IDEA commerce

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o IDEA commerce S.A.

Opinie o IDEA commerce Bydgoszcz

Nie przegap nowości o IDEA commerce S.A.!

Stive

18.02.2025 19:11

Firma IDEA Commerce S.A. To firma która dba o swoich pracowników zapewniając wiele szkoleń. Dzięki życzliwości ludzi którzy tam pracują i ich profesjonalizmowi praca jest przyjemna i daje możliwość rozwoju. Pracodawca zapewnia atrakcyjne benefity.

Nat

02.03.2026 12:25

Aplikowałam na stanowisko Junior Customer Service Specialist w grudniu 2025. Mamy marzec 2026 i wciąż nie otrzymałam od nich jakiekolwiek feedbacku. Mało tego, po jakimś czasie przesłałam maila z prośbą o potwierdzenie aplikacji i nie otrzymałam na niego odpowiedzi. Oczywiście wiem, że nie zostałam wybrana na to stanowisko, ale firma postępuje bardzo nieprofesjonalnie zostawiając kandydatów bez jakiejkolwiek informacji zwrotnej.

12.12.2025 11:56

Proces rekrutacyjny oceniam jako nieprofesjonalny. Pierwszy etap obejmował opracowanie odpowiedzi do kilku zadań wymagających poświęcenia czasu na ich przygotowanie. Po zaproszeniu do drugiego etapu (spotkanie online) nie otrzymałam zaproszenia na rozmowę. Pomimo prób kontaktu, rekruterka nie odbierała telefonu ani nie odpowiadała na wiadomości. W efekcie proces okazał się stratą czasu poświęconego na przygotowanie.

12.12.2025 15:24

Dziękujemy za opinię. Zależy nam na terminowej i profesjonalnej komunikacji, dlatego analizujemy każde zgłoszenie w celu usprawnienia procesu rekrutacyjnego. W razie potrzeby można wyjaśnić szczegóły kontaktując się mailowo: [email protected]. Każda uwaga pomaga nam ulepszać nasze działania.
    Ford

05.02.2025 12:20

IDEA Commerce S.A. To miejsce gdzie ceni się zaangażowanie. Pracodawca jasno określa cele oraz wsparcie w realizacji ambitnych projektów. Jest to miejsce do rozwoju zawodowego. Firma dba o swoich pracowników zapewniając szkolenia oraz atrakcyjne benefity. Zespół tworzy przyjazną atmosferę w której można zdobywać cenne doświadczenie.

05.02.2025 12:51

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze zaangażowanie w rozwój zawodowy i wsparcie pracowników jest doceniane. Naszym celem jest tworzenie inspirującego środowiska pracy, które sprzyja zdobywaniu cennych doświadczeń i realizacji ciekawych projektów. Staramy się zapewnić najlepsze warunki do rozwoju i satysfakcji zawodowej.
    myślący

24.09.2024 16:40

Dzien dobry, widzialem kilka dni temu oferte na stanowisko sprzedawcy. Chcialem zapytac, czy w firmie jest czesta rotacja sprzedawcow i czy jest ciezko szukac klientow oraz sprzedawac produkt firmy bo nie wiem jak ciezko jest miec prowizje. Prosze o informacje. Kamil J.

04.10.2024 15:53

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą! Nasz dział handlowy składa się głównie z osób, które związane są z firmą od wielu lat. Proces sprzedaży jest ukierunkowany na budowanie długotrwałych relacji biznesowych. Każdy nowo zatrudniony handlowiec przechodzi pełne szkolenie produktowe oraz sprzedażowe, dzięki któremu staje się samodzielnym sprzedawcą i jest w stanie wypracowywać satysfakcjonujące prowizje. Zachęcamy do aplikowania na nasze oferty.
    Staś

10.07.2023 11:44

Znalazłem ofertę na specjalistę ds. sprzedaży. Z tego co napisane to praca zdalna. Na B2B 11 tys a na upo tylko 7 tys. Różnica jest spora. Chodzi o odprowadzane podatki i ZUS czy po prostu na działalności stawka i prowizja są wyższe?

