OPINIA NA DZIEŃ 07.12.2021 NIE POLECAM NIKOMU !!! OSZCZĘDZICIE SOBIE NERÓW - Napisać o tej firmie że to (usunięte przez administratora) to jak nic nie napisać. Nie dość że usługę mają nędzną (Ciągle zrywa i internet jest naprawdę kiepski) i do tego bardzo drogą, (porównywałem ceny z innym miastem), to kiedy już znajdą klienta, dosłownie traktują go jak SZAMTĘ, impertynencja i (usunięte przez administratora) jedynej osoby do kontaktu przechodzi wszelkie pojęcie. Nigdy nie spotkałem się z takim traktowaniem klienta w żadnej firmie. Nie rozmawia z klientem, jak klient coś pyta to traktuje go jak (usunięte przez administratora) mówiąc do słownie "co się pan na tym zna" albo teksty typu "do czego to panu potrzebne" No (usunięte przez administratora) na skale światową. Gdyby nie wpakowanie się w umowę na 24 mies. To za samo takie traktowanie (które nie jest wytłumaczalne jednym gorszym dniem gdyż ten człowiek jest stale taki, przy każdym kontakcie) już dawno zerwałbym umowę. - OPINIA NA DZIEŃ 07.12.2021 NIE POLECAM NIKOMU !!! OSZCZĘDZICIE SOBIE NERÓW