Dziwne bo ktoś pisał ze firma wiele lat temu została zamknięta a ludzie i tak ostrzegali przed praca. No chyba ze coś nowego mieli otwierać ale nic mi o tym nie wiadomo
No kiedyś nawet pracowałem dla niego.brak szacunku dla pracowników to u niego norma. Jego ulubione powiedzonko było MÓZGU UŻYJ
Ludzie się nie zmieniają... Idź popracuj to zobaczysz i się przekonasz. Jedna z niewielu firm którą odradzam z całego serca
Adam ..chłopie firma już nie istnieje , z tego co wiem została zamknięta ok .siedmiu lat temu , a Ty wysyłasz tam ludzi do pracy koledzy Mirek , Lech , Jan też tam pracowali jeszcze w roku 2021 i w roku 2020.... żenujące . Chłopaki się dowartościowali , zaistnieli w necie
Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
omijajcie szerokim łukiem
Czy każdy u was pracuje w maseczce ?
Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Ruszkowski Mariusz Remar Zakład Remontowo Budowlany?
nie warto bo ten pan zatrudnia bez umowy trzeba pracować po 10 godzin a na koniec i tak nie zobaczysz pieniędzy ,
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu w Ruszkowski Mariusz Remar Zakład Remontowo Budowlany?
nie polecam tego pana nikomu .lepiej go unikać
Nie polecam firmy. Zwyczajnie nie płaci... Obiecuje, ale nie płaci. Fatalna opinia.
potwierdzam , co wyżej napisano. Obiecuje, i tylko obiecuje..... Najgorsza wersja przedsiębiorcy....
rewelacyjny krętacz i oszust , ci co mu powierzają pieniądze na remont lub budowę domu to samobójcy
Kawal chama- oszust i szmira,placi jak dostanie w

Praca Ruszkowski Mariusz Remar Zakład Remontowo Budowlany - archiwalne oferty pracy:
- Kierownik budowy / inżynier budowy, Ruda Śląska - Marzec 2025
- Elektryk Budowlany, Gołkowice Górne - Marzec 2025
- Murarz, cieśla, zbrojarz, pracownik budowlany Firma Remar, Gołkowice Górne - Marzec 2025
- inżynier Budowy Firma Remar, Ruda Śląska - Marzec 2025
- Murarz, Stary Sącz - Marzec 2025
- kierownik budowy, Ruda Śląska - Marzec 2025
- Operator żurawia wieżowego, Ruda Śląska - Wrzesień 2022
- Murarz, cieśla, zbrojarz, pracownik budowlany Firma Remar, Gołkowice Górne - Wrzesień 2022
- MURARZ, Kołobrzeg - Wrzesień 2022
- Zatrudnię pracownika do usług ogólnobudowlanych, Sierakowice - Lipiec 2022
Czy pracujesz w firmie Ruszkowski Mariusz Remar Zakład Remontowo Budowlany lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Ruszkowski Mariusz Remar Zakład Remontowo Budowlany?