LSP Group

4.1/5

• Jak się u nas pracuje?
  • Dlaczego warto?

• Szamoty
  • Żabieniec
  • Marysin

3. Opinie o pracodawcach Kajetany
  5. Opinie o LSP Group Sp. z o.o.

Opinie o LSP Group Kajetany

Nie przegap nowości o LSP Group Sp. z o.o.!

08.05.2026 20:47

#SpecjalistaDsKadrIPlac

Sylwia

20.05.2026 07:55

Jeei teraz dostałaś ta prace to rekrutowalismy w tym samym czasie i cieszę sie, ze nie dostalam tej pracy.

Dawid

12.05.2026 00:36

Jedyne co możesz dostać w tej firmie to mniejszą wypłatę i pączka na pocieszenie w tłusty czwartek.

Tom

15.05.2026 18:29

Możesz coś wiecie opisać? Jak wygląda sytuacja z obciążeniami itp?

Jojtek

15.05.2026 22:04

To i tak za duzo
    Martyna

07.04.2026 09:43

Dzień dobry, Chciałabym zgłosić swoją aplikację na stanowisko na, które firma obecnie rekrutuje do działu kadr. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda praca w biurze ? Większość opinii jest od kierowców więc chętnie dowiem się czegoś więcej odnośnie tego stanowiska
    #SpecjalistaDsKadrIPlac

07.04.2026 22:50

Dzień dobry, dziękujemy za to pytanie i zainteresowanie pracą w naszym dziale kadr. Aktualna rekrutacja jest nadal otwarta, dlatego zachęcamy do przesłania aplikacji. Jeśli Pani doświadczenie i kompetencje będą odpowiadały naszym obecnym potrzebom, zaprosimy Panią na spotkanie do naszego biura. Nasze biuro mieści się w Kajetanach, w gminie Nadarzyn. Pracę rozpoczynamy między 8:00 a 9:00. Zespół HR tworzą u nas zarówno osoby z dużym doświadczeniem, jak i specjaliści rozwijający swoją ścieżkę zawodową w obszarze kadr i płac. W codziennej pracy stawiamy na dobrą organizację, współpracę i wzajemne wsparcie. Obszar kadrowo-płacowy wymaga dużej dokładności, odpowiedzialności i terminowości, ale równie ważna jest dla nas jakość środowiska pracy. Zależy nam na tym, aby nasze biuro było miejscem nowoczesnym, dobrze zorganizowanym i przyjaznym dla ludzi. Jako firma rozwijamy się dynamicznie, inwestujemy w technologie, porządkowanie procesów i narzędzia wspierające codzienną pracę. Wierzymy, że dobre miejsce pracy to nie tylko zakres obowiązków, ale także atmosfera, wzajemny szacunek, możliwość uczenia się od siebie i poczucie, że jest się częścią zespołu, który realnie wpływa na rozwój organizacji. Jeśli szuka Pani miejsca, w którym można łączyć profesjonalizm, odpowiedzialność i rozwój z pracą w zespole nastawionym na współpracę, będzie nam miło otrzymać Pani aplikację.

18.03.2026 19:43

Tragedia. Co innego obiecują a co innego wychodzi w praktyce. Wszystko podszyte uroczym, medialnym teatrzykiem - naiwniaki to łykną. Chcesz dostawać godną pensję za pracę w godnych warunkach ? Szukaj dalej.
    Kiero

16.03.2026 11:10

Cyrk na kółkach. Umowa taka że na urlopie tracisz połowę wypłaty. Wynagrodzenie co miesiąc inne brak sprzętu i ubrań do pracy. Samochody rotacja co chwilę sprzątasz syf po kimś. Wynagrodzenie bardzo niskie. Ze strony kierowników totalny brak szacunku do kierowców.
    Byly

12.03.2026 19:18

Nie polecam firmy. Wszystko ładnie medialnie. Na początku ochy i achy a potem praca po godzinach bez żadnej rekompensaty. Wciąganie w jakieś gierki kombinacje każdego.

14.03.2026 11:21

W punkt. Obiecują wiele a później nic z tego nie wynika, oszczędzają na wszystkim kosztem pracowników. Nie wierzcie w to co widzicie w Internecie - marketing mają na najwyższym poziomie.

