Alfatec Polska

• Chyby
  • Plewiska
  • Palędzie

3. Opinie o pracodawcach Wysogotowo
  5. Opinie o Alfatec Polska Sp. z o.o.

Opinie o Alfatec Polska Wysogotowo

Nie przegap nowości o Alfatec Polska Sp. z o.o.!

olo

13.01.2026 11:37

Dopóki jest wynik, nikt się Tobą nie interesuje. Jeśli jest nieco gorzej, zostajesz obarczony winą i szykuj się na wypowiedzenie. Pieniądze liche. Bonusów brak. Nie polecam
    #PrzedstawicielHandlowy

Nora

31.01.2025 00:26

(usunięte przez administratora) omijać szerokim łukiem!

Artur

17.10.2022 16:01

Czemu wypłaty takie niskie? Z pracę na dwóch maszynach tylko najniższa krajowa? Ostatnio były jakieś podwyżki albo premie? Powiecie czy można teraz choć trochę więcej zarobić?

24.10.2022 15:17

Niewiele więcej.
    Iwona

10.03.2021 11:09

Dlaczego moją opinia znikneła zawierała tylko ocenę pracy w tej firmie i ile można zarobić kto wam płaci za to że kasujecie niewygodne opinie
    Iwona

09.03.2021 16:21

Praca nie wymaga jakiś super zdolności obsługe maszyn można ogarnąć w krótkim czasie ale kasę jaką oferują to poniżej godność człowieka (usunięte przez administratora)netto pracujesz jak robot niekiedy na dwóch maszynach więc ogólnie nie polecam zwłaszcza za bardzo niskie wynagrodzenie
    Olo

08.03.2021 10:45

2300 netto tyle zarobisz w tej firmie pracując jak robot na 2 maszynach

27.01.2021 13:14

Poczytałem co nieco wpisów o tej firemce miedzy innymi z Suchego Lasu gdyż miałem tam zamiar starać się o pracę i summa summarum to nie jestem zainteresowany a ciekawych dlaczego odsyłam do opinii z Suchego Lasu.

27.01.2021 13:12

Poczytałem co nieco wpisów o tej firemce miedzy innymi z Suchego Lasu gdyż miałem tam zamiar starać się o pracę i summa summarum "p/i@r d@lę" to nie jestem zainteresowany a ciekawych dlaczego odsyłam do opinii z Suchego Lasu.

27.01.2021 13:09

Poczytałem co nieco wpisów o tej firemce miedzy innymi z Suchego Lasu gdyż miałem tam zamiar starać się o pracę i summa summarum "pier dolę" to nie jestem zainteresowany a ciekawych dlaczego odsyłam do opinii z Suchego Lasu.

27.01.2021 13:04

nick

23.10.2020 09:35

Może ktoś odpowie, szukają handlowców. Jak tam jest na tym stanowisku ? Czy warto tam pracować ? Będę wdzięczny za opinię.

Kontakt - Alfatec Polska Sp. z o.o.

ul. Bukowska 32 62-081 Wysogotowo

NIP:7811962050

Branża główna: Opakowania i pakowanie

Prima

09.03.2020 23:06

Prawdy nie wymazuj
    Dorota

09.06.2020 15:00

Zawsze złe opinie wymazują .Proszę sprawdzic jak długo tam się pracuje?
    majka

25.05.2020 11:10

W ciągu 5 min zniknęła negatywna opinia.
    Karolina

04.10.2018 20:10

@Była pracownica, Twoja wypowiedź została dodana jakiś czas temu, jednak warto na nią odpowiedzieć i wyjaśnić pewne kwestie. Mobbing charakteryzuje się powtarzającym się obraźliwym zachowaniem poprzez mściwe, okrutne, złośliwe lub upokarzające usiłowanie zaszkodzenia jednostce lub grupie pracowników. Czy takie sytuacje mają rzeczywiście miejsce w Alfatec Polska? Pamiętajmy, że wypowiadamy się na forum publicznym i informacje w nim zawarte powinny być zgodne z prawdą.
    mapki

02.05.2020 17:03

tak, jest najbardziej sprawiedliwa i prawdziwa... mobbing!

04.05.2020 08:06

Jeszcze raz przypomnę, iż mobbing charakteryzuje się powtarzającym się obraźliwym zachowaniem poprzez mściwe, okrutne, złośliwe lub upokarzające usiłowanie zaszkodzenia jednostce lub grupie pracowników. Nie wydaje mi się, aby faktycznie takie zachowania miały miejsce w firmie Alfatec Polska? Proszę o sprecyzowanie, co tak naprawdę się dzieje. Pamiętajmy, że wypowiadamy się na forum publicznym i informacje w nim zawarte powinny być zgodne z prawdą.

