BAMINEX SP. K. - Kliniki Dr Sobczak

• Latchorzew

3. Opinie o pracodawcach Stare Babice
  5. Opinie o BAMINEX SP. Z O.O. SP. K. - Kliniki Dr Sobczak

Opinie o BAMINEX SP. K. - Kliniki Dr Sobczak Stare Babice

Nie przegap nowości o BAMINEX SP. Z O.O. SP. K. - Kliniki Dr Sobczak!

BożenaK

23.09.2025 10:39

Praca w Doktor Sobczak Klinika Radość to dla mnie duża przyjemność i powód do dumy. Na rejestracji spotykam się z wieloma pacjentami i widzę, jak ważne jest dla nich ciepłe przyjęcie i sprawna obsługa. Tutaj mogę im to zapewnić, bo cała klinika działa bardzo profesjonalnie i z sercem. Zespół jest zgrany, a atmosfera sprzyja współpracy i wzajemnemu wsparciu. Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia i daje możliwość rozwoju. To miejsce, w którym czuje się pozytywną energię i prawdziwą troskę o pacjenta – od pierwszego telefonu, aż po wizytę u lekarza.

Rejestratorka

23.09.2025 10:18

Pracując w Doktor Sobczak Klinika Radość na rejestracji, czuję, że jestem częścią wyjątkowego miejsca. Od pierwszego dnia zostałam bardzo dobrze przyjęta przez zespół – panuje tu życzliwość, otwartość i wzajemny szacunek. Każdy z pracowników, zarówno administracja, jak i kadra medyczna, wkłada serce w swoją pracę. Ogromnym plusem jest to, że mogę łączyć codzienny kontakt z pacjentami z poczuciem, że naprawdę im pomagam. To daje mi dużo satysfakcji i sprawia, że do pracy przychodzę z uśmiechem. Klinika jest miejscem, które inspiruje, motywuje i pozwala się rozwijać.

Angelika Siatka

23.09.2025 09:44

Praca w Doktor Sobczak Klinika Radość daje mi ogrom satysfakcji. Jako pracownik rejestracji mam codzienny kontakt z pacjentami i cieszę się, że mogę być dla nich pierwszym wsparciem i pomocą. Atmosfera w zespole jest bardzo przyjazna – każdy może liczyć na współpracę i wzajemne zrozumienie. Kadra medyczna to nie tylko specjaliści na najwyższym poziomie, ale również ludzie z empatią, którzy naprawdę dbają o dobro pacjenta. Cenię sobie także jasną organizację pracy i profesjonalne podejście do wszystkich obowiązków. Dzięki temu mogę się rozwijać i każdego dnia zdobywać nowe doświadczenia. To miejsce, w którym czuję, że moja praca ma sens, a pacjenci wychodzą z kliniki z uśmiechem.

Pracownik od 6 lat

23.09.2025 09:27

Praca w Klinice dr Sobczak Radość to dla mnie niezwykle cenne doświadczenie. Od pierwszego dnia poczułam się tutaj częścią zgranego zespołu, w którym panuje atmosfera wzajemnego szacunku, wsparcia i otwartości. Zarówno kadra medyczna, jak i administracyjna, zawsze chętnie dzieli się wiedzą i pomaga w rozwoju zawodowym. Ogromnym atutem jest fakt, że klinika inwestuje w nowoczesny sprzęt oraz nieustannie podnosi standardy pracy, co daje poczucie bezpieczeństwa i komfortu – zarówno nam, pracownikom, jak i przede wszystkim pacjentom. Dr Sobczak jako lider jest osobą inspirującą, wymagającą, ale jednocześnie bardzo wspierającą. Dzięki temu możemy każdego dnia rozwijać swoje umiejętności i realizować się w pracy. Klinika to miejsce, w którym nie tylko dba się o najwyższą jakość usług medycznych, ale także o dobrą atmosferę i rozwój pracowników. Z dumą mogę powiedzieć, że jestem częścią tego zespołu.
    Nataliaa

20.05.2025 12:07

Stawiając pierwszy krok w drzwiach Dr Sobczak Kliniki miałam w głowie jedną myśl- „Poszukuje miejsca pracy, które pozwoli mi się rozwinąć, w którym będę mogła wykorzystać swoje mocne strony, kreatywność i nabyte dotychczas umiejętności”. Nie zawiodłam się. Każdego dnia wracając do domu czuję to trudne do opisania uczucie w środku- spełnienia. W naszej Klinice rozwój osobisty oraz doskonalenie umiejętności to podstawa. Jako zespół, szczerze cieszymy się z każdego, nawet tego najmniejszego sukcesu - a to tylko napędza i motywuje. Bardzo się cieszę, że moje pomysły oraz nowe rozwiązania są analizowane i brane pod uwagę, a zaangażowanie zauważane i doceniane. Praca to przede wszystkim ludzie, a ja mam przyjemność pracować z ludźmi, którzy na codzień są moim największym wsparciem!
    Magdalena