25.02.2026 08:18

Praca w nocy na lini DPD. Wynagrodzenie bardzo słabe, brak wsparcia ze strony firmy o wszystko sie prosisz i ciągle musisz sprawdzać wynagrodzenie bo zawsze coś nie tak

11.02.2026 07:57

To oferujemy Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o umowę o pracę. Umowa zlecenie przez pierwszy miesiąc. Zatrudnienie w stabilnej, nowocześnie zarządzanej firmie stawiającej na jakość i życzliwość w biznesie. Przejrzysty grafik publikowany z miesięcznym wyprzedzeniem. Szkolenie wdrożeniowe obejmujące obsługę narzędzi i procedurę reagowania na incydenty. Nowoczesne narzędzia pracy – TMS, telematyka, softphone. Przyjazne środowisko pracy z możliwością rozwoju zawodowego To jest oferta tej firmy. Jakie tu są plusy bo nie widzę? To tak jakby piekaż napisał : wypieki robimy w nocy dostarczamy w nocy dajemy umowę kierowcą i i płacimy

05.02.2026 08:35

Jeśli chodzi o pracę to nie jest najgorsza. Jeśli chodzi o Firmę to przestrzegam na podstawie 15 lat doświadczenia to ta Firma jest w pierwszej top 3 na nie młodzi piszą Dziad Trans to tak można nazwać. Wynagrodzenie bardzo słabe, rotacja aut bardzo beudne notorycznie sprzątanie po poprzednikach. Firma w mediach itp super jak w salonie MB jak kupisz nie wracaj jesteś obcy. Wsparcie naprawdę poziom slaby. Przestrzegam mocno proszę spojrzeć ba opinie innych pracowników.
    Kiero71

27.01.2026 18:53

Wszedłem po czasie z ciekawości i widzę, że mój wpis został usunięty a to ciekawe,nie obraziłem nikogo a zwyczajnie opisałem swoje wrażenia. Chętnie napiszę RAZ jeszcze: Pracowałem w dystrybucji dla drogerii Rossmann. Praca może jakoś bardzo ciężka nie była ale przeważnie dużo godzin-ciągły brak kierowców i robota przechodziła na tych którzy jeszcze pracują.za nadgodziny nie płacili ani grosza,umowa o pracę była ale tylko z korzyścią dla pracodawcy-urlop obcinka na dniówce,chorobowe? O tym to zapomnij. Dużo można byłoby jeszcze napisać ale dobrze, że ja mam to doświadczenie za sobą. Pozdrawiam
    #KierowcaKatC
    Pawel

19.01.2026 11:35

LSP wraca ponownie do Carrefoura prezes się cieszy i pod tym wrażeniem wszyscy dostaną podwyżkę ( będzie cud nad Wisłą)

14.01.2026 19:23

Nie polecam firmy pod względem płatności bo grosze i traktowanie człowieka jak byle kogo....
    Zuzia

16.12.2025 07:29

Miła rozmowa rekrutacyjna, a później brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Brak szacunku do potencjalnego pracownika lub może brak odwagi przekazania informacji zwrotnej? Niestety zaprzecza to promowanej przez firmę idei jakości i dojrzałości biznesowej.

Oferty pracy - LSP Group Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. Transportu i Operacji

WalletIcon

8500 - 10500 PLN / m

Kierowca C+E – praca dodatkowa (trasy kurierskie)

Legnica

Kierowca serwisowy C+E

Kierowca C+E

Piła

Spedytor / Spedytorka – Dyspozytor / Dyspozytorka w Transporcie Krajowym i Międzynarodowym

WalletIcon

7000 - 13000 PLN / m

Praktykant / Praktykantka IT

Warszawa

Kula

09.11.2025 03:23

Pracowałem krótko i nie polecam omijać dalekim łukiem, (usunięte przez administratora) zakłamani,obiecywać i kłamać na każdym kroku umieją tam wszyscy, a pracę w Krośnie Odrzańskim w Lubuskim uciekać nie płacą. W PiP sprawa będzie jak mi kasy nie oddadzą. Okradają na urlopach.
    Dafik z błędami

13.11.2025 10:44

Nie tylko na urlopach. Na nadgodzinach, godzinach nocnych i podstawie też lecą w kulki. Gdyby ci płacili zgodnie z KP to byś miał wypłatę za dwa etaty przy takiej robocie.
    F