10.07.2023 15:26

W IDEA staramy się nie ograniczać form współpracy i dostosowujemy się do preferencji kandydatów. To czy zatrudnienie będzie na podstawie UoP / B2B zależy od tego, na co zdecyduje się kandydat. Różnice w kwotach wynagrodzenia wynikają ze składek ZUS i podatków. Kandydat ma również możliwość wyboru, czy chciałby pracować stacjonarnie, hybrydowo czy zdalnie. Jesteśmy otwarci na współpracę, a ograniczenia w tym wątku w IDEA nie istnieją. Pozdrawiamy!

08.09.2023 13:59

Dzień dobry! Standardowo większość osób pracuje między godzinami 08:00 – 17:00. Dostępne formy pracy: stacjonarna/ hybrydowa/ zdalna - w zależności od specyfiki stanowiska, natomiast każdy pracownik ma możliwość pracy hybrydowej. Sprzęt służbowy zapewnia firma :). Pozdrawiamy!
    Ciekawski

29.08.2023 14:58

Czy w firmie jest system premiowy?

30.08.2023 10:43

Dzień dobry! w IDEA mamy system premiowy :). Zapraszamy do udziału w naszych procesach rekrutacyjnych i śledzenia naszych aktualnych ogłoszeń o pracę. Pozdrawiamy

08.07.2023 13:01

Czy IDEA commerce S.A. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

10.07.2023 10:09

Dzień dobry, Forma współpracy zawsze wskazywana jest w treści ogłoszeń, pierwsza umowa jest umową o pracę na okres próbny. Pozdrawiamy!
    Doświadczony

25.05.2023 14:30

Czy firma posiada swój własny dział marketingu? Mam duże doświadczenie w marketingu (również tworzeniu tekstów) z branży IT i się zastanawiam, czy korzystanie z jakiejś zewnętrznej firmy, czy można do was złożyć CV?

26.05.2023 09:05

Dzień dobry, Informujemy, iż nasza firma posiada własny dział marketingu i obecnie nie prowadzimy rekrutacji na to stanowisko. Pozdrawiamy
    Kamila

30.03.2023 17:10

halo, halo! bardzo pilne! Czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć jak przebiega proces rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. HR? Jestem świeżo upieczoną studentką po psychologii w biznesie i myślę, by stawiać swoje pierwsze kroki w HR :) Czy rekrutacja jest kilkuetapowa i jak długo trwa etap rekrutacyjny? Czy dział HR w firmie zajmuje się wyłącznie rekrutacjami, czy też wsparciem dla pracowników w ich codziennym życiu w firmie? :)

31.03.2023 08:40

Dzień dobry! Rekrutacja przebiega w dwóch etapach (spotkanie rekrutacyjne; zadanie rekrutacyjne), aktualnie jesteśmy w trakcie pierwszego etapu rekrutacji. Dział HR uogólniając zajmuje się kompleksową obsługą personalną od tworzenia i prowadzenia dokumentacji po analizę kosztów personalnych oraz prowadzenie procesów rekrutacyjnych. Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą pracy – dostępna w zakładce „oferty pracy” naszego profilu gowork.

24.04.2023 13:11

Dzień dobry! Uprzejmie informujemy, że proces rekrutacyjny został zakończony a firma kontaktuje się jedynie z wybranymi kandydatami.
    WB

13.03.2021 09:08

Jaka jest górna granica wieku pracowników w Państwa firmie? Czy nadal młody duchem :) 50 latek z dużym doświadczeniem zawodowym i życiowym ma szanse pracę w Waszym zespole?

29.03.2023 18:12

Chyba nie skoro nikt nie czyta mojego cv mimo moich wielokrotnego wysyłania cv

30.03.2023 11:22

Każde CV jest przez nas analizowane i weryfikowane. Oczywiście, kontaktujemy się z wybranymi kandydatami w celu zaproszenia do procesu rekrutacyjnego.
    Urszula

19.01.2023 21:08

Ktoś niżej napisał o pobieraniu wynagrodzenia w biletach Narodowego Baku Polskiego. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, ktoś mógłby sie wypowiedzieć na jakiej zasadzie to działa?

20.01.2023 08:03

Witam, chodziło o banknoty :)

31.12.2022 15:01

Pojawiły się nowe oferty pracy do firmy IDEA commerce S.A.. Poszukują kogoś na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?

