziej być wobec takich zarzutów obojętnym. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że równoważna do satysfakcji naszych klientów jest satysfakcja pracowników, dlatego staramy się stwarzać stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia. "Ośmieszanie", "zgnojenie" jak piszesz są bardzo poważnymi zarzutami, które są absolutnie niedopuszczalne w miejscu zatrudnienia. Nie o wszystkich sprawach możemy rozmawiać tu na forum, a przy tak poważnych zarzutach bardzo łatwo o pomówienie dlatego zanim wyciągniemy konsekwencję chcemy zbadać i wyjaśnić całą sytuację. W tym celu prosimy o dokładny opis, tego co się wydarzyło w mailu i przesłanie go do nas na adres [email protected] Pozdrawiamy Zespół ECO-ABC SP. Z O.O.

Kontakt - ECO-ABC SP. Z O.O.

Przemysłowa 7 97-400 Bełchatów

Branża główna: OZE i energia odnawialna
    Na własnej skórze

10.02.2024 17:05

Nie liczą się z nikim. Odezwij się to będziesz miał problemy. Robić i nie pytac o pieniadze. @Eco-Abc @eco clean Energy sa JAK NAJDALEJ !!!

10.02.2024 18:33

Dzień dobry, Dziękujemy za twoją opinię. Poruszasz kilka ważnych i delikatnych kwestii w swojej wypowiedzi, których nasza firma nie chce pomijać milczeniem. "Nie liczenie się z nikim", "Odezwij się a będziesz miał problemy" jak piszesz, są to bardzo poważne zarzuty, przy których bardzo łatwo o pomówienia. Dlatego bardzo prosimy o dokładny opis, tego co się wydarzyło w mailu i przesłanie go do nas na adres [email protected] Co do drugiej części twojej opinii, nasze wynagrodzenia są na bardzo dobrym poziomie i odzwierciedlają realia rynku, na które składa się wynagrodzenie podstawowe, premiowe, oraz premia roczna za ponadprzeciętne osiągnięcia w danym roku, jak również pakiet medyczny i sportowy, rozbudowany Fundusz Socjalny. Warunki które przedstawiamy na rozmowach kwalifikacyjnych pokrywają się z rzeczywistością. Niewątpliwie okres próbny często weryfikuje umiejętności i wiedzę danego Kandydata. Pozdrawiamy Zespół ECO- ABC SP. Z O.O.

09.01.2024 07:56

hej, myślę nad aplikacją do nich na Kierowcę kat. C, ktoś napisałby czy warto u nich się zatrudnić? czy trasy są na terenie Polski, czy również za granicą? napisali, że praca od poniedziałku do piątku i że soboty są wolne, a co z niedzielami, wyrusza się już wtedy do pracy? jak to wygląda? opłacają hotel przy podróżach służbowych, czy diety też są płacone?
    Sz

16.01.2024 06:21

To stanowisko powinno się nie nazywać kierowca kat C , ale pracownik fizyczny z prawem jazdy kat C. Praca polega na ręcznymi ładowaniu worków z odpadami i przywiezieniem do spalarni w Bełchatowie. Większość czasu zajmuje załadunek a nie jazda.

23.09.2023 22:46

Yyy

26.09.2023 20:32

Pieniądze suma sumarom mogą się zgadzać ... Lecz niezrozumiały system rozliczania daje siwe znaki ...
    Patrzący z Góry

26.09.2023 20:37

Na Rekrutacji to samo lanie wody ... Jeżeli chodzi o sprawy realne to jest zupełnie inaczej . Ale każdy to wie kto doświadczył . Nikomu oczywiście ani firmie źle nie życzę ale jeżeli chodzi o uczciwie podejście do tematu to niestety nie jest . Proszę zwrócić uwagę ogłoszenia o pracę wiszą w tej firmie już od ponad roku . Można samemu sobie opinię wyrobi. .
    Administracja

23.11.2022 22:29

A jak pracuje się w biurze w tej firmie? Widzę że często do księgowości szukają.

24.11.2022 07:26

Firma się rozwija, powstają nowe oddziały, więc szukamy kolejnych osób. Nikt nie odszedł, powiększamy dział księgowości.

24.11.2022 11:57

Zapraszamy do złożenia CV i bezpośredniego kontaktu podczas rozmowy rekrutacyjnej.
    Stary

15.12.2021 07:50

Najlepsza praca przy piecu, kaska wpada, (usunięte przez administratora)
    Stary

20.12.2021 19:07

Ale ja nikogo nie obrażam bo sam jestem operatorem pieca, praca lux ????