13.10.2025 11:06

Po ponad roku czasu mogę ocenić firmę negatywnie. Niska pensja, brak podwyżek, umowa o pracę (usunięte przez administratora) liczone nadgodziny, urlop itp. Brak ubrań roboczych, brak telefonu służbowego do obsługi aplikacji, co chwile zmiana samochodów, w których wiecznie musisz po kimś sprzątać syf. Ciągle przybywa obowiązków, jakieś durne aplikacje do kontroli pracownika. Płyn do spryskiwaczy jak dostaniesz 10 L na trzy miesiące to i tak będzie dobrze. Rękawiczki tak samo. Oszczędność na wszystkim, zwłaszcza na pracownikach.
    Maciej

12.08.2025 08:05

Generalnie Firma jeśli chodzi o wynagrodzenie to całkowita porażka poniżej średniej w Pl. Jedyny plus jeśli to Plus to sporo nowych aut. I to tyle generalnie nie polecam
    Grzegorz

26.08.2025 08:33

Myślałem że w MZK jest słabo ale tu to naprawdę dramat, no i tam nikt nie wiwatuje na widok 100szt nowych autobusów. I na linii jeżdżąc masz wszystko jako dodatek tu ....... 0
    Damian

05.03.2022 07:36

Firma śmiało może startować do konkursu Polski Dziadtrans. Szkoda czasu na taką pracę.
    Koniu

23.11.2023 12:19

Obowiązkiem kierowcy jest nie dyskutować z przełożonym i jego ulubionym kierowcom bo jak podpadniesz to już dobrych kursów nie dostaniesz
    Piotr

08.08.2025 11:29

Rozumiem posprzątać po sobie ale po kimś żenada NIE JADĘ I TYLE nie będę po śmierdzielach sprzątał

26.11.2023 14:34

Chciałbym aplikować na kierowcę. Czy firma daje umowy na czas nieokreślony? Zastanawia mnie po jakich krajach są wyjazdy. Ile średnio kilometrów robicie na tydzień aby spełnić norme pracodawcy? I co z załadunkiem? Będzie to należało do mojej pracy czy nie ?
    Tleniak

30.11.2023 10:37

Dostajesz mapkę którędy masz jechać i tyle. Musisz wyrobić normę eko ,tylko że jeździsz przez miasta, bo obwodnicą jest 5 km. dalej... Oczywiście smsy na każdym kroku i zdjęcia. Jedynie super prezesi. Ogólnie spoko poza dziwną spedycją.
    Piotr

08.08.2025 11:25

SMS-y na każdym kroku rozumiem w godzinach pracy ale jak mam pauzę telefon jest wyciszony a tym bardziej jak piszą dzwonią na prywatny telefon nie mam obowiązku odbierać odpisywać

17.07.2025 08:20

Zawsze mnie bawi ta farsa nagrody, wyróżnia. Lepiej mieć kilka zestawów ale być marką niż mieć 300 i być pośmiewiskiem
    Daf

07.07.2025 15:52

Chciałem zapytać pracodawcę kiedy będą podwyżki wynagrodzeń. Wszystko drożeje w zastraszającym tempie, a pensje w miejscu. Chciałem też zapytać kiedy będzie jakiś sensowny socjal typu wczasy pod gruszą, ewentualnie kiedy przestaniemy być(usunięte przez administratora)na średniej urlopowej? Do urlopu się wliczając stale dodatki do wynagrodzeń i nadgodziny. Chciałem też zapytać kiedy będą jakieś rekompensaty za notoryczne opóźnienia z winy klienta? Jak kierowca się spóźni to straszenie karami, a jak klient codziennie opóźnia i zmęczony kierowca wraca później do domu, kto mu to wynagrodzi;
    Marko

09.07.2025 07:34

Podwyżka, my nie robimy podwyżek dajemy nowego Dafa i wycieczkę. Dla najlepszych gruszka bądź jabłko i kartka na święta

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LSP Group?

