Zamówienie złożone 11.05 z terminem 14-21 dni. Miesiąc minął, więc dzwonię żeby się dowiedzieć co się stało że garaż nie stoi jeszcze u mnie. Pani opowiada mi że auto się popsuło, że nawał pracy itd. Po kolejnym tygodniu znowu dzwonie (18.06), a Pani znowu opowiada mi jakieś niestworzone historie, po czym niemal usiłuje przekonać mnie ze to moja wina ze tak długo dlatego że duży garaż (7x5m) i ze ja tu dzwonię co chwilę a ona ma jeszcze klientów jeszcze z kwietnia którzy nie mają swoich garaży. Po ostrej wymianie zdań, dostaje swój termin: 02.07-06.07. Myślę sobie, prawie dwa miesiące czekania, że ale trudno. 20.06 pani sama do mnie dzwoni i mówi mi że specjalnie dla mnie przespieszyla mój termin(??? Szybciej dla pani, to dla mnie już dwa tygodnie po terminie) i czy godz się na termin 26.06. Zgodziłem się. Garaż przyjechał, zamówiłem blachę malowana a panowie montarzysci zero poszanowania czyjejś własności zaczynają montować nie przejmując się czy farba jest porysowana czy nie. Jakość wykonania delikatnie mówiąc kiepska. Jest kilka miejsc gdzie brakuje nitow lub jakiejś śruby. Wiem że to niby szczegół ale zamawiałem i płaciłem za komplet a nie za takie braki. Przy rozmowie postanowiłem renegocjowac cenę, chciałem finalnie dostać rabat okolo 10% rabatu, a skończyło się na 1%. Podsumowując, nie polecam. Jeśli już ktoś musi tam robić zakupy, polecam uzbroić się w cierpliwość. Jeszcze raz nie polecam.