Promena

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Promena Sp. z o.o.

Opinie o Promena Wrocław

Nie przegap nowości o Promena Sp. z o.o.!

Paweł

14.12.2024 22:13

Polecam bardzo dobrze zorganizowana firma. Reaguje na problemy błyskawicznie. Kontakt Bez problemów.

Piotr D.

03.09.2026 12:33

Z przyjemnością chciałbym wystawić bardzo pozytywną opinię dla naszego nowego zarządcy nieruchomości. Współpraca z nim to czysta przyjemność – jest nie tylko profesjonalny i sumienny, ale również zawsze chętnie pomaga i szybko reaguje na wszelkie zgłoszenia. Dzięki jego zaangażowaniu wszystkie sprawy są załatwiane sprawnie i bez zbędnych komplikacji. Widać, że dba o nieruchomość, jakby była jego własnością, co jest niezwykle cenne. Z pełnym przekonaniem polecam go każdemu, kto szuka kompetentnego i godnego zaufania zarządcy!

Lukasz

11.08.2026 15:37

Awarie, brak informacji co do tego że awaria miała miejsce , zatajanie informacji co do tego co się stało , nie informowanie mieszkańców , nie odpowiadanie na telefony i maile , nie polecam i trzymać się od nich z dala .

ReviewModeratorIcon

12.08.2026 11:16

Zastanawiam się co miałoby być powodem opisywanego przez ciebie poziomu kontaktu z mieszkańcami. Mamy okres wakacyjny, być może więc w związku z tym jest tu coś na rzeczy... Ilu pracowników obecnie ta firma zatrudnia?

Misiek

17.08.2026 11:20

Czy ja wiem czy zatajanie… odnoszę wrażenie że oni sami nie wiedzą i dopóki nie potwierdzą nie będą sprzedawać niesprawdzonych info
Tomasz

09.05.2024 14:40

Dramat, zero kontaktu, "gubią maile, albo wszystkie wpadają im do spam-u", brak jakiekolwiek informacji zwrotnej, nikt nie oddzwania, nie polecam, jak macie ich jako zarządcę to zmieniajcie jak najszybciej....maaaasakra.

Kontakt - Promena Sp. z o.o.

UL. WISŁAWY SZYMBORSKIEJ 22 52-258 Wrocław

REGON:365519268

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości
ZarządWM

14.03.2021 17:02

Jako członek zarządu dużej wspólnoty po paru latach współpracy nigdy nie zamieniłabym na innego Zarządce . Przejrzyste, prawidłowe rozliczenia , szybka reakcja na zgłoszone problemy, TO JEST TO CZEGO WSPÓLNOTA OCZEKUJE .
klient

12.07.2023 18:10

Klika lat współpracy z tą spółką i nie widzieliśmy jeszcze poprawnie przygotowanego sprawozdania finansowego (kilka tys. zł w jedną czy drugą stronę nie ma dla nich znaczenia), pracownicy nie znają podstawowych pojęć dotyczących wspólnot mieszkaniowych, teksty dokumentów wyglądają jak ściągnięte z internetu i nawet nie chciało im się dopasować do warunków obsługiwanej wspólnoty, szereg błędów w dokumentach pod wieloma względami, a jedyne tłumaczenie administratora to takie, że wszystkim nie dogodzi. Jeżeli chce ktoś mieć administratora nieruchomości, który tak działa to jego wybór, ja jako ich klient nie polecam, a wręcz odradzam.

15.02.2022 19:19

Znam, pracowałem i mogę polecić.
Kalina

17.12.2021 12:03

Fatalny zarządca. brak profesjonalizmu. (usunięte przez administratora) zasłaniając się RODO tłumaczy się z tego, że nie powiadamia mieszkańców o planowanych przeglądach. szukajcie innego zarządcy, bo stracicie nerwy przy współpracy z nimi

28.07.2021 10:10

Jak długo czekaliście na odzew z Promena Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
Gosia

29.07.2021 00:35

Niestety promena to zły wybór nie odpowiadają na telefon nie konfrontują się przez telefon , podają e-mail żeby nie wysłuchiwać problemów mieszkańców,(usunięte przez administratora) Wszystko trzeba od nich wynegocjować . Jedna wielka pomyłka i strata czasu na ich zarządzanie nie ma co ich brać pod uwagę są bardzo nastawieni na wieczne przepychanki są bardzo problemowi i stosują spychologię że niby rozwiązują problemy z deweloperem a tak naprawdę nic nie robią zamiatają wszystko pod dywan . Nie polecam .
Wro

16.12.2021 10:45

Potwierdzam. Unikaja odpowiedzi na meila. Wyslalem im prosbe z zalatwieniem sprawy. W sumie to dwa razy cos chcialem od nich. Za kazdym razem zero odzewu. Glowa w beton. Brak jakielkowiek odpowiedzi, nawet negatywnej. Stanowczo odradzam !!!

Zostaw merytoryczną opinię o Promena Sp. z o.o.