Pracodawca zatrudnia bez umowy o pracę do tego Pan Grzegorz posługuję się językiem z rynsztoka do pracy zostałem przyjęty właśnie przez tego Pana nie polecam tego miejsca będąc na pomocy kuchennej wykonywałem swoje obowiązki bez książeczki sanepidowskiej oraz bez umowy o zlecenie do tego Pan Grzegorz w rozmowie telefonicznej używał takich zwrotów jak : "Czy ty się (usunięte przez administratora)" lub "ty studiujesz a jesteś głupek"(rozmowa była nagrywana i zgłoszona do odpowiednich organów). Po odebraniu zapłaty Pan dał mi 160 zł oczywiście nie przelewem na konto tylko do ręki żeby transakcja nie była zarejestrowana. Pan Grzegorz widocznie nie potrafi liczyć do 30(aktualna minimalna krajowa) biorąc jego możliwości intelektualne też nie dziwie się że musiał używać kalkulatora do tak zaewoulowanych operacji umysłowych jak policzenie 30.6x8.Pan rzuca chamskie komentarze podczas zmian Pan kreuje się na wszystkowiedzącego i zaradnego człowieka lecz to tylko fasada. Nie polecam tego miejsca pracy. W telegraficznym skrócie smród bród i obora.