Mac Trans

• Sadków-Górki
  • Bielicha
  • Klwatka Szlachecka

3. Opinie o pracodawcach Radom
  5. Opinie o Mac Trans Sp. z o.o.

Opinie o Mac Trans Radom

Nie przegap nowości o Mac Trans Sp. z o.o.!

28.08.2025 09:18

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników GoWork! Dziękujemy, że zechcieliście się zapoznać z opiniami na temat naszej firmy. Dbamy o to, abyście znaleźli w tym miejscu wartościowe informacje i wierzymy, że pojawiłeś/łaś się tutaj, aby takiej właśnie opinii udzielić. Czytamy wszystkie treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Będziemy jednak wdzięczni, za pozostawianie prawdziwych opinii. Swoboda w dzieleniu się informacjami na forum nie oznacza pozwolenia na szerzenie informacji mijających się z faktami, obrażanie, czy naruszania czyjejś godności i dobrego imienia. Wpisy, które nie będą prawdziwie uzasadnione, będą usuwane przez administratora. Pragniemy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej wymiany informacji. We wszystkich niepokojących Państwa kwestiach możecie kontaktować się również z nami bezpośrednio pod adresem e-mail. Pozdrawiamy serdecznie, Mac Trans Sp. z o.o.
    Kkk

10.08.2022 14:46

Jeździlem w mactrans kilka lat. Długie trasy, mi to nie pasowało, ale co kto lubi. Wypłaty byly na czas. generalnie ok
    Iwona

25.08.2022 11:59

Raczej podstawy podawać nie chcesz? A dasz znać chociaż o ile podnosili?
    Kkk

01.09.2022 15:11

Nie wiem jak jest teraz, trzeba sobie dzwonic i dowiedziec się jak to wyglada. Ja jeżdzilem jakis czas temu

13.03.2024 22:04

Byłem na stronie żeby zobaczyć czy są jakieś oferty i w zasadzie żadnej nie wypatrzyłem. Wśród członków zespołu za to zauważyłem, że jest ktoś kto posługuje się Greckim. Czy na Grecje też macie trasy organizowane czy to raczej tylko Niemcy?

27.08.2025 14:30

Dzień dobry, mamy w zespole osobę posługującą się językiem greckim. Jeździmy do Grecji, a następnie do Niemiec/Danii/Szwecji i później ponownie do Grecji. Mamy stałe trasy.
    pisuardes

13.09.2021 08:54

Kompletny brak odpowiedzialności, spóźniają się na załadunki, rozładunki, jeżdżą jakby worki z burakami wozili. I nic (usunięte przez administratora)to nie obchodzi tylko kaska

26.08.2025 12:33

Dziękuję za komentarz. Robimy wszystko co w naszej mocy żeby dostarczyć towar zawsze na czas. Mamy sprawdzonych i doświadczonych kierowców. Czasami jednak mogą pojawić się czynniki niezależne od nas (korek, zepsuty pojazd itp). Jednak dokładamy wszelkich starań żeby zgłosić to na czas jeśli wystąpił jakikolwiek problem.

07.11.2020 11:35

Czy nie ma problemów z rozliczaniem czasu pracy kierowców?

26.08.2025 12:27

czas pracy kierowców rozliczany jest zgodnie z obowiązującymi przepisami

Veritas

09.06.2025 12:33

Asystent AI

Była oferta pracy na stanowisko Dyspozytora – Spedytora floty transportowej. Wynagrodzenie nie zostało podane, ale wspominano o dodatkowym systemie motywacyjnym. Najbardziej liczyło się przynajmniej roczne doświadczenie w branży oraz znajomość języka obcego, np. niemieckiego lub angielskiego. Za to z benefitów najciekawiej wypadała możliwość rozwoju zawodowego. Może ktoś podpowie, jak mocno wymagano tu znajomości języka i czy oczekiwania były wysokie w stosunku do wynagrodzenia?
    #Dyspozytor

05.10.2024 12:00

W Mac Trans Sp. z o.o. trwa rekrutacja na stanowisko Spedytor. Brałeś w niej udział? Napisz, jak według Ciebie wyglądała rozmowa kwalifikacyjna. Twoja opinia może ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z zatrudnieniem w firmie.

Kontakt - Mac Trans Sp. z o.o.

Gospodarcza 7C 26-600 Radom

Branże: Transport i spedycja
    Hanna

01.01.2023 21:44

Jak wygląda tak konkretnie kwestia zarobków w tej firmie? To, że na czas i w ogóle jak najbardziej ok. Ale ile ktoś nowy np netto może się spodziewać msc, tak z premiami liczmy i z dodatkami?
    MT

17.01.2023 14:56

10000-12000 zł. Oczywiście url(usunięte przez administratora)0/26 dni płatny.
    Piotr77

19.02.2022 08:26

Czy na obecną chwilę przyjmujecie do pracy kierowców.dodam że oprócz angielskiego znam język grecki.obecnie pracuje w dużej firmie na zachodzie ale szukam powoli pracodawcy którzy jeżdżą właśnie w południowej strony Europy
    Piotr77

23.02.2022 16:58

Kiedyś pracowałem w Grecji.czwsto wasz auta widywałem na zaladunkach.a ogólnie narqzie pracuje w dużej firmie ale rozglądam się za kimś kto jeździ głównie w tamte rejony południowe.nie tak naprawdę do nikogo się nie zgłaszałem bo mniejsze firmy transportowe mnie nie interesuje
    MAC TRANS

23.02.2022 21:38

JAK SIĘ ZDECYDUJESZ TO ZAPRASZAM

07.01.2022 12:05

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Mac Trans Sp. z o.o.?

10.03.2021 11:26

Jak jest z pakietem medycznym w Mac Trans Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
    MAC TRANS

29.04.2021 14:44

TAK DO UBEZPIECZENIA GRUPOWEGO MOŻNA DOŁĄCZYĆ RODZINĘ.
    Ma..

06.12.2019 13:17

Dodam na 30 paru kierowców - 5 lub 6 Polaków reszta wschodni kierowcy. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Mac Trans Sp. z o.o.