31.12.2022 15:35

Te ogloszenia to odgrzewane kotlety

03.01.2023 15:49

Aktualnie IDEA nie rekrutuje na powyższe stanowisko, jednak zachęcamy do śledzenia i aplikowania na nasze oferty.

26.09.2022 10:38

Czy w IDEA commerce S.A. zatrudniani są obcokrajowcy?

03.11.2022 10:34

Tak, narodowość nie ma dla nas znaczenia, liczą się umiejętności oraz doświadczenie. Zachęcam do aplikowania do naszego zespołu.

16.02.2022 10:08

28.03.2022 08:43

Cieszymy się Aleksandro, że jesteś zadowolona ze swojej pracy. Robimy wszystko, co w naszej mocy, żeby warunki dla naszych Pracowników były IDEA-lne :)
    Paweł Skrzypczak

06.06.2022 11:48

Nie sposób się nie zgodzić. Właśnie dlatego ja i moi współpracownicy pobieramy wynagrodzenie w biletach Narodowego Baku Polskiego :) Kawa i herbata są jedynie jednym z wielu dodatkowych benefitów. Ilość w/w biletów jest zależna od stażu, doświadczenia i pełnionego stanowiska. Według mojej wiedzy nikt nie narzeka, a większość z naszego teamu pracuje tu już długie lata :) Pozdrawiam

25.04.2022 10:13

Czy w firmie IDEA commerce S.A. są regularne szkolenia pracownicze?

06.05.2022 10:41

Tak. Regularność oczywiście jest odmienna dla różnych stanowisk, ale firma dba o rozwój :)

21.05.2022 15:35

Firma :) Właśnie wróciłam z takiego szkolenia. Szczerze polecam pracę w IDEA commerce ????

29.04.2022 13:43

Hej, jak wygląda sprawa z procesem rekrutacji (ilu jest etapowa, czy rzeczywiście 3, czy więcej w zależności od stanowiska)? Zastanawiam się czy się zgłosić. Ile czeka się na odpowiedź (o zatrudnieniu lub nie). I ile zarabiają pracownicy z doświadczeniem w obszarze analiz.

06.05.2022 09:55

Cześć. Rekrutacja najczęściej jest 2-etapowa. Odpowiedzi można się spodziewać już po kilku dniach, chociaż podczas rekrutacji informują, że do 2 tygodni. Z pewnością warto aplikować. Odnośnie zarobków - dowiesz się podczas spotkania ;) Powodzenia!
    M

25.03.2022 12:18

Proszę o informację o pracy jako asystentka handlowa, jak bardzo przypomina to call center? Skąd baza klientów, jakie dodatkowe zadania oprócz rozmów są wpisane w stanowisko.

28.03.2022 08:44

Jako asystent/ka działu handlowego jesteś odpowiedzialny/a za umawianie terminów prezentacji handlowych dla specjalistów ds. sprzedaży. Twoją rolą jest ocenić, czy potencjalny Klient chce rozwijać swoją firmę z pomocą naszych narzędzi. Jeśli tak, proponujesz mu rozmowę dotyczącą naszego najważniejszego produktu – systemu ERP dla branży e-commerce w Polsce. Twoim zadaniem jest zapisanie w systemie osoby zainteresowanej spotkaniem w sprawie usprawnienia obsługi sklepu internetowego i marketplace’ów. Nie ma tutaj żadnej sprzedaży. Pracujesz w nowoczesnym biurze w centrum Bydgoszczy. Masz stałe wynagrodzenie i prowizję. Działasz od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16. Weekendy wolne.

28.03.2022 10:15

Prowizja od ilości spotkań, które się odbyły - czyli zostały dobrze umówione.
    Natalia

28.02.2022 20:59

IDEA Commerce S.A. bardzo dba o swoich pracowników - o ich rozwój oraz dobre samopoczucie, co bezpośrednio przekłada się na świetną atmosferę w pracy. Na etapie wdrożenia oraz po nim zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie, nikt nie jest zostawiony "sam sobie". Dodatkowym atutem dla pracowników są owocowe wtorki, wyjazdy i spotkania integracyjne a także zdrowe (lub mniej zdrowe) niespodzianki. Jedynym minusem zatrudnienia w Spółce jest to, że tak późno tu trafiłam! Polecam, polecam, polecam!

