TCA

• Bielany Wrocławskie
  • Racławice Wielkie
  • Komorowice
  • Żerniki Małe

3. Opinie o pracodawcach Domasław
  5. Opinie o TCA SP. Z O.O.

Opinie o TCA Domasław

Nie przegap nowości o TCA SP. Z O.O.!

Elwira

06.02.2026 22:11

logistycznie wszystko poukładane, wynagrodzenie na czas, sprzęty zadbane, nowe auta, wszystko serwisowane, trasy fajne, szef jest spoko do pogadania w każdym temacie i pomocny gdy jest taka potrzeba, ze spedytorem to jak z kumplem wesoły żartowniś😁 z czystym sumieniem polecam firme 😉

Szofer

01.02.2026 09:28

pracowałem tam półtora roku, (usunięte przez administratora) zero profesionalizmu i nie docenia dobrego pracownika, problemy z płynnością i co za tym idzie częste blokowane kart, boxów i nie terminowe wynagrodzenia. Firma ogólnie robiona na odwal. Praca w nocy na stałych trasach i to na plus, sprzęt też ok. Wynagrodzenia bardzo słabe poniżej rynkowych dawane z łaską (usunięte przez administratora)

Nietakwcalekolorowo

10.12.2025 14:05

Nie wszystko funkcjonowało tam w sposób właściwy, a organizacja pracy i komunikacja pozostawiały wiele do życzenia. Była okazja przekonać się o tym wielokrotnie. Moja ogólna ocena tej firmy jest niestety bardzo niska, jednak z uwagi na fakt, że jest to wyłącznie moja subiektywna opinia, nie będę tutaj szerzej tego komentować. Powiem jedynie, że lista moich zastrzeżeń mogłaby być długa, baaaardzo długa.

Tomsok

10.12.2025 13:30

Robota poukładana, wypłaty na czas, dobra firma
    Nocny marek

29.11.2025 18:50

Firmę oceniam pozytywnie, sprzęt nowy, bez żadnych problemów, kasę dostawałem na czas.
    Nocny marek

29.11.2025 18:48

Firme oceniam pozytywnie, sprzęt nowy i w dobrym stanie, jak pracowałem to nie miałem żadnych problemów

28.11.2025 16:49

Pracowałem w firmie transportowej jako kierowca na trasach międzynarodowy i mogę szczerze powiedzieć, że była to jedna z najlepszych firm, z jakimi miałem do czynienia. Atmosfera w zespole jest świetna - każdy jest pomocny, a dyspozytorzy naprawdę dbają o kierowców i zawsze starają się znaleźć najlepsze rozwiązania. Sprzęt jest nowy i regularnie serwisowany, co daje duże poczucie bezpieczeństwa na trasie. Zarobki są zawsze na czas, a do tego bardzo uczciwe. Grafiki tras dobrze ułożone, bez niepotrzebnego stresu i „kombinowania”. W firmie panuje porządek, jasne zasady i normalne ludzkie podejście - coś, czego brakuje w wielu miejscach. Polecam firmę każdemu kierowcy, który szuka stabilnej pracy, porządnego traktowania i profesjonalnego podejścia. Zdecydowanie 5/5!
    Gosciu

29.11.2025 13:03

A o jakiej atmosferze mówisz? 🤣 Tak. Każdy kierowca życzliwy. Dwulicowość to się nazywa. Sprawdź w słowniku. Serwisowany sprzęt? Jak połowa kierowców pseudo zawodowych nie potrafi nawet naczepy czy kontenera po sobie sprzątać. I nikt tego nie pilnuje. Brawo.
    Byla

29.11.2025 13:00

Fakt urlopy nie płacone. Dobrze napisane. I to jest wstyd. Ale robota na Amazonie ,poczcie jest dobra. Spedytor robi dobrą robotę ! Premia za to. A miauczenie kierowców ,co to się zachowują jaj małe dzieci -tu nie pojadę, tam nie pojadę, tu nie zdarze.. ja (usunięte przez administratora) skad wy się bierzecie?
    Gosciu

29.11.2025 12:56

Skąd wy bierzecie te opinie ? Trochę śmiech. Z tego co widać to starzy kierownicy są wykopywani z roboty na rzecz nowych. To ciekawostka. Za urlopy ktoś ma zapłacone? Ciekawy kodeks pracy ,skoro nie płaci się za urlopy. I kontrolę na to pozwalają? Brawo jaka obłuda 🤣 Ale jak spedytor sam ustawi robotę to dobra robota. Amazon ,poczta .
    #KierowcaKatC
    Kiero

