Gepard09.08.2025 08:36
Można się chwalić słupkami i wyliczeniami jak to firma jest super i hiper , ale nie wszyscy wiedzą , co się kryje za tymi wynikami - ja sam osobiście przekonałem się jak postępuje właściciel tej tej firmy z Nowej Rudy a dokładnie p. Prezes Ryszard K. - co opiszę poniżej żeby wszyscy mieli pełną jasność - skąd się biorą te całe przychody i zyski o których tak się szczyci Merkury.
Ale jeśli jednak ktoś chce się lansować samochodem kasy PREMIUM tak jak p. Prezes Ryszard K. - to znaczy podnosi poprzeczkę do poziomu PREMIUM , to niech też się również zachowuje na poziomie PREMIUM - żeby było jasne ja nic nie mam do tej klasy samochodów , ponieważ też jeżdżę SUW-em Audi , ale skoro p. Prezes Ryszard K. jeździ SUW-em Mercedes , to chyba wypadało by żeby się tak samo to znaczy zachowywać również w sprawach zawodowych - bo ja szanuję ludzi przedsiębiorczych do których się również zaliczam , ale ja jak większość ludzi nie lubię takiego polskiego zwykłego i prymitywnego "cwaniactwa" , bo jak inaczej można nazwać umówienie się ze mną na spotkaniu żebym zrobił wycenę ofertową 3-ch inwestycji , którą zrobiłem w uzgodnionym terminie w sposób profesjonalny i szczegółowy - a p. Prezes Ryszard K. jeszcze chciał mnie naciągnąć na na następne i kolejne koszty - to znaczy - aż tak - a mianowicie żebym to ja jemu jeszcze przywiózł do niego te wyceny ofertowe , które to ja wykonałem na swoim sprzęcie biurowo-komputerowym - wydruk na kilku brytach papieru formaty A3 i A4 oraz plus koszt kompletu tuszy do drukarki laserowej - a to w tym przypadku była odległość ponad 100 km - oczywiście w jedna stronę czyli razy 2 to wychodzi ponad 200 km - no i oczywiście swoim samochodem i za swoje paliwo a do tego jeszcze dochodzi eksploatacja techniczna samochodu wynikająca z przebiegu kilometrów !