01.03.2022 10:45

Bardzo nam miło, Natalio :) Dziękujemy za opinię!
    Ad22

24.02.2022 22:47

Można gdzieś złożyć CV, jak nie ma już ogłoszenia?

25.02.2022 08:29

Istnieje taka możliwość. Oto dedykowany adres mailowy: [email protected]
    Zniesmaczony

24.02.2022 16:25

Niestety nawet miesiąc po rozmowie kwalifikacyjnej firma nie potrafi poinformować kandydata o wynikach rekrutacji. Szkoda, bo niezbyt profesjonalnie to świadczy o niej.

24.02.2022 16:45

Wszyscy kandydaci po weryfikacji etapu rekrutacji otrzymują od nas informajcę zwrotną - mailową lub telefoniczną. Jeżeli z jakiś powodów nie dotarła do Ciebie informacja proszę skontaktuj się z nami mailowo na [email protected].

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IDEA commerce?

Radek

02.02.2022 17:05

Czy jest możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin ?

22.02.2022 15:33

oczywiście jest u nas możliwość współpracy w niepełnym wymiarze czasu pracy, uzależnione jest to od aktualnego zapotrzebowania i procesu rekrutacyjnego. Zachęcam do aplikowania do naszego Zespołu IDEO-wego ! :)
    Ana

03.02.2022 08:57

Znalazłam ogłoszenia junior content marketing, podzielcie się opinią jak pracuje się tym dziale.
    Joanna Chylińska

03.02.2022 11:13

Intensywnie ;) Jeśli jesteś kreatywny, zaangażowany w realizowane działania, lubisz pracę twórczą i pełną wyzwań, to zdecydowanie odnajdziesz się w naszym dziale. Przemyślana pomysłowość i operatywność to nasza dewiza :) Stanowimy naprawdę zgrany zespół. Szczerze polecam i zapraszam do aplikowania!
    Ciekawy

15.11.2020 15:45

Jak firma radzi sobie w okresie pandemii? Były jakieś zwolnienia?
    Łukasz Ciesiński

11.01.2021 17:47

Witam, W 2020 r. zwiększyliśmy zatrudnienie. IDEA commerce S.A., tak jak ogromna część branży IT oraz e-commerce, radzi sobie znakomicie w dobie pandemii.
    Mikołaj

31.01.2022 14:56

Świetnie pominięte drugie pytanie :)
    Uczciwy Klient

20.10.2021 12:12

Gratuluje firmie przeprowadzki do super nowoczesnego biura w Bydgoszczy. Pięknie to wszystko wygląda, świetna lokalizacja, ultranowoczesny budynek na Pomorskiej, ścisłe centrum miasta, prawdziwe serce Bydgoszczy. Jestem przekonany, że firma w krótkim czasie powiększy się o wielu, utalentowanych pracowników, którzy swoją uczciwością i merytorycznym podejściem do rzeczywistości wytyczą zupełnie nowe standardy, adekwatnie do stanu nowej siedziby bydgoskiego oddziału.

18.11.2021 08:11

Dziękujemy :)
    Norbert

17.11.2021 23:06

Czy szkolenia nowo zatrudnionych odbywają się na miejscu pracy, czy wysyłacie na szkolenia np. do innego miasta, jak to wygląda w firmie? Jaka jest pierwsza umowa i na jaki czas?

18.11.2021 08:11

Szkolenia wstępne głównie organizowane są w oddziale w Bydgoszczy. Pierwsza umowa to umowa na okres próbny - 3 miesiące.
    Anna

11.10.2021 11:43

Czy firma będzie miała swoje stoisko na targach pracy BCTW w dniu jutrzejszym 12.10 aby dowiedzieć się więcej szczegółów o stanowiskach pracy, warunkach, itp. a także by złożyć CV

12.10.2021 09:17

Tak, będziemy i chętnie odpowiemy na wszystkie pytania :) Zapraszamy na nasze stanowisko.

Kontakt - IDEA commerce S.A.

Jana Karola Chodkiewicza 61 85-667 Bydgoszcz

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

Sara

03.10.2021 18:47

Na jakie stanowiska aktualnie można aplikować w Bydgoszczy? Firma została przeniesiona w inny punkt?
    Sara

11.10.2021 15:01

Czy jutro będzie firma obecna na targach pracy BCTW? Aby porozmawiać odnośnie stanowisk i złożyć CV?