20.05.2025 08:43

10.06.2025 01:23

Racja zarobki tak słabe jak przed lat ponad 5 tyś na rękę śmiech na sali tylko nie udacznik tam pójdzie
    Maciej

20.06.2025 07:54

Fakt wynagrodzenia w tej firmie zatrzymały się dawno ciężko znaleźć plus tej pracy
    Mateusz Wrocław

10.05.2025 18:09

Dzień dobry, Firma w ogólnym rozrachunku prezentuje się pozytywnie. Kontakt z pracownikami z siedziby firmy, w szczególności z Panią Karoliną oraz Panem Markiem, zasługuje na wyróżnienie, profesjonalni i uprzejmi. Sprzęt, którym dysponuje firma, jest nowy i zadbany, a wynagrodzenie wypłacane jest terminowo, co również stanowi niewątpliwy atut. Niestety, muszę również zwrócić uwagę na kilka istotnych kwestii, które negatywnie wpływają na moje doświadczenie z firmą. Przede wszystkim, kontakt z kierownikiem we Wrocławiu, Panem Piotrem, pozostawia wiele do życzenia. Niestety, zamiast bezpośredniego kontaktu telefonicznego, często otrzymywałem wiadomości, w których zapewniał, że zadzwoni, a później nie podejmował żadnej próby komunikacji. Wielokrotnie miałem do czynienia z sytuacjami, gdzie Pan Piotr nie informował o rzeczywistej dostępności pracy, a następnie okazywało się, że ta sama praca była zlecana innym osobom w niższej stawce. Zdecydowanie wymaga to poprawy, ponieważ obecny stan rzeczy nie sprzyja zaufaniu i sprawia wrażenie braku profesjonalizmu. Podsumowując, firma posiada solidne podstawy, jednak zarządzanie w regionie Wrocławia wymaga znacznej poprawy, by zachować spójność i zaufanie wśród pracowników...

03.04.2025 08:08

Jak wygląda praca jako kierowca linia Dpd ?
    Zainteresowany

18.03.2025 19:53

Witam A jak z pracą w biurze? Teraz rekrutują na stanowisko kadr. Czy warto aplikować, jak pensja premie, czy są pieniądze na święta, wczasy pod gruszą itp. Czy jest możliwość awansu? Jakie są godziny pracy?
    Max

25.03.2025 07:31

Niestety nie polecam wynagrodzenie nie adekwatne do obowiązków
    Miś uszatek

12.02.2025 13:59

Generalnie firma nie jest zła, robota jest na pewno spokojna, a jak się nic nie niszczy i się dba to kontakt z (usunięte przez administratora) jest minimalny. Niestety jest też sporo minusów: - brak podwyżek, firma się chwali rozwojem, dla pracowników nic - bardzo niska pensja za linie nocne i popołudniowe 13-17 godzin. Skoczkowie nie muszą się przejmować spalaniem i jeżdżą na odcięciu, a kierowca etatowy żeby zarobić musi 82 jeździć i liczyć, że może dostanie premie za ecodriving. A spróbuj się spóźnić kilka minut to już się zaczynają komplikacje ze strony klienta. - niespełnienie podstawowych obowiązków pracodawcy, czyli niewydanie telefonu do obsługi aplikacji, korzystamy z prywatnych i prywatnego internetu. Niewydanie odpowiednich ubrań na zimę ( kurtki, polary ). - zapisy umowy, które są sami wiecie jakie. (usunięte przez administratora) pracowników za urlopy, które należą się jak psu miska, zapisy dotyczące (usunięte przez administratora) i dodatki wliczone w najniższą krajową.

15.02.2025 08:40

Nie dostajesz nic dramat z daleka od nich
    Grzegorz

03.03.2025 08:23

Miałem zamiar rozpocząć pracę jako kierowca ale teraz się wacham .
    Mateusz

14.01.2025 08:12

W firmie panuje atmosfera zła generalnie brakuje zleceń wywierana jest presja na pracowników Wiele projektów robione pod publikę i te wszystkie konkursy to naprawdę jest śmieszne Jeszcze pracuję tu ale jestem już po rozmowach z nowym pracodawcą Nie polecam nic tu nie osiągnięcie
    Max

30.01.2025 08:09

Na to pytanie nikt ci nie odpowie, odpowiedź jest jedna Obrót Firmy to jedno nie ma podwyżek pensji

21.02.2025 23:35

Kierowca za ponad 8 h w samochodzie pownien miec płacone nadgodziny a nie piszą 8/9 h ale jazdy! A zanim skończy zanim zrobi pauze 30min bo 15min to się robi jak np zaladunek/rozkadunek się wydłuża. I człowiek chce do domu do rodziny jechac a palant jeden z.drugim że.8-9h jeżdżą.nic nie robią. Ile na rękę za te 8-9h można w tej firmie zarobić??? Jest ktoś w stanie napisać szczerze normalnie ?

