Najwyższy czas napisać parę słów prawdy (usunięte przez administratora)!Niby wszystko w porządku ,dajesz z siebie wszystko,dbasz o interesy firmy(po prostu dobrze pracujesz) ale tu nie o to chodzi!!!.Na początku dostajesz ofertę pracy ani złą ani dobrą powiedzmy średnią ..ale. Oczywiście dopiero po trzech miesiącach co jest zrozumiałe na rynku pracy(pierwsze trzy miesiące na okres próbny (usunięte przez administratora)).A potem wzrost wynagrodzenia, ubezpieczenie,pakiety medyczne,premie...wszystko legalnie! bez śmieciówek! nic pod stołem TYLKO!......no właśnie tylko że to są OBIECANKI! a prawda ? Po trzech miesiącach zasuwania dla firmy zamiast normalnych już warunków ......przychodzi następny (usunięte przez administratora) za(usunięte przez administratora) łudzony ofertą....... na następne trzy miesiące! Oczywiście jest to co roku w okresie zwiększonego sezonu czyli od wiosny do późnej jesieni, zależne od pogody (branża budowlana).
Reasumując- mają kilku stałych pracowników plus ,,zarząd rodzinny'' ale reszta frajerów mamiona jak oni to piszą w ogłoszeniu bezczelnie( ,,chęcią pracy na stałe'' ...przyprawia mnie to o wymioty) jest tylko do zaspokojenia ich chwilowych partykularnych potrzeb firmy!!!!!!(mam na myśli ciężko pracujących magazynierów i kierowców).
Nie chcę takich firm w tym kraju i mam nadzieję że takie upadną i to kiedyś się skończy.