12.10.2021 09:16

Tak jesteśmy dziś na targach, więc chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Zapraszamy na nasze stanowisko.

02.09.2021 11:52

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w IDEA commerce S.A.?

06.09.2021 10:38

Owszem, firma dba o integrację zespołu :) A Pracownicy chętnie się integrują. Niebawem kolejne spotkanie :)

07.10.2021 14:19

Tak organizujemy spotkania i wyjazdy integracyjne dla naszych pracowników.
    2000

25.08.2021 11:44

Brałem udział w rozmowie na stanowisko młodszy informatyk, rozmowa kwalifikacyjna i atmosfera spoko Zdziwiło mnie że dostałem informację o wyniku rekrutacji a rzadko się to zdarza - łapa w górę !

25.08.2021 12:10

Dziękujemy za docenienie ;) Dla nas to standard

24.05.2021 11:08

Czy w IDEA commerce S.A. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?

25.05.2021 15:26

Owszem. Zapewniamy duże możliwości rozwoju - jeżeli pracownik chce się rozwijać w innym kierunku niż dotychczas i posiada niezbędne umiejętności, aby objąć stanowisko, na które rekrutujemy, w pierwszej kolejności bierzemy pod uwagę jego kandydaturę. Rozwój naszych pracowników jest dla nas bardzo ważny, ponieważ zadowolony pracownik - to efektywny pracownik :)

16.06.2021 08:08

Istnieje taka możliwość, oczywiście jeśli w tym okresie przewidziany jest budżet na szkolenia i proponowane przez pracownika szkolenie jest ściśle związane z wykonywaną pracą, co przełoży się na wyniki tej pracy. Decyzje takie podejmuje dyrektor z zarządem.
    Przemysław

26.04.2021 09:37

Pracuję w Idea Commerce S.A. i jestem zadowolony z warunków pracy oraz atmosfery w biurze. Po zmianie pracodawcy, zawsze pojawiają się w głowie pewne obawy, co do nowego miejsca pracy. Jednakże jedno co mogę powiedzieć to, zespół IDEA jest na tyle otwarty, pomocny i koleżeński, że zmiana pracodawcy następuje bez jakichkolwiek negatywnych konsekwencji, a każdy dzień jest kolejnym pozytywnym wyzwaniem na ścieżce kariery pracowniczej. W firmie odpowiadam za sprawy z zakresu administracyjno-prawnych, dzięki czemu mam stały kontakt z każdym działem jak i z zarządem. Kadra zarządzająca zawsze służy pomocą i radą, a w trudnych momentach wspiera swoich pracowników. Dodatkowym atutem spółki jest jej ciągły rozwój, co przekłada się bezpośrednio na wzrost zatrudnienia - co odróżnia IDEA od większości pracodawców w tym trudnym okresie. Zdecydowanie polecam tego pracodawcę.

23.04.2021 13:57

Pracujemy na nowoczesnym sprzęcie, który wpływa na komfort i efektywność pracy. Polecam firmę każdemu kto chcę się rozwijać w IT !
    wpis Bydgoszcz

16.04.2021 07:44

Niestety jeśli chodzi o proces rekrutacji to uważam, że firma musi popracować nad przekazywaniem informacji zwrotnej. Brałam udział w rozmowach na 2 stanowiska (1 rozmowa video potem spotkanie w biurze), na początku marca(usunięte przez administratora)poinformowała mnie, że za tydzień skontaktuje się w celu zaproszenia na kolejny etap rekrutacji. Do dzisiaj nie otrzymałam ani zaproszenia ani odpowiedzi. Jak widać firma nie docenia kandydatów pod kątem tego ile czasu poświęcili na udział w rozmowach. Pozdrawiam

16.04.2021 12:35

Firma dokłada wszelkich starań, aby kandydat czuł się komfortowo i doceniony podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Staramy się, aby zawsze była odpowiedź zwrotna z naszej strony o wynikach rekrutacji jak i o przesunięciach terminów ich rozstrzygnięć. Jeżeli rzeczywiście nie otrzymała Pani informacji o wyniku rekrutacji, bardzo prosimy o kontakt pod adresem mailowy: [email protected] w celu wyjaśnienia sytuacji. Dziękujemy za dodanie opinii. Pozdrawiamy!
    WB

13.03.2021 10:08

Jaka jest górna granica wieku pracownika w Państwa Firmie? Czy nadal młody duchem :) 50-cio latek z dużym doświadczeniem zawodowym i życiowym, ma szanse zostać przyjęty do tak młodego grona.