Kontakt - LSP Group Sp. z o.o.

Klonowa 48 05-830 Kajetany

Branża główna: Transport i spedycja

InstagramIconLinkedinIcon
    Kuba

11.06.2024 18:56

Pracuję jako kierowca C+E, wszystko jest w porządku, pieniądze na czas, auta sprawne i nowe.
    Kuba

10.12.2024 08:45

Skłamałbym gdybym narzekał na pieniądze :)
    Nowe.auto ???

21.02.2025 23:34

A.to (usunięte przez administratora).rarytas jak nowe.to za darmo można latac :D (usunięte przez administratora) To o nim świadczy jak ma nowe firma jakość. A kierowca może tylko skorzystać ale ma zarobić 7500 na rękę za (usunięte przez administratora) 200h pracy
    Dawid

19.02.2025 20:09

To skoczek ma lepiej od tego co ma umowę o pracę????

27.01.2025 22:53

Kamil

30.01.2025 07:58

Jeśli ktoś pisze że samochodem ciężarowym jeździ dla fantazji no to niestety ale żyje w świecie fantazji. To czy pracodawca właściciel firmy transportowej opłaci wszystkie należne opłaty to jest jego obowiązkiem a nie wyborem , ta firma niestety ale nie ma zbyt mocnych stron patrząc nawet ba opinie które wiadomo mogą być pisane przez różnych ludzi ale jednak raczej negatywne

16.12.2024 19:06

Żak Daniel

18.12.2024 10:35

Widać że skasowane, ale prawnie nie podpisałem niczego. Czyli w umowie jest tak skonstruowane, a mam kopie, za rozwiązanie umowy nagle 3 tys zł kary, kerfur niby rozładunek załadunek po stronie magazynu, poprosiłem oto na pismie. No i punkt kolejny wrazie niepunktualnego zgłoszenia, czy też niemożnosci realizacji kara ? za uszkozenia rozumiem ale nie za te punkty, bo to by świadczyło że firma, na siłe chce trzymać pracownika. Czyli jak powiem po jednym dniu ta robota to kicha, wy wystawic note 3 tys zł....
    Waldek

23.12.2024 14:38

Temat skoczków jest znany i niszczą oni samochody, ale regularny, zaufany pracownik nie powinien być (usunięte przez administratora) nieprawnymi zapisami w umowie dot. potrąceń za szkody.
    Waldek

19.12.2024 12:39

Tak duża firma, tak się chwalą na każdym kroku, że nie są dziadtransem, a na święta nawet w marketach i podrzędnych fabrykach ludzie premię dostają, a tu nic.
    Impostor

17.10.2024 14:57

Firma uczciwa, robota poukładana, na minus bardzo niskie wynagrodzenie za trasę 15h i przerzucanie za pomocą klauzul i papierków wszelkiej odpowiedzialności, na kierowcę. Poza tym firma stosuje nielegalną dyskryminację zarobkową, za tą samą robotę każdy ma inną stawkę.

04.10.2024 09:35

szukacie kogoś do działu spedycji ? spedytor lub dyspozytor ?

17.10.2024 07:22

Lepiej sobie odpuść, ja tu pracuje parę mc , warunki słabe nie warto

10.04.2024 17:13

Specjalista ds. rozliczeń transportu to jest jeden poziom czy różne stanowiska? W ogłoszeniu wymagają 2 lat minimum stażu w branży ale ja mam więcej …. O wiele więcej :) czy wtedy jest inny poziom jakiś i inne stawki etc? Bardziej na mida mi pasuje

11.04.2024 12:52

Dzień dobry, im większe doświadczenie, tym lepiej. Wynagrodzenie dobierane jest na podstawie kompetencji i doświadczenia. Bardzo proszę o przesłanie aplikacji przez nasza stroną firmą w zakładce kariera - chętnie zapoznamy się z kandydaturą :-)
    ?

