Wysłałam swoje CV do tej "szkołki", dostałam po około miesiącu odpowiedź na e-maila, żebym napisała coś o sobie mając na uwagę "specyfikę szkoły". Rozpisałam się więc dość obszernie i znowu po kolejnym miesiącu dostaję odpowiedź, czy mogę przyjść na rozmowę o pracę, ale mam przygotować zajęcia półgodzinne z języka angielskiego dla mniej więcej 2 klasy szkoły podstawowej. Jak przyszłam na spotkanie najpierw kobieta zajęła mi dobrą godzinę na "rozmowę o pracę", a następnie prowadziłam zajęcia zgodnie z tym, o co mnie prosiła. Następnie zajęła mi kolejną prawie godzinę na to, żeby rozmawiać jak to chce mnie zatrudnić i będziemy w kontakcie. Mało tego , że proponowała 600 PLN !!!! to jeszcze mam prowadzić zajęcia zarówno dla 0-1 klasy w formie Montessori to jeszcze dodatkowo wszystkich uczyć angielskiego !!!! Miała do mnie zadzwonić po 2 tygodniach, nie zadzwoniła musiałam sama zadzwonić i okazało się, że bezczelna kobieta nawet nie miała odwagi i kultury osobistej na tyle, aby zadzwonić i powiedzieć NIE ! NIE POLECAM !!! :/