28.11.2025 22:10

Dobra firma:)polecam
    Michał

28.11.2025 22:09

Ogólnie firma godna polecenia, pracuję tu już trochę,w sumie prawie 4 lata i nie mam na co narzekać.
    Kiero

28.11.2025 21:43

w porzadku praca samochody nowe trasy dobre. szef dobry czlowiek, pomoze w potrzebie chociaz czasem nakrzyczy to w gruncie rzeczy porzadny gosc
    Damian

28.11.2025 19:43

Zlecenia z Tca to czysta przyjemność Konkretne ustalenia przed i wynagrodzenie po skończeniu kursu. Auta nowe/b. świeże wszystkie zadbane

Kontakt - TCA SP. Z O.O.

Inwestycyjna 6 55-040 Domasław

Branża główna: Transport i spedycja
    Maro

28.11.2025 17:02

Rzetelny pracodawca, dużo wymaga i pilnuje porządku. Kierowcy jeżeli spełniają swoje obowiązki, to nie ma właściwie żadnych problemów. Samochody w wiekszosci, świeże, nowe.
    Sebastian

28.11.2025 17:01

Polecam firme TCA. Zakres pracy to przewoz przesyłek kurierskich (Amazon lub poczta) wiec kierowca sie nie napracuje fizycznie.Auta nowe i zadbane.Dobra współpraca z dyspozyja.Polecam.
    Andrii

28.11.2025 16:50

Witam, firma jest w porządku, dyrektor jest otzyvchev, w ciągu dwóch lat pracy nie było żadnych opóźnień ani problemów, samochody są nowe
    Ujebanablotem

27.11.2025 15:41

Polecam , nowe auta, praca to czysta przyjemność:)

26.11.2025 13:04

Pracuje w tej firmie już niemal dwa lata,i wszystko jest ok.Jak robisz dobrze swoją pracę,to i firma ma odpowiednie stosowanie do ciebie.Z szefem i spedytorem można zawsze o wszystkim pogadać.Polecam👍

24.11.2025 20:49

Jeśli bolą kogoś kwoty , to niech nie pracuje , przyjmując się wiesz za ile pracujesz, umowy szef dotrzymuje , nikt nikogo na siłę nie trzyma, ale szef ogólnie jest spoko, większość floty nowa , jeśli robisz to co do ciebie należy to też masz zapłacone, pracuję już kilka lat i nie narzekam, znam takich co odeszli i wracają z powrotem, praca pod Amazonem , czy pocztą poukładana , ogólnie lubię firmę ma swoje zalety , jeśli jesteś w porządku , to szef też jest dla Ciebie w porządku TCA👍

23.11.2025 20:29

Kombinatorstwo jest, chociaż praca na Amazonie jest dobra, ok. Tu się nie ma do czego przyczepic. Ale przypal jest z wynagrodzeniem za urlopy ! A właściwie brak kasy za jakiekolwiek urlopy. O czym kierowcy się nie mówi. Sorry ale w normalnej firmie za urlopy się płaci. Kpina i tyle. Wiec kto co woli.
    #KierowcaKatC

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TCA?

Jessica

23.11.2025 17:39

TCA jest świetne. Mili współpracownicy, fajni przełożeni i wszystko działa sprawnie. Dobre i punktualne wynagrodzenie. Uwielbiam to miejsce.
    KierowcaZawodowy

23.11.2025 16:52

Normalna praca ! Szef zawsze do dogadania. Wypłata wtedy kiedy trzeba. Polecam.
    Mateusz

23.11.2025 16:48

Polecam tego pracodawcę flota wyposażona w nowe samochody wypłaty są zawsze 10 piszą tak chyba ci co nie chcą pracować tak jak się umówiłem to zawsze dotrzymał słowa.

10.01.2024 14:54

Witam, serio tak w tej firmie jest jak piszeszecie? Za 2/2 nie płacą tak jak w ogłoszeniu 6000?
    Szofer

11.10.2023 08:40

Omijać szerokim łukiem ! Płacą jak chcą trzeba się prosić (usunięte przez administratora) nigdy się nic nie zgadza jak już dostaniesz , karty paliwowe co chwila zablokowane tak samo boxy, (usunięte przez administratora)
    Olek

10.01.2023 17:04

Firma zatrudnia tylko obcokrajowców płace w ogłoszeniach to bujda. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o TCA SP. Z O.O.