Opinie o Autohandel Natal Wacław Witkowski w Bydgoszcz

Poniżej zobaczysz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Autohandel Natal Wacław Witkowski. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Autohandel Natal Wacław Witkowski na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja samochodów osobowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Autohandel Natal Wacław Witkowski w Bydgoszcz

Katy Nowy wpis

Chyba tu od lat ten sam garnitur panów pracuje :)) Wg mnie jak dobrze szefostwo płaci to i ludzie się trzymają posady i nawet nie myślą konkurencyjnego biznesu otwierać. Mam racje? Wy tak macie?

On

Nie polecam nikomu kupować czegokolwiek w tym komisie jeżeli nie chcecie utopić swoich pieniędzy. Trzymać się jak najdalej !!!!!!

Komis Natal Nowy wpis
@On

Sam sie utop kretynie, pewnie masz tylko komputer na raty, na auto Cie nie stac, ale oczerniac to lubisz, pewnie nawet nie wiesz, gdzie sie znajdujemy.. Komis Natal

Krystian Nowy wpis

Polecam. Oby więcej takich uczciwych i dobrych pracodawców!!!

Nata Nowy wpis

Polecam jak najbardziej. Uczciwi ludzie, super auta.. najlepszy komis w Bydgoszczy

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Autohandel Natal Wacław Witkowski? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?
logo firmy Monter pokrowców termoizolacyjnych
Uno foods
(151 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Iwona

Witam, czy jest tutaj może ktoś, kto pracował w tej firmie, a nie tylko korzystał z jej usług? Czy ktoś może mi powiedzieć, czy firma ma otwarte rekrutacje? Mój mąż jest zainteresowany pracą w tej branży.

Robert D

Poszukiwałem z żoną jakiegoś fajnego SUWA nie dużego dizelka. Zainteresowało mnie ogłoszenie Fiata500X. Po telefonicznym uzgodnieniu (rezerwacja) pojechaliśmy oglądać(300km). Wziąłem ze sobą miernik do lakieru (to dzisiaj niezbędnik). Na miejscu okazało sie ze fajnych aut było więcej: dwa fajne Hundaje i35 nie zajechane w orgin lakierze Kia SPORTAGE też bez kolizyjna z niewielkim przebiegiem Nissan Yuke bardzo fajny Wlasciciel z pracownikiem pokazywali nam odśnieżając na bierząco dla mojej zainteresowanej Żoneczki "wszystkimi" autami. Podziwiałem tolerancje panów. Wszystkie auta które oglądaliśmy godne uwagi bardzo atrakcyjne ceny. Zdecydowaliśmy się na dizelka Fiat 500X. Autko do zostało przywiezione na lawecie za dobre pieniądze pod SERVIS. Dzisiaj już zarejestrowane. Jeźdimy. Nie mogę złego słowa powiedzieć o Firmie Autohandel NATAL.Pozdrawiamy PANÓW.

fendi001
@Robert D

Proponuję popracować nad ortografią, kłania się szkoła podstawowa.

Zostaw merytoryczną opinię o Autohandel Natal Wacław Witkowski - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Autohandel Natal Wacław Witkowski?

Zobacz opinie na temat firmy Autohandel Natal Wacław Witkowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Autohandel Natal Wacław Witkowski
2.8/5 Na podstawie 6 ocen.
  • Głuszcowa 16
    85-430 Bydgoszcz
  • NIP: 9670680177 REGON: 340190537
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)