MJ Care

• Kraśnik Górny
  • Nowe Jaroszowice
  • Kraśnik Dolny

3. Opinie o pracodawcach Bolesławiec
  5. Opinie o MJ Care Sp. z o.o.

Opinie o MJ Care Bolesławiec

Nie przegap nowości o MJ Care Sp. z o.o.!

Barbara Z.

10.09.2025 10:38

MjCare to rzetelna i sprawdzona firma. Polecam serdecznie z całego serca. Dobra opieka koordynatora, dobre zarobki oraz uczciwe podejście do pracowników. Pozdrawiam
    Krystyna

01.07.2024 14:02

Wyjazdy do opieki z Firmą MJ Care polecam z całego serca. Jeżdżę z nimi do pracy już od 4 lat. Jestem zadowolona z rzetelnej, miłej obsługi. Zawsze jest z nimi kontakt, wszystko cierpliwie wyjaśnią, pomogą, jeśli trzeba. Oferty mają sprawdzone, bez niespodzianek na miejscu. Jestem bardzo zadowolona z tej wspolpracy

07.05.2026 01:16

Monika

07.05.2026 11:47

Na mięsnym? Chyba firmy pomyliłaś @Mph ? Co ma to wspólnego z MJ opieka?

Teresa

22.04.2026 07:59

Polecam
    Anjinsan

04.04.2026 19:30

MJ CARE już nie istnieje bo to była całkiem osobna firma z Jeleniej Góry, którą prowadziła w spółce z tą drucianą firmą Tempo Care z Bolesławca i oczywiście takie samo dziadostwo jak ta z Jeleniej Góry. Składki do ZUS to śmiech na sali bo 250 zł dosłownie. (usunięte przez administratora) Trzymajcie się z daleka(usunięte przez administratora) bo mają (usunięte przez administratora) oferty i często są to agresywni niemcy z problemami psychicznymi. No chyba że ktoś lubi żyć w nerwowym spidzie a później samemu wcześnie zapaść na Alzheimera to niech wali do nich. Życzę powodzenia tylko nie miejcie pretensji że nikt was nie ostrzegał , bo zanim zdecydujecie się jechać z jakiej kolwiek agencji to najpierw dobrze sprawdźcie z kim mają spółki i dla jakiej agencji podpisujecie umowę zlecenie . A jeżeli znacie język to nie potrzebujecie (usunięte przez administratora) jako pośrednika do pracy.
    Grześ

04.04.2026 23:08

Mocne plecy w zusie? Cale państwo na tym traci jak nie idą składki już nie mówiąc o samych pracownikach. No i warunki z jednej firmy nie musza sie przekładać na druga

Zespół MJ CARE

21.04.2026 08:54

Szanowni Państwo, odnosząc się do powyższego komentarza, chcielibyśmy podkreślić, że zawarte w nim informacje są nieprawdziwe, krzywdzące i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Nasza działalność prowadzona jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, a wszelkie zobowiązania wobec instytucji takich jak ZUS są realizowane rzetelnie i terminowo. Dbamy o transparentność współpracy oraz bezpieczeństwo naszych pracowników i podopiecznych. Zwracamy również uwagę, że komentarz jest anonimowy, co uniemożliwia jego weryfikację i budzi uzasadnione wątpliwości co do jego wiarygodności. Tego typu wpisy często nie mają nic wspólnego z rzeczywistymi doświadczeniami, a mogą być próbą wprowadzenia w błąd lub działaniem nieuczciwej konkurencji. Zachęcamy wszystkie osoby zainteresowane współpracą do bezpośredniego kontaktu z nami – chętnie odpowiemy na pytania i przedstawimy szczegóły naszej działalności. Jednocześnie zastrzegamy, że rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji naruszających dobre imię firmy może skutkować podjęciem odpowiednich kroków prawnych. Z poważaniem Zespół Mj Care
    Mph

18.08.2025 00:46

Jedne wielkie dziadostwo,omijajcie.Stawki proponowane za pracę zatrzymały sie kilka lat wstecz jak umysły właścicielek
    Ewa

09.09.2025 19:44

Polecam z całego serca MJ CARE, nie zgadzam się z wystawioną opinią, pracuję w tej firmie jako opiekunka już 5 lat i moje wynagrodzenie rośnie co roku
    Mph

13.01.2026 17:19

Rośnie Ci chyba nakład pracy nad opieką 😅😅😅😄nie ma to jak pisanie pozytywnych opinii przez właściciela tego cyrku w Bolesławcu przy ulicy Łokietka.Pozdrawiam😉
    Veritas

06.06.2025 15:43

Asystent AI

Była oferta pracy na stanowisko Opiekunki osób starszych z zarobkami od 7000 do 10000 PLN brutto za miesiąc na umowie zlecenie. Najważniejszym wymogiem była bardzo dobra znajomość języka niemieckiego. Z benefitów niestety nic nie zaoferowano. Czy ktoś pracował na takim wyjeździe i uważa, że te wymagania są wysokie jak na taką pensję? Ile realnie można było zarobić na takim kontrakcie?
    Bari

22.05.2025 16:34

Nie polecam!!!!Niskie składki do ZUS praktycznie zerowe.Po otrzymaniu pitu szok!!!!Brak opieki koordynatora.Ciężkie zlecenia. Wymagania gdy chce się zjechać bo jest za ciężko. Zero pomocy!!!!

25.01.2024 10:31

Czy jest możliwość pracy w MJ Care Sp. z o.o. na część etatu?

