Hej, interesuje mnie jak wygląda praca jako Serwisant HVAC i czy faktycznie można zarobić 6720–12 000 zł brutto? Wymagane jest doświadczenie na podobnym stanowisku, a dyspozycyjność i delegacje to chyba codzienność. Czy bezpłatne kursy i szkolenia są realnie dostępne? Fajnie, że jest telefon służbowy do użytku prywatnego.
Firma szukała inżyniera serwisu – instalacje sanitarne (HVAC). Wynagrodzenie było od 5000 do 7000 zł brutto na umowie zlecenie. Zapewniono możliwość rozwoju, udział w kursach i premie uznaniowe.
Jak wspominacie pracę na tym stanowisku? Czy premie były realne do zdobycia i czy coś przeszkadzało w codziennych zadaniach?
Ktoś może powiedzieć, jak kiedyś wyglądała praca jako serwisant-hydraulik w tej firmie? Jaka była realna podstawa, a ile rzeczywiście można było wyciągnąć miesięcznie na rękę?
W ofercie podawali od 5880 do 10000 zł brutto na umowie o pracę. Wymagali doświadczenia, gotowości do delegacji i prawa jazdy. Dodatkowo oferowali kursy i szkolenia oraz benefity jak telefon do użytku prywatnego.