Eurometal & PPH Eko-Świat - Bogumiłów

4.5/5

• Żłobnica
  • Janów Nowy
  • Tatar
  • Żar

3. Opinie o pracodawcach Bogumiłów
  5. Opinie o Eurometal S.A. & PPH Eko-Świat - Bogumiłów

Opinie o Eurometal & PPH Eko-Świat - Bogumiłów Bogumiłów Ekologiczna 2 a

WebsiteIconEurometal S.A. Grupa Eko-Świat

Nie przegap nowości o Eurometal S.A. & PPH Eko-Świat - Bogumiłów!

Eurometal S.A. & PPH Eko-Świat - Bogumiłów

28.01.2022 17:53

Eurometal S.A. Grupa Eko-Świat jest uznanym i wiodącym europejskim producentem innowacyjnych i wysokiej jakości wyrobów z aluminium znajdujących swoje zastosowanie w branży samochodowej, transportowej, budowlanej, maszynowej i innych. W walcowni i odlewni zlokalizowanej w Bogumiłowie (woj. łódzkie) wytwarzamy zróżnicowany asortyment wyrobów płaskich z aluminium (kręgi i paski z taśmy aluminiowej). Dysponujemy najnowocześniejszym sprzętem z zaawansowanym zapleczem laboratoryjnym, aby zapewniać jakość i udoskonalać produkty.

Tworząc innowacyjne przedsiębiorstwo kładziemy nacisk na bezpieczeństwo, szacunek i rozwój naszych Pracowników.

Zapraszamy do zapoznania się z najnowszymi ofertami pracy na stronie http://www.eko-swiat.pl w zakładce praca.
Szeregowy

15.01.2024 21:59

Taki fachowiec jak ty na więcej nie zasługuje ludzie którzy tu pracują maja po 5 -6 tys netto
Dziadek

07.02.2025 10:22

Pracuje i polecam. Firma sprzyja rozwijaniu umiejetnosci, mila sympatyczna atmosfera w pracy. Zarobki adekwatne do poziomu wykonywanej pracy.

04.02.2025 21:01

Firma solidna i stabilna.

Kuba

29.09.2025 13:58

Witam, chciałbym sie dowiedzieć ile wynosi wynagrodzenie na dziale prefabrykacja dla nowego pracownika a także jaki system pracy obowiązuje na owym dziale. Będąc kandydatem należy już mieć uprawnienia na wózki widłowe oraz suwnice ? Dziękuję.

Eryk

20.05.2025 21:05

Na jakie pieniądze można liczyć na start ? Będę wdzięczny za info .

Dziadek

07.02.2025 10:20

06.02.2025 23:46

Ja, Adrian Krysiak, przepraszam Eurometal S.A za zniesławienie, w tym naruszenie dobrego imienia przez zamieszczenie w portalu gowork.pl szeregu bezprawnych, bezpodstawnych, wulgarnych wpisów, które mogły poniżyć ją w opinii publicznej. Oświadczam, że podawane przeze mnie informacje były nieprawdziwe.
Mercedes

27.04.2024 04:49

Dziwi mnie to troszkę ,ze firma pozwala na ujawnianie takich informacji jak zarobki pracowników, takich jak wielkość podwyzek od maja, nowy regulamin obowiązujący w zakładzie od nadchodzącego miesiąca, skoro pracownicy podpisują dokument w którym mowa o zachowaniu tajemnicy firmowej między innymi na temat zarobków. A poruszając temat zatrudnien , podnoć jeszcze kilkoro "dezerterów" ma wrócić. A Apropo pracy , praca lekka, wózek,suwnica ,pulpit ,pozdrawiam

21.03.2024 16:42

Operator

24.04.2024 00:11

Ludzie zarabiają godziwe pieniądze w tej firmie, a po podwyżkach majowych ponad 30%procentowych będą to wynagrodzenia o jakich pracownicy firm dookoła mogą tylko pomarzyć.

25.04.2024 16:14

Już niebawem zaczną się pojawiać nowi pracownicy do Naszego zespołu. A zostali najlepsi, słabe jednostki odpadły.

Kontakt - Eurometal S.A. & PPH Eko-Świat - Bogumiłów

Ekologiczna 2 a 97-410 Bogumiłów

NIP:7692219438

Eurometal S.A. Grupa Eko-Świat
Branża główna: Hutnictwo i metalurgia
Grzesiek

13.04.2024 09:06

Praca jest ok, mamy zgrany zespół, miła atmosfera, warunki pracy w porządku.
Jan

06.04.2024 14:38

Pracuje tam od 2015 r. Jestem zadowolony. Polecam

26.03.2024 19:12

Eurometal S.A. & PPH Eko-Świat - Bogumiłów

26.03.2024 20:09

Informujemy, iż wobec licznych, nieprawdziwych, wulgarnych, agresywnych, mających cechy stalking-u wpisów, których skutkiem jest naruszenie dóbr osobistych Pracodawcy oraz Pracowników, Kancelaria Prawna w imieniu Mocodawcy złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa do właściwych organów ścigania celem pociągnięcia do odpowiedzialności prawnej sprawcy przedmiotowych wpisów. Publikowane treści nie miały charakteru merytorycznej oceny, podawały nieprawdę oraz sugerowały nieprawdziwy stan faktyczny. Podjęte działania mają na celu przeciwstawienie się mowie nienawiści w internecie.
Biały

31.01.2024 12:41

Praca jak praca, robisz swoje i do domu, zarobki atualnie nie złe tylko szkoda, ze musiało się zwolnic wielu dobrych pracowników by zarząd przejązł na oczy i podwyższył dość znacząco wynagrodzenia pozostałej gwardii. Walcowania ma sie dobrze :)
Przystojniak z meleksa

20.03.2024 21:41

Warto się zatrudnić w tej firmie?

18.09.2023 09:41

Obecny pracownik

14.01.2024 21:59

Socjalizm masz na kopalni i elektrowni ,powodzenia huta pracuje i ma się dobrze .
nowy

07.09.2020 17:40

Słyszałem o przyjęciach na produkcję. Warto składać papiery?
Kumaa

20.12.2019 09:58

Oddzwonili do kogoś z bieżącej rekrutacji?

Zostaw merytoryczną opinię o Eurometal S.A. & PPH Eko-Świat - Bogumiłów