Z pełną odpowiedzialnością przestrzegam przed Panami (usunięte przez administratora) i ostrzegam innych przed skorzystaniem z usług tej ekipy. Instalacja elektryczna została wykonana w sposób skrajnie nieprofesjonalny i niezgodny ze sztuką. Po sprawdzeniu przez innych elektryków byli oni wręcz zszokowani ilością błędów – źle podłączone przewody, brak odpowiednich zabezpieczeń przepięciowych, bałagan w puszkach i chaos w całej instalacji. W efekcie doszło do spalenia sprzętów oraz przegrzewania i uszkodzeń kabli, co naraziło nas na dodatkowe koszty i ogromny stres.
Najgorsze jest jednak podejście do odpowiedzialności. Po wzięciu pieniędzy kontakt praktycznie się urwał, a na zgłaszane problemy brak realnej reakcji. Zamiast rzetelnego wsparcia – unikanie odpowiedzialności i aroganckie zachowanie.
Dodatkowo w internecie firma wygląda na bardzo „polecaną”, co po naszym doświadczeniu budzi duże wątpliwości. Ilość pozytywnych opinii kompletnie nie pokrywa się z jakością wykonanej pracy. Odnosi się wrażenie, że opinie są sztucznie zawyżane lub wzajemnie wystawiane, przez co kolejni klienci dają się nabrać na świetną ocenę, która nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Co więcej, sprawiają wrażenie, jakby posiadali pełne uprawnienia, natomiast gdy przychodzi do odbiorów i dokumentacji, okazuje się, że papiery podpisuje zupełnie inna firma. To budzi poważne wątpliwości co do rzetelności i legalności wykonywanych prac.
Podsumowując: partactwo, masa błędów, brak zabezpieczeń, realne zagrożenie dla bezpieczeństwa i zerowa odpowiedzialność po wykonaniu usługi. Zdecydowanie odradzam współpracę – jeśli ktoś ceni bezpieczeństwo instalacji elektrycznej i spokój, lepiej poszukać rzetelnego fachowca.