Menas Sp. z o.o.
06.08.2025 10:14
Dzień dobry,
Dziękujemy wszystkim za opinie – zarówno te pozytywne, jak i krytyczne. Doceniamy każdą wypowiedź, która wnosi coś wartościowego, zwłaszcza jeśli zawiera konstruktywne uwagi. Dzięki nim możemy się rozwijać, wyciągać wnioski i wprowadzać zmiany tam, gdzie są one rzeczywiście potrzebne.
Mamy świadomość, że nie jesteśmy firmą idealną – bo taka nie istnieje. Pracujemy w wymagającej i dynamicznej branży. Mimo to od lat działamy na rynku, realizujemy kolejne projekty i zatrudniamy pracowników, z których wielu jest z nami od dłuższego czasu. Dla nas to najlepszy dowód, że robimy to dobrze.
Zatrudniamy osoby z różnych środowisk i krajów – kierujemy się kompetencjami i zaangażowaniem, nie pochodzeniem. Cenimy ludzi, którzy chcą pracować rzetelnie i z szacunkiem wobec innych.
Szanujemy prawo do własnej opinii, także tej krytycznej – ale anonimowe, jednostronne i emocjonalne komentarze nie są dla nas podstawą do merytorycznej dyskusji. Zachęcamy raczej do bezpośredniego kontaktu – rozmowa zawsze daje więcej.
Na tym kończymy nasz udział w tej dyskusji. Wracamy do pracy i dziękujemy wszystkim, którzy są z nami – zarówno obecnym, jak i byłym pracownikom, klientom i partnerom.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Menas