12.02.2021 09:58

Jaki jest wkład kierownictwa IDEA commerce S.A. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

16.02.2021 13:53

Dzień dobry, W naszej firmie każdy z pracowników, także z szczebla kierowniczego, jest otwarty do pomocy i rozmowy podczas przerwy. Wszyscy staramy się, aby każdemu pracowało się jak najlepiej w przyjemniej atmosferze. Wierzymy, że przyjazne otoczenie w pracy jest kluczem do sukcesu przedsiębiorstwa i pracowników. Pozdrawiamy IDEA commerce

12.01.2021 15:53

Witam serdecznie, Czy aby dostać pracę w firmie IDEA commerce konieczne jest wykształcenie kierunkowe informatyczne? Chodzi mi o stanowisko Account Managera. Pozdrawiam
    Magdalena

14.01.2021 16:49

Witam serdecznie, Wykształcenie kierunkowe na tym stanowisku nie jest konieczne, ale na pewno będzie dodatkowym atutem ;) Dla nas ważne jest doświadczenie i umiejętności kandydata. Zachęcam do złożenia aplikacji. Pozdrawiam serdecznie ;)
    MS

31.10.2020 17:03

Witam. Czy dobra znajomość języka angielskiego jest warunkiem koniecznym? Znalazłam ogłoszenie dotyczące stanowiska Specjalista ds obsługi klientów i systemów ERP, pracowałam niedługi czas na takim stanowisku (rozstałam się z pracodawcą jedynie z uwagi na przeprowadzkę), natomiast nie uważam, aby mój angielski był na poziomie B1/B2 jak wymaga pracodawca :)
    Magdalena

04.11.2020 09:43

Dzień dobry, znajomość języka angielskiego na pewno jest dodatkowym atutem :) indywidualnie weryfikowani są wszyscy kandydaci. Zachęcam do aplikowania na to stanowisko ! :)

26.10.2020 09:54

Jak się pracuje z ludźmi z Idea Commerce Solutions Sp. z o.o.?
    Marysia, dział admin.-prawny

26.10.2020 15:31

Cześć, nasz zespół to grupa młodych, ambitnych osób, które bez wątpienia służą sobie zawsze dobrą radą oraz wsparciem. Od każdego, bez wyjątku, można liczyć na pomocną dłoń podczas wykonywania obowiązków, napotkanych wątpliwości, jak i na przyjemną rozmowę przy kawie w kuchni podczas przerwy. :)

03.09.2020 09:51

Bądź EKO i wyprzedź auta stojące w korku - przyjedź do pracy rowerem. Mamy dla Ciebie specjalne zadaszone miejsce, w którym Twój rower będzie bezpieczny.
    News image

17.07.2020 10:22

Czy w Idea Commerce Solutions Sp. z o.o. zawierane są umowy na zlecenie w okresie próbnym?
    Grzegorz K.

17.07.2020 11:50

Cześć, w naszym zespole chemy żeby wszyscy czuli się bezpiecznie, a na to niewątpliwie ma wpływ na jaki rodzaj umowy jesteśmy zatrudniani. Pierwszą umowę jaką otrzymuję nowy pracownik to zawsze umowa o pracę na okres próbny standardowo na okres 3 miesięcy. Później zależy wszystko od Ciebie. Standard to kolejna umowa o pracę na czas określony zazwyczaj 1 rok a później już tylko umowa na czas nieokreślony. Stosujemy umowy o dzieło czy zlecenie wtedy gdy rzeczywiście mają one zastosowanie - nie zastępujęmy umowy o pracę tymi rodzajami umów.

Zostaw merytoryczną opinię o IDEA commerce S.A.

Oferty pracy - IDEA commerce S.A.

Specjalista ds. Administracyjno – Prawnych

Bydgoszcz