Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Kruszywa budowlane

Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Stary Lubotyń
  5. Opinie o Grupa Avista Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Avista Stary Lubotyń

09.08.2021 09:09

W Grupie Avista Sp. z o.o. pracownicy posiadają ubezpieczeni grupowe na życie.
    ReviewUserIconZadowolony klient

20.01.2021 10:53

Z Grupą Avista współpracujemy od roku w zakresie dostaw betonu towarowego oraz bloczków betonowych. Jest to bardzo rzetelna firma. Dostarczają towar najlepszej jakości. Wszystkie dostawy są realizowane terminowo bez zakłóceń, zgodnie z zamówieniem. Jest to oczywiście dużą zasługą zatrudnionej kadry, którą cechuje fachowe doradztwo orasz dobre organizowanie. Panie w biurze są bardzo miłe, pomocne i od pierwszego kontaktu telefonicznego da się wyczuć, że lubią swoją pracę. Polecam współpracę z Grupą Avista!!!!

27.04.2021 12:09

Atmosfera w firmie jest bardzo przyjazna. Świadczy o tym między innymi fakt, że większa część pracowników pracuje w firmie już kilka lat. Zapraszamy do współpracy.
    ReviewUserIconNick

24.02.2020 12:54

Zastanawiajace a pracuja pracownicy po kilka lat nie ktorzy od poczatku a ponadto nawet ci co odeszli wracaja i chca pracowac a co do jakosci produktow to trzeba sie na nich znac zeby cokolwiek powiedziec pracujac w tej firmie kilka lat widze ludzi ktorzy pisza takie opinie ze wzgledu na bardzo niska samoocene Polecam produkty firmy grupa avista poniewaz sa sprawdzone trwale i prowadzone przez doswiadczonych solidnych pracownikow znajacych sie na tym co robia .Ci co to pisza obrazaja firme wlasciciela ale rowniez swoich kolegow i kolezanki a firma grupa avista w roku 2020 wprowadza na rynek nowe produkty w opakowaniach jak rowniez poszerza zakres wyrobow prefabrykowanych i rozpoczyna budowe kolejnego oddzialu prawdziwie niezadowolonych klijentow przepraszamy a nie zadowolonych bylych wspolpracownikow pozdrawiamy i zyczymy uczciwosci lojalnosci wobec kolejnych pracodawcow
    ReviewUserIconPorażka

26.05.2020 18:10

Ci co tam wracali podobno szybko odchodzili i już tam ich nie ma bo było gorzej niż za pierwszym razem. Wiec jeżeli się wypowiadasz jako pracownik to wiadomo ze bedziesz mówił o samych superlatywach firmy. Wiem tylko ze towar jak był kiepski to i jest. Opakowanie czy jakieś prefabrykaty nie pomogą.Pozdrawiam

01.02.2024 11:57

Co jaki czas w Grupa Avista Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?

01.02.2024 14:07

Podwyżki uzależnione są od indywidualnych preferencji pracownika.

04.04.2023 12:51

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Grupa Avista Sp. z o.o.?

04.04.2023 15:23

Wszystkie szczegóły odnośnie wynagrodzenia omawiane są z pracownikiem podczas rozmowy w firmie.

24.12.2022 11:30

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Grupa Avista Sp. z o.o.?

28.12.2022 11:07

Rozmowa kwalifikacyjna to pierwszy etap sprawdzenia umiejętności kandydata. Po pozytywnej weryfikacji kandydat otrzymuje umowę na okres próbny podczas którego jest dalszy etap weryfikacji umiejętności kandydata.

29.12.2022 10:19

Umowa na okres próbny wynosi 3 miesiące, a kolejna umowa uzależniona jest od kwalifikacji i umiejętności pracownika. Wszystkie niezbędne informacje dotyczące zatrudnienia kandydat otrzymuje podczas rozmowy w firmie.

14.09.2022 12:57

Czy jest możliwość pracy w Grupa Avista Sp. z o.o. na część etatu?

14.09.2022 14:04

Tak,

05.06.2022 12:41

Jak w Grupa Avista Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

06.06.2022 12:23

Awans w firmie jest jak najbardziej możliwy.

20.06.2022 08:31

To dużo zależy od zaangażowania pracownika.

Kontakt - Grupa Avista Sp. z o.o.

42B 07-303 Stary Lubotyń

Branże: Materiały i narzędzia budowlane

15.11.2021 10:15

Jaki jest okres rozliczeniowy w Grupa Avista Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

15.11.2021 11:28

Wypłata wynagrodzenia jest do dnia 10-go następnego miesiąca.
    ReviewUserIconBudowy

14.09.2021 22:51

Szkoda, że ludzie piszą różne głupoty i nie potrafią docenić zaangażowania pracowników tej firmy i ich kompetencji. Wspópracuję z tą firmą już 4 lata i doceniem jakoś produktów i zaangażowanie całej załogi. Kierowcy gruszek i pomp zawsze super. Beton certyfikowany i bardzo dobrej jakości. Bądźmy obiektywni a nie poprostu złośliwi. Szkoda, że ci hejterzy boją się ujawnić.
    ReviewUserIconRemonty

20.08.2021 11:19

Polecam beton Spółki Grupa Avista. Prowadziłem inwestycję u klienta, który jest bardzo zadowolony. Wszystko było zawsze na czas i przede wszystkim dobrej jakości beton. Polecam!
    ReviewUserIconKamil

25.04.2021 17:57

Czy ktoś z pracujących w Grupie Avista posiada jakiekolwiek informacje nt. ewentualnie trwającej rekrutacji? A może zaplanowano jakiś nabór na najbliższy czas? Byłem na stronie firmy, ale nie było tam żadnych ofert pracy, więc będę wdzięczny za informacje na ten temat + wymienienie ewentualnych stanowisk na jakie firma zatrudnia/będzie zatrudniać. Dzięki!

26.04.2021 10:26

Obecnie firma prowadzi rekrutację na stanowisko kierowcy Kat. C. W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt telefoniczny bezpośrednio z biurem pod numerem telefonu 730-666-500. Dziękujemy i zapraszamy do współpracy.
    ReviewUserIconNie radze

16.09.2019 10:31

Nie polecam nikomu tej firmy. Towar bardzo słaby w cemencie 42,5 jest bardzo duża ilość popiołu a powinien przecież być to czysty cement, słyszałem wiele opinii od znajomych na temat ich betonu tez słaby i nie trzyma się norm(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconZastanawiające

20.02.2020 20:30

Od kiedy widzimy kolor włosów osoby z którą rozmawiamy przez telefon? ????
    ReviewUserIconPorażka

26.05.2020 18:00

Ja wiele razy byłem w siedzibie firmy i widziałem wiele pracowników firmy. Była dziewczyna z czarnymi włosami , błąd oraz brązowe chyba ???? nie odróżniam bo dla mnie włosy to włosy ???? tak jak pisałem wczesniej to tam nic się nie zmieniło i jest złe. Towar jest kiepski tak samo jak firma. I nie polecam nikomu.
    ReviewUserIconLeon

29.07.2019 19:51

Praca na stanowisku przedstawiciela(usunięte przez administratora) Praca na produkcji - mała stawka - po 3 miesiacach pylica pluc. Szczerze odradzam . Jeśli pracować to z ludzmi którzy szanują pracowników.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Avista Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Grupa Avista Sp. z o.o.!