Pracowałem kilka lat w tej firmie , żeby móc powiedzieć parę słów. (usunięte przez administratora) na rozmowie obiecuje nie wiadomo co , a później okazuje się , że zatrudniliście się w (usunięte przez administratora) Widzicie jak (usunięte przez administratora) kupuje nowe auta , wakacje wszyscy w luksusie żyją , a on za urlopy (usunięte przez administratora) pracownikom. Dniówka 400zł na międzynarodówce, jazda raz dzień raz noc, cały tydzień noc , loteriada, nie wiecie kiedy będziecie jechać w dzień czy w nocy. Wyjazdy często 2/2 2 tygodnie w trasie i 2 dni w domu. Stanie wam się coś w pracy, konieczne l4, (usunięte przez administratora) narażacie się dla(usunięte przez administratora)który kreuje się nie wielkiego biznesmena , a urlopów(usunięte przez administratora), l4 (usunięte przez administratora) dniówka 400zł śmiech na sali . Popsujecie coś, płacicie z własnej kieszenie , ale nie dotyczy to każdego pracownika , czytać: jeśli sprzedajesz innych pracowników to jesteś bezpieczny . A no i auta, firma ma nadal w użytkowaniu euro 5 , a jako nowy pracownik nie spodziewaj się , że dostaniesz nowy samochód. Dla mnie to może i helikopterem latać ,ale niech płaci normalnie ludziom tak jak powinien, a nie dorabia ,się na na(usunięte przez administratora) innych. Nie polecam. Firma straciła 2/3 doświadczonych kierowców w ciągu raptem 3 lat , bo każdy kto szedł po podwyżkę czy płatne urlopy słyszał , nie pasuje to nikt cię tu nie trzyma. Brak szacunku do kierowcy tak się kończy.