Tragedia...kiepska płaca,atmosfera niby luźna,ale szefostwo jak ma gorszy dzień to wyżywa się. Według umowy zajmujesz się powiedzmy zamówieniami,a musisz sprzątać,nosic ciężary. Pójście na zwolnienie, to po powrocie jest się karanym chamskim dogadywaniem i czepianiem się,a przecież chorować może każdy. Stawka najniższa krajowa, szefostwo i ekipa znają się,nowa osoba jest mobbingowana. U mnie skończyło się psychologiem. Nie polecam!!!
Bio Medical Pharma
20.05.2026 10:43
Dzień dobry,
Dziękujemy za podzielenie się opinią, choć z przykrością przyjmujemy tak negatywną ocenę. Chcielibyśmy jednak odnieść się do kilku poruszonych kwestii, aby przedstawić pełny obraz sytuacji:
• Zakres obowiązków: Stanowisko magazyniera z natury wiąże się z pracami fizycznymi, takimi jak rozładunek towaru. W naszym przypadku są to głównie lekkie puszki aluminiowe oraz kartony o wadze do 25 kg (zgodnie z normami BHP), co jest standardem w tej branży.
• Nieobecności a nakład pracy: Szanujemy prawo każdego pracownika do zwolnienia lekarskiego. Należy jednak zrozumieć, że długa nieobecność generuje zaległości, które po powrocie muszą zostać nadrobione, co może być mylnie odebrane jako "karanie" pracą.
• Wynagrodzenie: Stawka jest zawsze transparentna i przedstawiana przed podpisaniem umowy. Każdy kandydat ma prawo do jej akceptacji lub odrzucenia na etapie rekrutacji.
• Atmosfera i relacje: Nasz zespół tworzą osoby z wieloletnim stażem, co świadczy o stabilności zatrudnienia. Jesteśmy otwarci na nowych pracowników, o czym świadczy fakt, że osoba zatrudniona na to samo miejsce obecnie bardzo dobrze odnajduje się w zespole i nie zgłasza zastrzeżeń.
Zarzut o (usunięte przez administratora) traktujemy bardzo poważnie, jednak w tym przypadku opisane sytuacje nie znajdują potwierdzenia w codziennej praktyce firmy. Życzymy powodzenia w dalszej drodze zawodowej.
Z poważaniem,
Przychody i zysk BMPharma (Bio Medical Pharma)
Przychód netto [PLN]
-720,0 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Bio Medical Pharma Sp. z o.o.