19.05.2025 21:46

Pracuję jako rejestratorka od około miesiąca i już teraz mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z wyboru tej firmy. Od pierwszego dnia zostałam ciepło przyjęta przez zespół, który okazał się nie tylko profesjonalny, ale też bardzo pomocny i życzliwy Wprowadzanie w obowiązki, przez dziewczyny z rejestracji oraz menagerki, było dobrze zorganizowane, dzięki czemu szybko się odnalazłam na stanowisku. Atmosfera w pracy jest pozytywna, a przełożeni są otwarci na pytania i chętni do pomocy. Doceniam również jasną komunikację oraz to, że czuję się częścią zespołu. Praca bywa dynamiczna, ale daje dużo satysfakcji, zwłaszcza gdy można realnie pomóc pacjentom i poczuć, że ma się wpływ na jakość obsługi.

Oferty pracy - BAMINEX SP. Z O.O. SP. K. - Kliniki Dr Sobczak

Asystent stomatologiczny (k/m/d)

40 - 60 PLN / h

Bogna

19.05.2025 20:06

Podjęcie pracy w Klinice dr Sobczak to jedna z najlepszych decyzji, jaką mogłam podjąć. Jako higienistka stomatologiczna i asystentka mam szerokie możliwości rozwoju w zespole specjalistów najwyższej rangi. Profesjonalne i empatyczne podejście do pacjenta, wzajemny szacunek członków zespołu, przyjazna atmosfera i poczucie, że praca którą się wykonuje jest szczególna. Uwielbiam przychodzić do pracy i obowiązki, które do mnie należą sprawiają mi przyjemność. Ogromna pomoc i wsparcie ze strony zespołu nie tylko z kliniki w której pracuje ale również z innych klinik dr Sobczak sprawia, że nie muszę się martwić bo wiem, że mogę liczyć na pomocną dłoń, kiedy tego potrzebuje. Również ogromnym atutem jest praca z ludźmi, którzy angażują się w rozwój kliniki i wykonują swoją pracę z przyjemnością. Polecam każdemu kto chce się rozwijać, pracować w klinice najwyższego standardu i klasy.
    Basia

19.05.2025 11:39

Pracuję w rejestracji w klinice dr Sobczak. Bardzo cenię sobie możliwość rozwoju oraz wyjątkową atmosferę, dzięki której codziennie z przyjemnością przychodzę do pracy. Jestem dumna z bycia częścią zespołu i z tego, że mogę uczestniczyć w metamorfozach uśmiechu naszych pacjentów. Widok ich zadowolenia i wdzięczności daje ogromną satysfakcję. Cieszę się, że mogę zdobywać nową wiedzę, rozwijać się zawodowo i robić to, co naprawdę mnie interesuje. Polecam pracę w klinikach dr Sobczak z całego serca <3
    Monika Klinika Katowice

19.05.2025 11:07

Pracuję w Dr Sobczak od roku i bez wahania mogę polecić tę Klinikę. Doceniam duży nacisk na rozwój – możliwość zdobywania nowych umiejętności i wsparcie w podnoszeniu kwalifikacji. Zespół jest bardzo pomocny, atmosfera sprzyja współpracy. Każda propozycja zmian, czy nowe pomysły są wysłuchiwane i często wdrażane, co daje poczucie realnego wpływu na rozwój firmy i codzienną pracę. Praca jest dobrze zorganizowana, obowiązki jasno określone, a każdy wie, za co odpowiada. Wynagrodzenie jest adekwatne do zakresu obowiązków, a premie motywują do działania. Polecam firmę każdemu, kto szuka stabilnego i przyjaznego miejsca pracy!
    Monika

18.05.2025 22:05

Pracuję w laboratorium w klinice Dr Sobczak od ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Moi Szefowie stworzyli wspaniałe miejsce pracy , nowoczesne , dobrze zorganizowane i pełne wspaniałych ludzi :) Cieszę się , że mogę pracować z tak zgranym , uśmiechniętym i przyjacielskim zespołem , dzięki temu każdego dnia z przyjemnością przychodzę do pracy :) Wiem, że mogę się tu rozwijać , co jest dla mnie jedną z najważniejszych kwestii . Mamy najnowocześniejszy sprzęt , który bardzo poprawia komfort naszej pracy i sprawia , że możemy być coraz lepsi w tym , co robimy. Ogromnym plusem dla mnie , jako technika , jest możliwość pracy przy pacjencie , dzięki temu cały czas mogę podnosić swoje kompetencje . Bardzo doceniam to , że mogę być częścią tego miejsca :)
    Natalia Gdańsk