26.01.2024 11:57

Na ten moment nie prowadzimy rekrutacji do pracy biurowej. Zatrudniamy opiekunki i opiekunów osób starszych do pracy w Niemczech.
    Jan

25.02.2023 16:49

Dlaczego tak małe zarobki dla opiekunek w porównaniu z innymi firmami?
    Ravna

09.09.2023 08:41

Nie polecam tej firmy. Za miesiąc sierpień 2023 nie wypłacili mi wynagrodzenia. Według umowy płatne do 10 dnia kolejnego miesiąca,a zatem powinno ono wpłynąć na moje konto w dniu 08.09.2023 w piątek,z uwagi na to,iż dzień 10.09.2023 to niedziela! Były też problemy z powrotem ze zlecenia w Niemczech. Przejazd zarezerwowany tylko do Bolesławca,gdzie jest siedziba firmy,a nie moje miejsce zamieszkania. Na dalszej części trasy nie było mnie w ogóle na liście pasażerów! Na szczęście,dzięki uprzejmości kierowców firmy przewozowej,którzy zorganizowali to między sobą w trakcie trasy,zostałam bezpiecznie dowieziona do domu.

11.09.2023 08:53

Pani Dagmaro, przelew został zrobiony dnia 08.09 z samego rana, skoro nie miała Pani wieczornym księgowaniem to na pewno dojdzie do Pani za chwilę (podała pani konto walutowe, a to niestety widocznie trwa troszkę dłużej) , natomiast co do zjazdu to też doskonale sobie Pani zdaje sprawę, że była to pomyłka przewoźnika a nie nasza-do której zresztą przewoźnik się przyznał i nas przeprosił za nieporozumienie. ostatecznie zajechała pani normalnie do domu. Pozdrawiam Joanna

14.09.2022 14:58

Interesuje mnie praca jako Opiekun Osób Starszych w firmie MJ Care Sp. z o.o.. Ktoś tam pracuje? Co możecie powiedzieć na temat warunków oferowanych przez tę firmę?
    Ech

08.12.2022 17:04

Też szukam info na ich temat i nie ma nic

14.09.2022 13:36

Czy w MJ Care Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?

14.09.2022 14:56

Jest taka możliwość współpracy

Kontakt - MJ Care Sp. z o.o.

UL. WŁADYSŁAWA ŁOKIETKA 8A 59-700 Bolesławiec

Branże: Pomoc społeczna

18.10.2021 14:36

Z tego co widzę w ogłoszeniach o pracę, to pracując jako Opiekun można liczyć na 6800 . Czy to prawda?
    Teresa

01.12.2021 15:15

To mało miałam z nimi jechać ale to jest mały zarobek miałam więcej na ostatni zleceniu chyba zostanę na swoich starych śmieciach

14.02.2022 11:36

Wszystko zależy od zlecenia, sa premie świąteczne oraz za długie wyjazdy lub szybkie z dnia na dzień oraz za ciężkośc kontraktu. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu telefonicznego 881789173

22.10.2019 18:55

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w MJ Care Sp. z o.o.?
    Diana

03.07.2021 18:40

Ty sobie chyba jaja robisz z tą adekwatnością zarobków ! Do leżącej kobiety 1400€ i do tego nocne wstawanie ! Odeszłam od was ! Jeżdżę z inną firmą gdzie zarabiam ponad 2000 tys do leżącej osoby ! Ale rozumiem że 600€ to na ulicy można znaleźć
    gość

14.11.2021 06:01

Dziękuję za informację własnie zastanawiałam się jechać z tą firmą ale po wpisie nie warto

14.10.2021 11:18

Jak wygląda rozmowa w MJ Care Sp. z o.o. na stanowisko Opiekun? Z iloma osobami się rozmawia? 11 października pojawiło się ogłoszenie.

14.10.2021 11:51

Rozmawia się z jedną swoją koordynatorką polską a potem z Panią , która weryfikuje telefonicznie znajomość języka niemieckiego. (usunięte przez administratora)

04.07.2021 10:24

Czy MJ Care Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

05.07.2021 13:09

Pracownik biurowy zawsze dostaje umowę o pracę. Jeśli chodzi o opikunki, które wyjeżdżają do Niemiec to jeżżdżą na umowę zlecenie lub własna działalnośc polską lub niemiecką-w zalżności jak chcą
    Dawid

16.01.2021 04:08

@agnieszka i jak ci się pracuje w firmie?

26.02.2021 09:49

Tak, idzie na badanie w miejscowości w której mieszka
    To dobrze

02.03.2021 15:17

ze tak to jest rozwiazane. a ile trzeba czekac na wynik testu z krwi? bo to nie jest wymaz z nosogardzieli. rozumiem, ze test ten jest oplacony z gory przez firme?

07.11.2020 09:08

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    Agnieszka

14.01.2021 08:37

Tak , pierwsza umowa jest na okres próbny na miesiąc czasu , pozdrawiam .
    DK

05.11.2020 19:36

Interesuje mnie ta oferta pracownika biurowego, orientuje się ktoś jakie warunki są na tym stanowisku?
    Maria

17.12.2020 20:02

Najważniejszy jest biegły język niemiecki w mowie i piśmie. 2500 zł netto. Z tego co wiem to nadal szukają do oddziału w Boguszowie Gorcach.

Zostaw merytoryczną opinię o MJ Care Sp. z o.o.

Oferty pracy - MJ Care Sp. z o.o.

Opiekunka z bardzo dobrą znajomością języka niemieckiego

MJ Care Sp. z o.o.

Oświęcim

WalletIcon

2700 - 3100 EUR / m

Opiekunka z dobrą znajomością języka niemieckiego

MJ Care Sp. z o.o.

Wieluń