04.02.2020 20:57

Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ale tu dobrze, że mnie już nie ma. Byłam, pracowałam, podziękowałam. Złote góry na początku, że tak super, tak się dzieje. (usunięte przez administratora)
    od środka

12.12.2018 09:17

Nie dowiecie się prawdy jak nie zaczniecie tam pracować, od lat jest tak ze jak ktoś napiszę co tam się naprawdę dzieje, komentarz prze właścicielkę firmy zostaje usunięty. Ona lubi tylko pochwały na temat swojej firmy a prawdę usuwa. Nie polecam,(usunięte przez administratora)
    Koszmar

17.01.2019 18:14

Dokladnie tak jest,pochwaly zostaja a prawda jest usuwana.nie znam gorszej firmy.
    dorota

10.09.2019 22:20

PRAWDA! POZYTYWY ZOSTAWIAJĄ NAJCZĘŚCIEJ OD SAMEJ WŁAŚCICIELKI!!! OD LAT JAK JESZCZE BYŁA FIRMA JAKO ALFATEC BRAK SKRUPUŁÓW I POSZANOWANIA DLA INNYCH!!!!
    DOBRA DUSZA

27.03.2019 21:06

Coś dla kadry zarządzającej: Elementem budowania silnej, pozytywnej marki pracodawcy, jest utrzymywanie DOBRYCH KONTAKTÓW Z PRACOWNIKAMI. To od nich zależy w jaki sposób będzie on postrzegany w otoczeniu klientów. Dlatego ważne są rozmowy z podwładnymi, zarówno indywidualne, jak i w większym gronie. Pracownicy muszą czuć, że SĄ WAŻNI dla firmy, że ICH PRACA ma rzeczywiście wysoką wartość. Poza tym powinni mieć pewność GODNEJ PŁACY, związanej ściśle z UZYSKIWANYMI PRZEZ NICH WYNIKAMI (ICH WYNIKI W CUKI ALFATEC NIESTETY NIE ODZWIERCIEDLAJĄ ZAROBKÓW. NARZUCONE Z GÓRY PLANY SPRZEDAŻOWE NA OGROMNE KWOTY, A PENSJA JAKBY ,,KOT NAPŁAKAŁ,, ) LUDZIE MAJĄ KREDYTY, WYNAJMUJĄ MIESZKANIA, KOSZTY UTRZYMANIA IDĄ W GÓRĘ, RACHUNKI ROSNĄ A PENSJA STOI W MIEJSCU. Pomyślicie sobie kadro zarządzająca- ok macie stałą pensję ale macie możliwość zdobycia premii, ale jakiej premii? Wysokość premii jest nieadekwatna do zrealizowanego planu sprzedażowego. Ludzie ogarnijcie się i stwórzcie miejsce, w którym ludzie chętnie będą przychodzili do pracy i z wielką motywacją będą dążyć do wyniku finansowego. Za dużo wymagacie, za mało dajecie od siebie, a powinna to być transakcja wiązana. Traktowanie ich z góry, brak informacji zwrotnych o bieżących wydarzeniach i zmianach, które bezpośrednio lub pośrednio są z nimi związane, powoduje, że pracownicy są traktowani jak ludzie gorszej kategorii, co znajduje odzwierciedlenie w negatywnych komentarzach. Jeśli takowe się pojawiają, pracodawca nie tylko powinien na nie odpowiedzieć szczerze, zgodnie z prawdą i wyjaśnić wątpliwości, ale i wziąć pod uwagę możliwe ZMIANY. Postarajcie się i zobaczycie jak zmotywujecie swoich pracowników do jeszcze WIĘKSZYCH wyników. Pracownicy chodzą do pracy, aby ZARABIAĆ i godnie żyć. Prośba również o lepszy przepływ informacji, nie kłamcie i nie wprowadzajcie chaosu, który negatywnie wpływa na pracowników. Ustalcie jasne reguły, zróbcie schematy bądź regulaminy, w których wszystko będzie opisane i dzięki którym pracownicy będą pracować na odpowiednich torach, a nie, co chwile zmieniacie zdanie, decyzję. CZAS NA ZMIANY, CZAS NA LEPSZE CUKI ALFATEC, CZAS NA ROZWIJANIE SKRZYDEŁ!!!!!!!!!!!
    dorota

22.01.2019 20:19

co tu pisać już komentarz usunięty
    Mówię NIE

10.11.2018 12:26

Dlaczego mój komentarz został usunięty skoro nie naruszał regulaminu????

14.09.2018 14:43

AleOle

24.09.2018 22:22

Macie teraz dwóch pistoletów z Zeelandii. za darmo nie przyszli. Dlaczego u was pracują ? Wyjaśnij mi. Długo popracują ?
    Zołza

01.10.2018 16:12

Raczej doswiadczeni Handlowcy, z wiedzą i zaangażowaniem w to co robią, tylko podglądać i się uczyć...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Alfatec Polska?

kandydatka

20.09.2018 15:05

Pojawiło się nowe ogłoszenie- specjalista ds kluczowych klientów. Możecie napisać co to za stanowisko? jakie zarobki? czy jest premia? czy to na serio z tym mobbingiem co piszecie? może w customer service jest spokojniej, proszę o opinie bo nie wiem czy aplikować
    Friteks

13.04.2018 20:18

Można poczytać więcej szukając Alfatec Suchy Las. Bardzo ciekawa lektura.

Zostaw merytoryczną opinię o Alfatec Polska Sp. z o.o.