Witam jeżeli chcecie podjąć pracę w tej formie stanowczo odradzam pracowałem tam prawie 4 lata i sam się zastanawiam jak zdołałem tam wytrzymać. Ja pracowałem na produkcji praca jako praca nie jest taka zła,ale ta atmosfera i bajzel jaki tam panuje nic nie ogarnięte terminy wymyślane z dnia na dzień ta musi jechać i nikogo to nie obchodzi, cały czas nagonka że szybko szybko a broń boże coś uszkodzić gdzieś się pomylić ojojo kryminał. Na chwali znajdują się tak zwane osoby wyjęte z pod prawą, a mianowicie jest to para Ukraińców liżą za przeproszeniem (usunięte przez administratora) gościowi który tam niby panuje nad tą chalą, koleś ten ma ich za swoich pupilków i za nikim się nie wstawi tylko za nimi reszta ma być posłuszna i robić jak woły. Co do szefa gościu kompletnie nie interesuje się resztą pracowników po za wspomnianą trójką możesz pracować tam 10 lat a on i tak kiepsko będzie wiedzieć jak masz na imię, oczywiście nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że robi tam 7 osób a nie 700,rozmowa z tym kolesiem wygląda jak z pracownikiem PGR-U nie obrażając oczywiście nikogo, cały czas lecą (usunięte przez administratora),strasznie cwaniakuje na masakra, typ potrafi przesiedzieć cały dzień przy kamerach i nie ważne że wypchnąłeś 10 tematów na tip top wystarczy że zauważy że nie ma ci 10 minut na chwali bo poszedłeś do łazienki a możesz liczyć się z tym że jak pójdziesz zapytać się o podwyżkę właśnie powie ci że za takie znikanie to i tak masz dużo a jak się nie poda to dowodzenia, swoje jeszcze oczywiście dorzuci cały wielki majster chali. Naprawdę jeśli chcecie szukać pracy w stolarce aluminiowej jest wiele innych porządnych firm bo ta to istne (usunięte przez administratora)