12.07.2022 22:54

Prawdę trzeba mówić nawet jeśli to pokazuje ze firma jest nie porządku to trzeba ostrzegać dla tego a nie na prośbę usunięte przez operatora , to wygodne opinie mogą być a te nie są kasowane na prośbę właścicieli to coś z tą firmą jest nie tak a go work jest w takim razie nie rzetelny
    Dzikus

04.01.2022 01:24

Generalnie praca kerowcy nie należy do najlżejszych. Jeżeli ktoś lubi jeździć oraz poznać nowych ludzi to polecam. Plusy zwiedzasz za darmo kraj, zakwaterowanie w hostelach a nie kabinie auta, zwrot kosztów szkoleń typu DAR itp. , Kierowca w awaryjnych sytuacjach może liczyć na pomoc biura oraz innych kierowców. Dla mnie minus to późne informowanie kierowcy tzw skoczka o trasie na przyszły tydzień, w piątek o 14-stej możesz się dowiedzieć, że od poniedziałku przez tydzień czasem dwa tugodnie będziesz pracować na drugim końcu Polski a nie jak to było wcześniej planowane w okolicach zamieszkania. Reasumując miło wspominam pracę w tej firmie. Poznałem tam wielu dobrych, ponocnych ludzi wiadomo czarną owca
    Dzikus

04.01.2022 01:36

Wiadomo czarna owca zawsze się gdzieś znajdzie. Szkoda, że nie doszliśmy do porozumienia w drażliwym temacie... Kawalerom polecam.

12.07.2022 22:51

Te ogłoszenie to już na stałe na olx , nikt nie chce jeździć tam czy o co chodzi ??

04.10.2021 22:18

Najgorsza praca w moim życiu nikomu nie polecam.

07.10.2021 15:01

Ciężko się odnieść do anonimowego wpisu, jeśli nie znamy dokładnej sytuacji. Przykro nam, że nie sprostaliśmy Pana oczekiwaniom. Praca u nas jako kierowca jest rzeczywiście specyficzna, dlatego na rozmowie kwalifikacyjnej staramy się szczegółowo wyjaśnić, na czym polegają obowiązki na tym stanowisku (kontakt z kontrahentem, ważenie towaru, załadunek, wystawianie dokumentów w systemie). Obecnie zatrudniamy ok. 50 kierowców, niektórzy pracują dla nas od 15 - 20 lat i świetnie odnajdują się na tym stanowisku.
    SZOFER2

19.12.2018 18:49

Witam też miałem nie przyjemność popracować chwilę w wymienionej wyżej "FIRMIE" odział w Warszawie nawiązują do kolegi z Krakowa flota samochodów pozostawia wiele do życzenia pomijając fakt że zaczynając prace od 3:00 nad ranem i rozładowując odpady medyczne na przyczepy ciężarówek lub ciężarówki pozostawiane na kilka dni na magazynach choć jest to nie zgodne z prawem a kończąc o godz 18:00. bardziej odpychające było to iż po rozładunkach trzeba było myć samochody w sensie przestrzeń ładunkową środkami nie dozwolonymi (domestos) a mycie takie odbywało się na zewnątrz tak aby chemikalia spływały do studzienek kanalizacyjnych co też jest nie dopuszczalne prawnie! a co do wypłacalności hmmm... powiem w prost pierwsze dwa tyg, pracujemy ZA DARMO! "poznając trasę a raczej kilka tras nie liczcie też na zwroty za kurs ADR lub jak jest napisanie w umowie za dodatki w godz. nocnych lub za nadgodziny i nie oficjalnie za rozładunki co tylko ma miejsce w Warszawie na ul. Bukowieckiej 92
    Szofer

26.07.2018 01:31

Miałem okazję pracować jako kierowca w Krakowie. Warunki pracy hmmm... Lekko mówiąc nie za dobre. Flota pojazdów pozostawiająca wiele do życzenia. Kierowca do 3.5 t. często jeździ ponad 8h. Najlepsza jest elektrownia na biomasę, chyba że biomasa są czerwone worki wrzucane prosto z placu bez kontroli spalania... do tego sterta zalegających odpadów medycznych za kotarą potrafią leżeć kilka dobrych tygodni w kolejce do spalnia. Mimo braku możliwości przerobienia miejscowych odpadów, firma zwozi odpady medyczne z poza województwa np. z Bełchatowa (co jest niezgodne z przepisami), średnio 4 tiry tygodniowo. Uważam że przy takich obrotach firmy stanowczo za mała. Plus taki że wielka wypłata na czas. Polecam omijać ta cudowna firmę szczególnie po połączeniu spółek.
    Laki Luka

01.12.2018 12:50

Pokaz mi firmę w ktorej kietowca kat b jeździ 8h
    Nowy

21.08.2018 17:57

Witam. Zastanawiam się czy aplikować na stanowisko biurowe do Krakowa( transport) jakie są warunki pracy? Czy można zarobić średnia krajowa?

04.09.2018 00:36

Nie polecam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ECO-ABC?

Zostaw merytoryczną opinię o ECO-ABC SP. Z O.O.