5 ich otwartych rekrutacji teraz naliczyłem. Widełki płacowe wydają się więc traktować ludzi poważnie przynajmniej na tym etapie. Pytanie czy i później nie brakuje szacunku? I z czego się wzięło to zapotrzebowanie na ludzi?
W tej firmie nie ma pracowników, są samozatrudnieni. A poza tym szkoda gadać.
Skoro ty też jesteś samozatrudniony to tak źle nie ma co? Siła cię nie zmuszają do pracy w firmie, zakładam że kasa się zgadzać musi
W firmie są pracownicy na etatach i samozatrudnieni jako podwykonawcy, powyższy wpis jest zakłamany.
Czy wiecie coś o warunkach pracy w firmie Bad Element Polska Sp. z o.o.? Czy warto aplikować na ofertę pracy Glazurnik?
Firma to bankrut w Jaroszewicach zamknęli oddział Potrzbują pracownika na 2 tygodnie a potem won w okresie letnim praca po 2 tygodnie reszta wolne przymusowo a podatki i zusy trzeba płacić Ogólnie firma krzak żyjąca na ciągłym kredycie i nie posiadająca własnego majątku Hala w Nowej Soli jest wynajęta w Żadnym wypadku nie polecam tam pracy
Witam jak wygląda wynagrodzenie. Są jakieś premie
Bad czyli zły ????. Dużo ludzi żyje mitem dobrych zarobków ???????????? w praktyce bałagan organizacyjny a pracownik musi nadrabiać niekompetencję przełożonych.
Witam. Firma oferuje 5tys brutto dla operatora wózka widłowego... Ściema czy naprawde tak dobrze płacą? Jak to rzeczywiście wygląda?
Witam jak jest na chwilę obecną z wynagrodzeniem dla operatora wózka widłowego, oraz czy firma przyjmuje bez doświadczenia na wózku widłowym. Pozdrawiam
Można wiecej informacji na temat firmy? Jak wygląda sytuacja i zatrudnienie?
Ludzie odchodzą (usunięte przez administratora) Nie polecam!!!!!
(usunięte przez administratora)nie polecam nikomu (usunięte przez administratora) atmosfera spoko (usunięte przez administratora)
Firma prowadzi normalnie swoją działalność. Skąd taka cisza?
Firma owszem prowadzi swoją działalność kosztem ludzi na własnej działalności,umowach zleceniu i podwykonawcom....
Chciałbym tam pracować ale to samozatrudnienie...

Praca Bad Element Polska Sp. z o.o. - archiwalne oferty pracy:
- Kontroler finansowy, Lwówek Śląski - Czerwiec 2024
- FUGARZ, Rakowice Małe - Maj 2024
- Referent ds. logistyki, Rakowice Małe - Kwiecień 2024
- Księgowy / Księgowa, Rakowice Małe - Luty 2024
Czy pracujesz w firmie Bad Element Polska Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Bad Element Polska Sp. z o.o.?