Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Bgh.Work Sp. z o.o.? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
Widziałam negatywną opinię odnośnie obsługi w agencji a właśnie zastanawiałam się nad warunkami zatrudnienia dla osób rekrutujących. Dla pewności to Polki też tu przyjmą, prawda? jeśli tak to wiecie ile płacą rekruterom? Są jakieś prowizje od kandydata czy coś?
Ukrainki które siedzą przy biurku są niemiłe opryskliwe zachowują się tak jakby siedzialy tam za karę.
Współpracują z PSN z LINGEN, nie płacą kasy, nawet KUG, a Pani Katarzyna mówi, że taka jest polityka firmy. TRAGEDIA!!
Hej! Niestety nie ma tutaj jeszcze informacji na temat tego miejsca, ale ja chętnie zaktualizowałabym informacje o warunkach pracy jakie oferują Bgh.Work Sp. z o.o. Najbardziej interesuje mnie to, czy oferują jakieś benefity z tytułu zatrudnienia u nich? Karta multisport itd. Będę wdzięczna za informacje
Jak się pracuje w Bgh.Work Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Bgh.Work Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.