24.09.2024 14:25

Ale że ten mniej doświadczony nie jeździ 15h i nie przepina naczep? Skąd rozbieżność przy tak prostej pracy?
    Wiklau

23.09.2024 14:15

Witam. Pracowałem w tej firmie krótko ponieważ znalazłem podobną pracę za wyższe wynagrodzenie. Przed odejściem negocjowałem podwyżkę ale byli nieugięci a chodziło tylko na prawdę o niewielkie pieniądze. Gdybym je dostał to może pracowałbym do chwili obecnej. Poza tym firmie mogę wystawić bardzo pozytywną opinię: kasa na czas i wszystko na konto, zestawy nowe i o nic nie trzeba się prosić więc tylko pozostaje rzetelnie wykonywać swoją pracę za pieniądze, za które się zgodziłeś. Pozdrawiam
    Były pracownikj

24.06.2021 00:12

Lsp skończyło się 3 lata temu. Pierwsi pracownicy gdy firma powstała opuścili już flotę bo nikt mądry nie da z siebie zrobić niewiolnika. Dziś to korporacja wiec jesteś numerem rejestracyjnym. Pieniądze bardzo niskie i takie same jak pięć lat temu premia to tylko reklama auto ma spalić max 19 litrów. Samochody zaniedbane no i w wynajmie czyli firma w chmurze jak dysk google nie ma nic po za adresem. Nowoczesny tabor? wierzcie mi że auta po dziesięciu latach wyglądają lepiej niż te po po paru tygodniach ale co tu się dziwić jak auto zmieniasz minimum raz w miesiącu. Raczej robisz za sprzątaczkę niż kierowcę o wyposażeniu nie wspomnę bo jest ponad minimum jak by można to byłby jeden fotel i kierownica ale właściwie to jest sama rama bez dynama. Klauzury i dokumenty co miesiąc zabezpieczają tylko firmę a cała reszta jest spychana na kierowcę. Jak ktoś w temacie to wie jak wyglądają kierowcy tej firmy. Szanujący się ludzie opuścili już flotę tej firmy. Tyrasz jak wół a w konsekwencji dostajesz wypowiedzenie z dnia na dzień.

02.05.2024 17:54

Szanowny Panie / Drogi Pracowniku, Bardzo dziękujemy za zwrócenie uwagi na pracę i działania innego kolegi. W przypadku gdy dochodzi do naruszeń, o których pragnie Pan poinformować pracodawcę prosi o kontakt pod adresem [email protected] - pragniemy skontaktować się z Panem w celu wyjaśnienia sprawy, o której Pan pisze. Zarówno marka firmy, jak i wizerunek naszych kierowców są dla nas bardzo ważne. Jednocześnie pragniemy poinformować, że sprawami paliwa w firmie zajmuje się Dział Bezpieczeństwa, który przejmuje również niniejszą sprawę do weryfikacji. Do spraw związanych z paliwem podchodzimy bardzo poważnie, a gdy zachodzi konieczność, to współpracujemy z organami ścigania. Opisana sytuacja może zostać zakwalifikowana przez prokuraturę jako (usunięte przez administratora) (art. 286 § 1 Kodeksu karnego) popełnione w warunkach czynu ciągłego (art. 12 § 1 Kodeksu karnego). Przy takiej kwalifikacji prawnej wobec sprawców może być orzeczona surowa kara. Stosownie bowiem do art.  286 § 1. - ten, kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Jednocześnie kwalifikacja przestępstwa jako tzw. czyn ciągły (art. 12 Kodeksu karnego) powoduje, że kara wymierzona sprawcom musi być wyższa niż 6 miesięcy pozbawienia wolności.  Pragniemy poinformować, że restrykcyjnie podchodzimy do kradzieży paliwa. Obecnie w prokuraturze prowadzimy sprawy w tym zakresie. Ze względu na ochronę danych osobowych, dane osobowe (nazwisko pracownika) zostały usunięte przez administratora portalu. Zapewniamy, że weryfikujemy każdą wiadomość i każda Państwa uwaga jest dla nas cenna, jednocześnie wystarczy jeden wpis, a nie dublowanie go z tego samego adresu IP używając przy tym różnych kont ( Jojo, Kucyk, Wini, Jojtek). Natomiast bardzo prosimy o kontakt pod adresem [email protected], abyśmy nadali bieg sprawie.

03.05.2024 14:38

Prosimy o przesłanie numeru telefonu, pod którym możemy się z Panem skontaktować na adres: [email protected]
    Jadzia

28.04.2024 17:09

Czym się różnią warunki pracy kierowcy C+E na umowie o pracę a tej opartej na działalności gospodarczej? Bo w ofercie dwie były wymienione w sumie i też chciałabym wiedzieć, czy to tylko kwestia mojego wyboru czy to firma narzuca? Ciekawe.

