Chciałbym gorąco polecić firmę hybridtaxi, w której miałem przyjemność pracować dwa lata temu przez około rok czasu. To była doskonała współpraca, ze szczególnym uwzględnieniem relacji z moim szefem. Zawsze miałem gwarantowane wsparcie i pomoc.Flota, z którą pracowałem była dobrze zorganizowana i każdy wymieniał się cennymi uwagami. Zarówno samochody, jak i cała infrastruktura były utrzymane w nienagannej kondycji. To sprawiało, że jako kierowcy czuliśmy się komfortowo i pewnie podczas wykonywania naszych obowiązków.
Jednym z największych atutów tej firmy były wysokie zarobki, może na zmianie dziennej troszeczkę gorzej, ale nocne zmiany były na prawdę pracowite. Dzięki temu, że system oceniania kierowców był dobrze zorganizowany, mieliśmy możliwość monitorowania swojego postępu i wyników. Tabele z wynikami stawały się dodatkową motywacją do ciężkiej pracy i dawało nam możliwość śledzenia swojego postępu. To naprawdę robiło różnicę i czułem się doceniony za swoje zaangażowanie.
Podsumowując, praca w tej firmie była nie tylko świetną okazją do zarobku, ale przede wszystkim satysfakcjonującym doświadczeniem. Wspaniała współpraca z Szefem, dobrze zorganizowana flota i wysokie zarobki – wszystko to sprawiało, że pracować w tej firmie było po prostu przyjemnie i motywująco. Gorąco polecam to miejsce każdemu, kto szuka stabilnej i satysfakcjonującej pracy w branży taxi i również takim, którzy szukają pracy na sezon