Uwaga na tą firmę.
Szef przyjmuje do pracy każdego, bez względu na pochodzenia społeczne. Przyjmuje Ukraińców.
Do czego zmierzam.
Pracowałam w tej firmie od połowy listopada 2017.lacznie 3 miesiące. I pani Krystyna, brygadzistka już pierwszego dnia pracy zaczęła podnosić ton swojego głosu, czyli nie zwracała się do mnie, jako do pracownika grzecznie, tylko tak odpryskliwie. Tak było zawsze. Nie wiem jak wytrzymalam te 3 miesiące. Pani Krystyna wprowadziła swój mobilng znęcanie się psychicznie i fizycznie. Zlecala mi, różne prace inne niż innym pracownikom. Podburzala swoje koleżanki, dokuczaly mi obydwie. Ta jej koleżanka pani Ela, ciągle miała coś do mnie. Jednego dnia była, do rany ja przyloz, drugiego dnia szatan nie kobieta. Zaczęła mi ublizac, że ciagne za sobą nogi jak Zombi, i mój wygląd jest jak Downa. Ani nie ciągnęłam za sobą nóg, ani tez nie wygladalam na Downa. Szef firmy mnie zwolnił z pracy, bo wysłałam mu SMS, że tak mnie potraktowano w pracy. Najwyraźniej szef nie zwraca uwagi, kogo przyjmuje, widać, że ten ma szanse rozwoju, kto ubliza bez zdania racji. Nie polecam tej firmy, jeżeli chodzi o personel, jaki pracuje w tej firmie.