Dg-Auto Dawid Gaweł

Niedźwiedź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 2 ocen.

Dg-Auto Dawid Gaweł
4 2 6 1

Opinie o Dg-Auto Dawid Gaweł

Izabela

@Głowa, forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców. Przypominam Ci też, że znajdujesz się na forum publicznym, a słowa, których używasz w swojej wypowiedzi, mogą zostać odebrane jako pomówienie. Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Dg-Auto Dawid Gaweł? Jak oceniacie tego pracodawcę na tle innych, podobnych firm z branży?

Głowa

(usunięte przez administratora) w tym komisie a na czele właściciel . Jest bez grosza . Samochody nie jego tylko klientów . Same rozbitki z Włoch. Faktury piszą jakie chce klient bez pokrycia . Omijać ten komis z daleka . Dawid G właściciel to oszust jakich mało !!!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Dg-Auto Dawid Gaweł? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Kubik

Super Service, bardzo dobra i zorganizowana obsluga.

Pawełusz Gawełusz
@Kubik 10.12.2016 17:02

Bzdura

Viper

powiem tak.Szkoda ze opnie o DG AUTO pozostawiają ludzie nie zadowoleni lub zazdrosna konkurencja. Szkoda z nie wpisują się tu ludzie którzy są zadowoleni z pracy komisu ale tak już jest. Jak jest ok to ok.ale jak coś jest nie tak to bójcie się boga typowa Kaszubska mętalnosc. Ja ze swojego doświadczenia zakupiłem auto i skuter i wszystko jest ok polecam każdemu znajomemu komis DG auto za profesjonalna obsługę i miła atmosferę.Pozdrawiam

daniel
@Viper 05.02.2017 14:03

jak bys byl przyjety jak szmate, to tez nie zostawil bys dobrego komentarza. Jest to kwestia podstawowej kultury osobistej, nie mowiac juz o obsludze klijenta, o ktorej panowie tam nie maja zielonego pojecia. dziki zachod. pytam o auto ktore wiem ze na stronie oglosil za 100000 a ten ze 110000, grubianstwo, brak podejscia do klijenta, nie wiem co jeszcze tu napisac, no omijac to z daleka. i nie jestem konkrencja, takim okresleniem mozna negowac kazda opinie. salon jest poprostu prowadzony w karygodny sposob.

Lolek
@Viper 05.02.2017 14:03

Viper - Kopiuj - wklej z innego portalu

G. G.

Tez miałem do czynienia z ta firma i szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem z taką obsługa totalne dno i zero tolerancji dla kupującego.Dziwię się ze jeszcze ta firma działa na polskim rynku i wciska bez możliwości wcześniejszego sprawdzenia auta z wyższych półek.

Izabela

@ArtekURS - czy miałeś osobiście do czynienia z firmą Dg-Auto Dawid Gaweł? Możesz coś powiedzieć o atmosferze, jaka panuje w tym miejscu? Może wśród użytkowników forum znajdzie się osoba, która pracuje w tej firmie i mogłaby podzielić się z nami swoim doświadczeniem?

JimCastro
@Izabela 06.03.2018 19:42

Do: Izabela @ArtekURS Izabela jak szukasz dobrego auta, samochodu, jeepa, to przyjedz !.... Do Nas!.....WELCOME!.... A jak szukasz "Problemow" to pojedz gdzie indziej.

Bolo

Bardzo dobry komis, nie wiem dlaczego wypisujecie takie głupoty z resztą każdy zainteresowany może się osobiście przekonać, co do każdego samochodu jaki mnie interesował dostałem wyczerpujące info, wszystko potwierdzone przez serwis, kupiłem u nich już dwa auta i jestem bardzo zadowolony. Zero ściemy, fachowa obsługa miła i przyjazna atmosfera. Polecam każdemu, kto ma dość kombinatorów i samochodów niewiadomego pochodzenia.

andrzej
@Bolo 23.06.2017 09:59

gowno wiesz o autach to jestes zadowolony każdy tak sie zachowa jak ty jesli sie ma tylko pieniadze to sie ma w dupie czy gowno sie kupuje czy cos dobrego

