Opinie o O`Canis Polska Sp. z o.o. w Wrocław

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie O`Canis Polska Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w O`Canis Polska Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Chów i hodowla zwierząt - produkcja paszy

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o O`Canis Polska Sp. z o.o. w Wrocław

baner wywiady
Klementyna Nowy wpis

Jak tu z atmosferą teraz? Ktoś tu pisał że było jakieś skarżenie na siebie i kłótnie. Przeminęły te czasy? Bo szukam pracy, ale wolałabym pracować w przyjaznej atmosferze. No i też chetnie się dowiem czy płacą dobrą kase?

Ruda

Nie polecam tam pracy...Pracownicy skarżą jeden na drugiego, kłócą sie wyzywaja, ...Kierowniczka zamiast być przykładem to nie odbiega poziomem od pracowników....Dyrektor ma wszystko w duzym poważaniu...Zdała by sie tam kontrola PIP!! i SANEPIDU. NIE POLECAM !!!

Zostaw merytoryczną opinię o O`Canis Polska Sp. z o.o. - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Firma O`Canis Polska Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:

• Pracownik produkcji, Wojbórz - Grudzień 2021

Czy pracujesz w firmie O`Canis Polska Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .

O`Canis Polska Sp. z o.o.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Inowrocławska 17 lok. 13
    53-653 Wrocław
  • NIP: 8971818960 REGON: 363545706 KRS: 0000597570
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 684 366
  2. pracuj.pl 3 489 318
  3. olx.pl - praca 2 904 336
  4. Jooble 1 942 704
O`Canis Polska Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii