Stoork

• Łochowo
  • Lipniki
  • Kruszyn Krajeński

3. Opinie o pracodawcach Lisi Ogon
  5. Opinie o Stoork Sp. z o.o.

Opinie o Stoork Lisi Ogon

Nie przegap nowości o Stoork Sp. z o.o.!

Ciekawa

25.07.2025 20:58

Hejka Jak się wam pracuje teraz w firmie? Pani E... Odeszła bardzo mi przykro z tego powodu 🤭 Zauważyliście jakieś zmiany na lepsze? Doszły mnie słuchy , że jest nowy kierownik który wziął się trochę za robotę i produkcja ruszyła. Lecz kto wskoczył na miejsce Pani E?

Emilka

19.08.2025 22:04

Niestety atmosfera jest nadal kiepska, za brak poukładania roboty obwinia się pracownika, a nie pracodawce

Pan Remigiusz

19.08.2025 21:58

Co się dzieje w Stoork że ludzie zaczynają odchodzić , a nowych nie widać? Atmosfera kierownictwa? Brak premii? Brak perspektyw na rozwój? Rynek się zmienia , nie dostrzegają tego

Ada

23.06.2025 16:24

Pracowałem na lakierni kilka dni które okazały się największym błędem panowała ponura i ciężka atmosfera. (usunięte przez administratora)o braku umiejętności organizacyjnych wprowadzający zamieszanie i negatywną atmosferę .
    Onnn

21.02.2020 21:35

Jest rozowo. Elektroniczny papierosek. Dobra gatka. I lajcik. Nie wazne czy stoje czy leze wynagrodzenie sie nalezy. Jak sobie poukladasz tak z drzewka szczescia monete zrywasz . Brawo
    Michał K.

25.05.2025 09:31

Mylisz sie kazdy daje z siebie co moze i ciezko pracuje na to wiec nie pisz bzdur na ten temat bo malo wiesz na ten temat zajmij sie czym innym lepiej a co do firmy nogi za pas i uciekaj
    Arek

16.04.2025 17:42

Nie polecam tej firmy od kad zatrudnili p.michal wszystko nie idzie jak należy gość zamiast zajmować się planowaniem robi co innego gnębi ludzi brak szacunku wymyśla szefostwu różne niestworzone rzeczy brak słów. Ludzie odchodzą z tamtąd przez niego …
    Klemens

04.03.2025 13:30

Nie polecam radze omijac z daleka brak premi ,umowa zlecenie ,oplata za wszystko nawet za ubranie robocze liderzy okropni kadra masakra
    Rozsądny

18.12.2024 14:50

Miałem okazję pracować w tej firmie i stwierdzam fakt , że pracodawca nie ma nic innego do zaoferowania poza wyzyskiem i braku szacunku do pracownika. Brak premii i jakichkolwiek benefitów .Strata czasu na tą firmę.
    Nikt

13.05.2024 07:43

W tej firmie nigdy nie będzie dobrze pracowników traktuję się jak numer dosłownie jak w zakładzie zamkniętym, moje odejście z tej firmy było najlepszym co mogłem zrobić i radzę nawet tam nie zaczynać. (usunięte przez administratora)

18.08.2023 10:43

Witam, Zdecydowanie nie polecam tej firmy! Tym bardziej jeśli ktoś nie ma auta, ale i to nie rozwiązuje problemu ponieważ firma mieści się na samych obrzeżach miasta więc tracimy dużo na paliwo! Na pieszo bardzo daleko. Osoby zadufane w sobie, począwszy od zwykłego rekrutera po kadrę. Szkoda czasu, nerwów, i bycia poniżanym!

18.09.2023 12:51

Z tego co wiem nie ma dopłat na paliwo.

30.09.2023 17:21

Nie ma busa, dojazd we własnym zakresie. Natomiast na osoby bez auta patrzą z góry! Że nie dorobiły się samochodu. Tak jakby każdy musiał mieć auto.... A by wystarczyło gdyby firma miała siedzibę w mieście, chociażby w parku przemysłowym na dawnym Zachemie , ale oni na siedzibę firmy wybrali..... wieś....
    Lucek

11.08.2023 17:46

Witam, Chciałbym zapytać czy w firmie Stoork są również nocki? Czy dwie zmiany? Czy trzy? Może ktoś z byłych pracowników by mi udzielił odpowiedzi, chodzi o lakiernie.
    Robert

04.03.2021 08:23

Anonimowo każdy ma wiele do napisania,praca i atmosfera na firmie jest jak w każdym innym większym zakładzie,są ludzie normalni i są ludzie "życzliwi inaczej". Prawda jest taka że Krzysztof i Ewelina wykonują swoją pracę oraz polecenia nakładane na nich z góry. A tutaj przychodzą ludzie wylewać swoje niezadowolenie i jakieś dziwnej treści pomówienia,bo nie potrafią albo się normalnie dogadać z innymi pracownikami,albo mają tylko odwagę pisać anonimowe bzdury ???? Także jeśli ktoś ma na tyle odwagi żeby tutaj kogoś oskarżać i krytykować,to niech ma tyle samo odwagi żeby podejść i powiedzieć mu to prosto w oczy,bo niestety każdy jest hop do przodu przez internet albo za plecami ????
    Xxx

28.07.2022 13:09

A co powiesz na to że przez koleżankę straciłam ciążę? Koleżankę Ewelinę? Otwórz oczy, ten gościu juz od dawna ją posuwa a jej to pasuje bo nie traci stanowiska, szefostwo szkoda gadać
    Obserwator

22.11.2020 15:40

Jeżeli chodzi o park maszynowy to muszę przyznać że jest naprawdę dobry. Zarobki nie są najgorsze jednak nie zawsze pracownik jest doceniony. Prawie na całym zakładzie dobra atmosfera jednak tak jak piszą inni dostać się na lakiernie to masakra. Tam może pracować osoba o mocnych nerwach. Pani Ewelinka na niczym się nie zna tylko gra wielką znawczynie. Trzyma z kierownikiem Krzysztofem ponieważ bez niego by była nikim. Szefostwo otwórz w końcu oczy czy nie widzicie że przez tą Panią jest tam taka atmosfera i taka rotacja pracowników.
    Seba

15.07.2022 11:15

Tak to prawda już tyle osób było zwolnionych przez koleżankę. Jeżeli ktoś nie będzie wchodził w tylek koleżance to dowidzenia
    Zainteresowany

15.01.2022 09:01

Witam,czy ktoś się wypowie jak jest na działa laserowym?Jakie zarobki itd!Czego się można spodziewać.Dzieki.

16.12.2021 09:17

Witam jak wygląda na stanowisku lakierni ? Szukają moze lakierników? Jak wyglądają zarobki ?
    Pracoholik

14.01.2022 23:12

Ptacowalam tam mysle ze z 9000-11000zl brutto wyciagniesz przy pracy 8h/na zmiane. Masz qualifikejszyn to ciem doceniom lodowka na melani dobrze hloci, ale picu sfoje

Kontakt - Stoork Sp. z o.o.

Rekreacyjna 5 86-065 Lisi Ogon

Branża główna: Instalacje budowlane
    Juka

05.10.2021 06:56

Na lakierni dzieje sie nie miła atfosmera bo ponieważ za dugo państwo Krzysztof i Ewelina oraz (usunięte przez administratora) Justyna przebywaja ze soba dziwie sie szefostwu ze tego nie widzą tylko rozkazy posługiwanie sie innymi a sami tylko spaceruja Szefostwo otwuśćie oczy bo jak sie nie poleszy to cienko to widze ????????????????

04.03.2021 08:04

Anonimowo każdy ma wiele do napisania,praca i atmosfera na firmie jest jak w każdym innym większym zakładzie,są ludzie normalni i są ludzie "życzliwi inaczej". Prawda jest taka że Krzysztof i Ewelina wykonują swoją pracę oraz polecenia nakładane na nich z góry. A tutaj przychodzą ludzie wylewać swoje niezadowolenie i jakieś dziwnej treści pomówienia,bo nie potrafią albo się normalnie dogadać z innymi pracownikami,albo mają tylko odwagę pisać anonimowe bzdury :) Także jeśli ktoś ma na tyle odwagi żeby tutaj kogoś oskarżać i krytykować,to niech ma tyle samo odwagi żeby podejść i powiedzieć mu to prosto w oczy,bo niestety każdy jest hop do przodu przez internet albo za plecami :)
    XYZ

04.03.2021 07:24

Szkoda że te wszystkie opinie są pisane anonimowo,bo wtedy każdy ma dużo do napisania,niestety nie brakuje ludzi "życzliwych" inaczej którzy przychodzą tu wylać swoje życiowe frustrację. Praca na zakładzie jak każda inna,znajdą się ludzie normalni i znajdą się bardzo zawistni i zazdrośni,którzy tylko za plecami mają dużo do powiedzenia,albo do napisania z anonimowego konta :)
    Marcin

02.03.2021 20:26

Pracowałem w tej firmie może i zarobki są dobre ale atmosfera jest godna pożałowania z resztą wcześniejsze opinie to święta prawda Pani E. I Pan K uważają się za idealnych pracowników a tak naprawdę za ich błędy innym się obrywa nikt z tym nic nie robi tak jak by musiało być i podejrzewam że to już się nie zmieni
    Misiek

19.02.2021 17:38

@Dyzio a czemu te krawedziarki tak ci nie podpasowały ?
    Dyzio

20.02.2021 11:24

Nie tylko mi, a większości ludzi w tej firmie. Może w końcu szefostwo coś zrobi i w końcu zacznie zwracać uwagę na tego pana, a nie tylko wysłuchiwać jego „informacji” co się dzieje wszędzie indziej.
    Dyzio

17.02.2021 22:13

Dosyć dobrze działająca firma, na prawie wszystkich działach bardzo dobra atmosfera - prócz krawedziarek. Większość ludzi w firmie widzi jak bardzo zmieniła się atmosfera na owym dziale od kiedy nastąpiła zamiana liderów. Niechęć nowego lidera do nowych pracowników, wprowadzony tygodniowy okres próbny, wieczne chodzenie po innych działach przez nowego lidera - wyglada to jak ucieczka od pracy, a nawet próby pozbywania się nowych lub mniej doświadczonych pracowników. Odradzam próby zatrudnienia na owym dziale.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Stoork?

Michał

12.02.2020 17:02

@paweł co to znaczy niskie? Ile tak mniej więcej się zarabia ?
    Marzena

20.04.2020 16:55

Też chętnie się dowiem ile się zarabia
    Xyz

22.04.2020 16:25

13 na h
    XXX

22.04.2020 07:36

Dzień dobry, chciałabym się podzielić swoją opinię w tym zakładzie pracy, mianowicie zaczynając od zarobków szału nie ma żadnego, umowa jest z miesiąca na miesiąc zlecenie przedłużana (bądź nie). Największy problem tego zakładu to pseudo kierownictwo Pani Ewelina 9 oraz Pan Krzysztof W, nie są kompetentni, detale są puszczane do klienta nawet te które wymagają poprawki, ogólnie brak wiedzy. Traktowanie pracowników jest na najniższym poziomie, informacje przekazywane co do godzin pracy wyglądają w taki sposób że o nadgodzinach dowiadujesz że o godzinie np 14 gdzie powinno się kończyć zmianę (8 godzin normy zrobionej). Państwo pseudo kierownicy nie szanują pracowników nie wspominając już o romansie który mają z którym się nie kryją co nie jest stosownym zachowaniem w zakładzie pracy, podejrzewam a nawet jestem pewna że pracownicy nie mają ochoty oglądać obsciskiwania tylko chcą oglądać kierowników pracujących do których z pracą im daleko. Wykorzystanie pracowników pełną gębą. Powodzenia życzę każdemu.
    Ona

13.02.2020 18:27

Kierowmnik lakierni spoko tylko pani (usunięte przez administratora) prawa reka. Buduje zla atmoswere. Karjerowiczka gdzie szefostwo ma oczy. Zmiencie ja a rotacji nie bedzie
    Paweł

26.08.2019 13:40

Pracowałem w tej firmie .Firma niedba o swoich pracowników .Ludzie narzekają na pensje,premie w tej firmie są niskie.Nie podwyższają ich nawet po przepracowany roku pracy.Najwaznejsze żeby pracownik robił odgroma roboty .Na święta dają tylko skromne paczki ze słodyczami i nić więcej .Nie polecam tej firmy .Szkoda zaczynać.Lepiej w jakieś Udcziwej normalnej firmie.
    M.

18.07.2018 18:44

Każdy potrafi tylko narzekać pieniążki nie są zle praca jak każda inna trzeba pracować nikt nie płaci za obecność co do szefostwa masz problem przyjdź porozmawiaj daje głowę że pomogą . Jedno zrozumcie jak będziesz pracował tak jak byys pracował we wlasnej firmie dla siebie szefostwo doceni .na marginesie gdzie znajdziecie takie warunki pracy i możliwość pniecia się w górę przynajmniej finansowo. A niektórych opinie są żałosne jak cenisz pracę tak masz i to jest wszedzie
    Prawdomówny

18.06.2018 15:28

Zgadza sie - rewelacyjny Park maszyn. Same najlepsze marki w parku maszynowym, atmosfera też w porządku. Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o Zarządzie firmy - który według mnie, nie jest zorganizowany - każdy rządzi - nieład porządkowy... Co do pieniążków, nie ma tragedii, choć mogło być lepiej. Cały czas mało..... JAK SIĘ BIERZE ZAMÓWIENIE OD KLIENTA, TO TRZEBA BYĆ PEWNYM, ŻE FIRMA WYROBI SIĘ W CZASIE, KLIENT BĘDZIE ZADOWOLONY I BĘDZIE WRACAĆ DO NAS!!! NIESTETY TA FIRMA PRZEDSTAWIA INNY ŚWIATOPOGLĄD, KTÓRY ODBIJA SIĘ NA PRACOWNIKACH "Czemu tak mało zrobiliście?!........ To be continued...
    Nie polecam

13.05.2018 19:43

Uwaga na tą firmę. Brak wiedzy i doświadczenia szefostwa. Operator lasera traktowany jak (usunięte przez administratora)
    wolny

19.11.2017 12:41

witam przestrzegam wszystkich ludzi którzy chcą pracować jak OPERATOR KRAWĘDZIAREK cnc jest tam wyzysk ludzi za marne grosze 2200 ile się zrobi wiecznie mało jeszcze raz ostrzegam

Zostaw merytoryczną opinię o Stoork Sp. z o.o.