29.04.2024 15:06

Dziękujemy za pytanie. Prowadzimy różne projekty dla naszych klientów. W zależności od nich dobieramy formę współpracy. Po pozytywnym przejściu przez proces rekrutacji omawiamy warunki współpracy. Serdecznie zapraszamy do aplikowania.
    Tomek były pracownik

07.04.2024 09:43

Pieniążki na czas to jeden plus . Za ten rodzaj pracy i czas jej wykonywania wynagrodzenie bardzo niskie. Większość osób z biura to (usunięte przez administratora) bez doświadczenia a jeśli je mają to z internetu nie przebiegu pracy zawodowej. Pracowałem krótko bo to nie ma sensu, jeśli się cenisz tak jak ja miałeś szkolenia z eko drivingu masz doświadczenie 20 lat w transporcie to nie dla Ciebie praca. To praca dla osób które posiadają prawo jazdy o tyle, takie są wymagania i za to ci zapłacą

10.04.2024 16:06

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Chcemy podkreślić, że jakość pracy naszych zespołów jest dla nas niezwykle ważna i bardzo o to dbamy. Zawsze jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i jeśli którykolwiek z obszarów wymaga poprawy, natychmiast to adresujemy. Współpraca z kierowcami jest dla nas kluczowa, ponieważ są oni bijącym sercem naszej firmy, a ecodriving jest równie ważnym elementem naszej działalności. Szanujemy doświadczenie i znajomość telematyki naszych kierowców, dlatego tym bardziej chcielibyśmy zrozumieć zaistniałą sytuację. Rozumiemy, że kwestie wynagrodzenia są bardzo ważne i zawsze staramy się oferować konkurencyjne stawki, odpowiadające umiejętnościom i doświadczeniu naszych pracowników, jak również są one powiązane z kontraktami naszych klientów. Każdy pracownik zna warunki pracy i płacy przed podjęciem zatrudnienia. Jeżeli czuje Pan, że Pana doświadczenie i umiejętności nie zostały właściwie docenione, bardzo byśmy chcieli o tym porozmawiać. Czy może się Pan przedstawić lub określić czy pracował Pan w kraju czy zagranicą, a jeśli w kraju, to który region? Wspomina Pan również pracowników biura, z iloma pracownikami biura był Pan w kontakcie? Z którym z biur Pan współpracował? Informacje zwrotne są dla nas bardzo ważne, ponieważ pomagają nam ulepszać środowisko pracy, co przekłada się na jakość pracy wszystkich pracowników.

25.03.2024 18:44

Hej, wyskoczyła mi oferta ze szukają księgowej i ze pracują na oprogramowaniu Wapro finanse. Pracowałam na tym już kiedyś wiec to nie będzie problemu ale zastanawiam się czy wezmą mnie jak mie mam 3 letniego doswiadczenia ale ukończyłam studia na uniwersytecie ekonomicznym ? Nie wiem na co najbardziej zwracają uwagę przy zatrudnieniu

10.04.2024 15:48

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertą oraz pytanie. Na ten moment szukamy osoby z doświadczeniem minimum trzy letnim. Prosimy jednak o przesłanie swojego życiorysu, abyśmy mogli się skontaktować przy rekutacji bez takiego wymagania.

08.04.2024 08:34

Widzę, że specjalista ds. rozliczeń transportu ma bogaty zakres obowiązków, ale i benefitów ma sporo. Jakbym się jeszcze mogła dowiedzieć, jakie są widełki zarobkowe, podstawa np. dla osoby ze znajomością i bez znajomości programów, byłoby wspaniale :) Ktoś pomoże mi?

10.04.2024 15:45

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pytanie i za zainteresowanie. Mamy jedne widełki dla wszystkich kandydatów. Znajomość programów jest dodatkowym atutem. W tej rekrutacji ważne jest dla nas doświadczenie w tym obszarze. Zapraszamy Panią do procesu rekrutacji, abyśmy mogli przedstawić szczegóły tego stanowiska i bliżej poznać Panią i Pani doświadczenie .

Zostaw merytoryczną opinię o LSP Group Sp. z o.o.