Sowex Textiles

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o Sowex Textiles Sp. z o.o.

Opinie o Sowex Textiles Ostrów Wielkopolski

Nie przegap nowości o Sowex Textiles Sp. z o.o.!

Sowex Textiles Sp. z o.o.

19.10.2022 14:57

Witamy serdecznie !

Dziękujemy za opinie na temat naszej firmy :)

Doceniamy każdy głos i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Należy jednak pamiętać, że krytyka ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza zezwolenia na obrażanie kogokolwiek, naruszanie godności, pisanie oszczerstw i nieprawdy mogących godzić w osoby bądź grupy ludzi.
    Polskie prawo gwarantuje ochronę dobrego imienia. W związku z tym komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą archiwizowane przez Administratora.

Serdecznie zapraszamy do dzielenia się Waszymi opiniami. Zależy nam aby atmosfera w firmie była jak najbardziej pozytywna a rzetelna komunikacja może nam to ułatwić i przyczynić się do rozwoju naszej firmy.

Pozdrawiamy
    Sowex Textiles Sp. z o.o.
    Oni

30.06.2020 19:36

Witam Jak oceniacie pracę jako kierowca w tej firmie?? Czy jest umowa o pracę ?
    olaf

20.07.2020 19:49

bardzo dobra praca - idzie zarobic , szef w porzadku

Pola

24.08.2023 09:14

Na olx jest ogłoszenie dla przedstawiciel-handlowiec. Widełki jakie zostały podane to 3800-10000 tyś brutto. Jako nowy pracownik na start ile realnie można zarobić? Z tego co czytam, wynagrodzenie składa się z podstawy plus prowizji, ile jest zagwarantowane na umowie? Co do umowy, można przejść z umowy zlecenie n umowę o pracę?

XD

12.10.2023 11:13

Po co się głupio pytasz?

Anulka

12.02.2023 09:59

Firma Sowex w trudnych czasach nikogo nie zwolniła..a wręcz zatrudniła. Przy tych kosztach szacun dla szefa . Jestem bardzo zadowolona z pracy w sklepie jako sprzedawczyni . Teraz postaram się wkręcić moją koleżankę. Pracowałam u innego szefa w odzieży używanej, ale tu w Sowexie czuje się najlepiej. Jak na sklep z odzieżą uzywana praca jest lekka . Kto chce spróbować pracy niech idzie do Biedronki lidla itp. Nie znoszę narzekania . Polecam tą firmę

Jadaszowa

06.01.2023 12:44

Polecam firmę szef wyrozumiały i wrażliwy na ludzkie problemy .firma najlepsza w jakiej pracowałam
    Nawiedzony

20.10.2022 20:40

Pracuje w Sowexie i nie narzekam ..idą ciężkie czasy , a firma Sowex prosperuje bardzo dobrze .wypłata na czas ...zawsze można się dogadać z szefostwem. Bardzo dobra atmosfera . Polecam.

30.08.2022 10:11

Czy Sowex Textiles Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?

08.09.2022 21:44

Jak jestes kierowcą to pracujesz w różnych godzinach
    ALLADYN

29.08.2022 16:13

Firma jak firma ...jeśli jest na rynku od kilku lat w tych pisowskich czasach i sobie radzi to widocznie jest dobrze .A tylko marudy i nieroby maja czas na pisanie co im się chce . Każdy ma własne zdanie ale oczernianie kogoś bezpodstawnie to tylko już świństwo. Tak jak w tych czasach jedni przychodzą drudzy odchodzą. Ja pracuje i jestem.bardzo zadowolony ze swojej pracy. Jeśli komuś nie pasuje niech odejdzie ale nie oczernia firmy swojego pracodawcy. Jeśli ma coś do powiedzenia niech idzie do szefa i powie wprost co go boli .A nie jak tchórz pisze kłamstwa. Ja tu pracuje i jest mi dobrze . Jesli mam problem idę do szefostwa i zawsze ten problem jest rozwiązany. Szkoda mi jest firm które ciężko pracują a jeden z drugim oczerniają i piszą beż sensu
    Zadowolony pracownik

14.04.2022 17:06

Jeśli komuś praca nie odpowiada zawsze można zrezygnować... nikt nikogo na siłę nie trzyma , a życie pracowników jest na tyle nudne ,ze interesują się życiem szefa .... Bo plotkować potraficie ,może weźcie się za robotę, a nie za płlotki, bo za pierdzenie w stołek nikt pochwały nie dostanie . Ja jestem bardzo zadowolony z pracy , wszystko na czas , wypłata ok ,wiadomo zawsze chciałoby się więcej, ale nie zawsze można.... szef spoko jak każdy ma gorsze dni , polecam firmę x czystym sumieniem,
    Zaangazowana

12.04.2022 10:41

Praca bardzo mi się podobała ze względu na sprawy rodzinne musiałam się zwolnić jakiś czas temu. Pracowałam w wielu firmach , i mogę stwierdzic z całą stanowczoscia ze Sowex jest to normalna firma i godna polecenia. Ludzie są teraz roszczeniowi i piszą po złości. Ja wystawiam jak najbardziej pozytywną opinię tej firmy. Zarobki przyzwoite, szefostwo wywiązuje się ze swoich obietnic, wypłaty na czas. warunki do pracy dobre. W tych czasach jest ciezko prowadizc firmę .. Pracodawca daje wam pracę a WY poprostu go oczerniacie...jak tak można. Postawcie się na miejscu pracodawcy.......Polecam firmę przyszłym pracownikom.