16.05.2025 15:55

Pracuję w Dr Sobczak Klinika Gdańsk jako Opiekun pacjenta od kilku miesięcy i nie mogłam trafić lepiej :) Atmosfera w klinice jest wspaniała, poznałam tutaj naprawdę fantastycznych ludzi, od których wiele się uczę. Ciągle rozwijam swoją wiedzę o stomatologii przy gronie wysoko wykwalifikowanych specjalistów, najlepszych w swojej dziedzinie. Ponad to szybko dostałam szansę na rozwój zawodowy, dzięki czemu czuję się doceniona przez swojego pracodawcę, a jest to dla mnie niezwykle ważne.
    Żaneta Zawadka

09.05.2025 13:38

Cześć ???? pracuje w Klinice Dr Sobczak Radość od niecałych 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona! Z zawodu jestem higienistką stomatologiczną, która po kilku latach pracowania w branży niestety musiała szukać innej alternatywy ze względu na życie z permanentnym bólem barku. Aplikowałam na stanowisko asystentki koordynatora leczenia a wiedza jaką posiadałam opierała się tylko na wiedzy stomatologicznej. Pomimo minimalnemu doświadczeniu tutaj dano mi możliwość pracy w stomatologii bez bolu, z uśmiechem na twarzy za co jestem ogromnie wdzięczna! Wszyscy byli i nadal są bardzo uprzejmi, zgrani (pomimo, że jest nas w jednym miejscu około 40 osób ????) pomocni, chętni do przekazania wiedzy - zespół jest genialny! Dr Sobczak jest cudownym pracowadcą - miła, ambitna, pomysłowa, stawiająca na rozwój, pomocna oraz niesamowicie inteligentna Kobieta od której można czerpać inspiracje i do tego z ludzkim i empatycznym podejściem do człowieka! Polecam każdemu, szczerze, od serca :)

Kontakt - BAMINEX SP. Z O.O. SP. K. - Kliniki Dr Sobczak

UL. GEN. LEOPOLDA OKULICKIEGO 5 05-082 Stare Babice

Branża główna: Stomatologia

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Pracownik od roku

09.05.2025 13:37

Jestem tu od roku, poprzednia praca była koszmarem i nie wierzyłam, że można inaczej. Ale można, bardzo lubię swoją pracę, uwielbiam ludzi tu pracujących. Oni motywują mnie do działania, do rozwijania się. Można być szczęśliwym a zarazem realizować wspólny cel.
    Kinga

21.03.2025 17:09

Pracuję na rejestracji w Klinice dr.Sobczak Babice od ponad 2 lat. Mam okazję doświadczać profesjonalnego podejścia zarówno ze strony pracodawcy, jak i współpracowników. Pracodawca dba o rozwój swoich pracowników, oferując liczne szkolenia. Atmosfera jest bardzo przyjazna,zespół jest zgrany i każdy jest traktowany z szacunkiem i uznaniem. Jeśli zależy Ci na stabilnej pracy w inspirujacym środowisku to jest to miejsce dla Ciebie.

20.03.2025 09:05

Zespół o... zespole ❤️

Anna

17.03.2025 19:37

Pracuje w Klinice Dr Sobczak w Starych Babicach od szcześciu lat jako Opiekun Pacjenta. Najbardziej cenię tu wspaniały zespół- ludzi, z którymi mogę na co dzień współpracować i na których zawszę mogę liczyć. Wspieramy się nawzajem i tworzymy naprawdę zgrany team. Dużą satysfakcję daje mi również kontakt z pacjentami - ich uśmiech i wdzięczność przypominają mi, jak ważna i wartościowa jest moja praca.
    Wiola

17.03.2025 13:31

Pracuję w Klinice od ponad 6 lat i jestem dumna że jestem częścią zespołu Dr Sobczak. Cały zespół jest fantastyczny. Pracuje z ludźmi którzy kochają swoją pracę co widać po Naszych wdzięcznych pacjentach. Tutaj zawsze na pierwszym miejscu jest pacjent, nigdzie nie spotkałam się z takim serwisem, wsparciem oraz możliwością rozwoju.
    Łukasz

15.03.2025 11:06

To jest moja pierwsza poważna praca i jestem wdzięczny za to, czego się tutaj nauczyłem. Przez te 3 lata zdobyłem ogrom wiedzy o nowoczesnej stomatologii i pracy z pacjentem. Jest intensywnie, ale w tym zawodzie to normalne.

Zostaw merytoryczną opinię o BAMINEX SP. Z O.O. SP. K. - Kliniki Dr Sobczak