ArtekURS
@Bolo 23.06.2017 09:59

Czytałem opinie gdzie indziej i też ludzie się skarżą na ten komis. Przede wszystkim że miały być bezwypadkowe a są powypadkowe i klepane, a przebieg jest kręcony i zaniżany. Zastanawiam się czy po prostu nie zgłosić tego gdzie trzeba bo teraz za takie coś jest przecież kara więzienia. Odradzam zakup w tym komisie

Wujekq

Nie polecam obsługa na poziomie 0

ejsele

Obsługa całkiem miła - akurat obsługiwał mnie sam właściciel, bez zbędnych rozmów dał kluczyki i pozwolił przejechać się samochodem. Minus - niski przebieg pojazdu w żaden sposób nie udokumentowany, samochód miał malowane prawe przednie drzwi, wymieniany zderzak, maskę oraz naprawiany słupek - rzekomo bezwypadkowy. Autko stało bez ważnego przeglądu, zarejestrowane w Polsce, natomiast sprzedawca zniżył cenę bez większych negocjacji o 3 tys zł. Mimo to - ze względu na brak dokumentacji nie został przeze mnie zakupiony.

T

Niestety potwierdzam... bezwypadkowe samochody to sciema... Kupiłem i sprzedałem samochód bo naprawy zżerały to co oszczędzić miałem... Przykro... od tego czasu wole brać nowe w leasing

anonymous

Umówiłem sie ze sprzedawca że jak przejdzie przegląd w servisie to go kupie ,ok termin sam wyznaczył po czym , kasuje ogłoszenie , pomyślałem spoko może dlatego że ze jesteśmy umówieni , ale nie dawało mi to spokoju wiec tel do właściciela czy nadal umowa jest aktualna ? No przykrością stwierdził że komis wziął zaliczkę na ten samochód , WOW !...... pomyślałem z kim ja się wo gole umawiałem jakiś nie poważny człowiek ma (usunięte przez administratora) na klienta , wyczułem że musi mieć obawy sprawdzenia tego samochodu w autoryzowanym servisie , po tym jak powiedziałem co o tym myślę, napisał sms o treści "A jak na servisie przypadkiem powiedzą że coś nie tak to Pan go weźmie ?! " Noż (usunięte przez administratora) skąd takie pytanie ? ludzie ,tak (usunięte przez administratora) wezmę samochód nawet jak sie okaże zkleciony z trzech samochodów , albo jeszcze lepiej bez sprawdzenia wezmę ! samochód za kilkadziesiąt tysięcy co to ma być ? japrl straciłem czas paliwo , wyszedłem na głupka co do servisu , Nie profesjonalne podejście do klienta i oczekiwania brania samochodów w ciemno NIE POLECAM !

edward

Właśnie czytam opinie i zasięgam info na temat tego komisu i nie wygląda to dobrze.Oglądałem tam samochód ale tak opowieści o nim niezbyt mnie przekonały jak i sam sprzedawca.Podpytywałem w okolicy o ten komis i okazuje się, że znajomy tam nacioł.Kupił samochód z małym przebiegiem którego silnik rozleciał się po 3 miesiącach i się na nie go wypieli a niby gwarancje dają.Słabo to wygląda więc moje obawy się potwierdziły co do uczciwości w tym Miejscu.

Marcin

Chciałem wszystkim odradzić zakup samochodu w DG-Auto Dawid Gaweł. Samochody niezgodne z opisem,prawie wszystkie powypadkowe z Włoch. faktury zaniżane lub zawyżane. Właściciel i pracownicy to coś na poziomie zerówki.Wpłacasz zaliczkę i samochód sprzedają komuś innemu a Tobie mówią "że zaliczka przepada a jak cośdo do sądu" !!!!

Motomaniak
@Marcin 28.08.2014 21:51

Racja. Ten komis to porażka. Właściciel wielki kombinator i ściemniacz

Wiry
@Marcin 28.08.2014 21:51

Prawda . Omijać z daleka ten komis tak jak nadętego małego grubego i łysego a na dodatek bankruta właściciela DG

tomek
@Marcin 28.08.2014 21:51

ssprzedal mi gownno pierszy i ostani raz

Zostaw opinię o Dg-Auto Dawid Gaweł - Niedźwiedź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dg-Auto Dawid Gaweł