06.01.2022 17:26

M...R

07.04.2022 18:04

Jak można być obłudnym człowiekiem pisać takie rzeczy nie znający prawdy. Pamiętajcie ,że ci ludzie mają dzieci , rodzinę . W łóżku nie siedzicie, nie znacie sytuacji,jak było,dla czego tak się stało.... Życie piszę różne scenariusze. A ideałem nikt nie jest każdy popełnia błędy i nie nam to Oceniać. Pozdrawiam
    Robert

04.04.2022 12:02

Dokładnie sami załóżcie firmę zobaczymy co o was będą pisać buraki.... Ja pracuje i nie narzekam. Jak pracujesz to zarabiasz a jak tylko kombinujesz to wiadomo. Dla mnie najlepsza firma w jakiej pracowałem.
    Ania

04.04.2022 08:08

Pracowałam w tej firmie niestety z przyczyn prywatnych musiałam odejść ze sklepu. Z Panią Kierownik zawsze można się dogadać. Firma wypłacalna na czas. Ogólnie bardzo dobre zarobki. Patrzę co piszecie i jak możecie obgadywać swojego szefa. Jeśli jest wam tak źle to poprostu się zwolnijcie. Z tego wszystkiego widać tylko że jesteście zwykłymi szarymi ludźmi którzy nigdy nic nie osiągną oprócz głupiego pisania. A szefa z tą swoją Panią M stać na wszystko a wy tylko u nich pracujecie i żyjecie z miesiąca na miesiąc. Nie obrażając nikogo zwykle im zazdrościcie a ich pewnie g... obchodzą te opinie. P. S Polecam otworzyć swoją firmę i przy tych podwyżkach cen grzać sobie hale na maxa.. Haha Pozdrawiam
    krystian

03.04.2022 21:09

jest dobrze...dlatego tutaj pracuje... firma się rozwija. osoby ktore narzekają obrazaja szefa w komentarzach swiadczy to o ich inteligencji. zazdroszcza ze sami nie moga otworzyc firmy .szefostwo się stara ze wszystkich sił ....szef jest to uczciwy człowiek a pracownicy cóż .... to co pisza o nich swiadczy

Kontakt - Sowex Textiles Sp. z o.o.

Wrocławska 43-49 62-800 Ostrów Wielkopolski

Branże: Sprzedaż towarów używanych

23.03.2022 20:32

Damian

03.04.2022 20:32

praca jak praca ja nie narzekam ....jest mi tu dobrze ..mimo ze jestem z natury zrzeda....zazdrosciecie szefowi ? Trzeba mieć głowę jak szef i nie narzekać każdy może otworzyc sobie firme
    Damian

03.04.2022 20:36

zawsze obgaduje szefa...ale bardzo lubie tu pracować wyplata na czas ....szef zawsze się przywita .zazdroszczę szefowi ze tak mu się wiedzie ...no i wiecie jest bardzo dobrze ..czasem donoszę szefowi co się dzieje na hali i no i Pani Monice strzelam z ucha
    Magda

16.09.2021 15:23

Pracuje już 3 lata . Wszystko działa w dwie strony. Jeśli szef jest zadowolony to i pracownik ...
    Gabi

06.01.2022 17:29

Jak szef zadowolony to napewno pani też.
    Magda

16.09.2021 15:20

Pracuje już 3 lata . Wszystko działa

23.04.2021 10:44

Jak jest z pakietem medycznym w Sowex Textiles Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
    Taki Ja

28.04.2021 17:43

Tam jest problem samemu dołączyć do ubezpieczenia ????

23.01.2021 13:56

majster

22.04.2021 11:51

Człowieku załóż sobie firmę i sam zbieraj odzież i nie narzekaj .. bo tylko narzekają Ci co nic nie robią .
    Tymek - Hanys

05.09.2020 21:53

Jedna z normalnych firm na rynku.. bardzo dobre podejscie do pracownika. FIrma pręznie się rozwija na rynku. Szacun dla szefa i kierownictwa . Dobrze mi się tutaj pracuje
    franek

02.02.2020 17:51

nie ma co narzekac .....firma porzadna - wypłata na czas ,,, praca dobra , szef spoko ... wiec polecam
    Paulina

26.02.2020 13:37

A wiesz może czy sklepy otwierane są na zasadzie franczyzy czy jako kolejny sklep
    Wowa

17.08.2020 17:09

Bardzo fajna dobra atmosfera w firmie, kierownictwo jak na te czasy pozytywne nastawienie do pracownika. Każdy kto ma ambicje moze smiało pracować w Sowex Textiles Ostrów Wlkp. Szef i kierowniczka sortownik OK !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sowex Textiles?

Wiktoria

22.05.2020 00:34

@franek a atmosfera również jest na poziomie?
    olaf

20.07.2020 19:50

atmosfera bardzo dobra ... zespol fajnie dobrany

28.09.2019 21:21

Morda

21.01.2020 11:15

Okres próbny to próbny..Nie każdy się nadaje do takiej pracy
    Morda

21.01.2020 11:13

Super firma..mila atmosfera nieźle płacą. Idzie się dogadać zawsze
    Jolantaaa

30.12.2019 12:39

Bardzo dobra atmosfera w firmie, dobre zarobki, szef uczciwy jak mało kto... widzę perspektywy dalszej pracy w tej firmie
    Barbaraaa

25.12.2019 17:41

najlepsza - przyjazna firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam
    Barbaraaa

25.12.2019 17:39

Najlepsza firma w jakiej pracuje. miła swietna atmosfera

Zostaw merytoryczną opinię o Sowex Textiles Sp. z o.o.