Aso Piotr Mieczkowski

Lisi Ogon

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 7 ocen.

Aso Piotr Mieczkowski
2 7 6 1

Opinie o Aso Piotr Mieczkowski

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

anonymous

Witam. Jak pracuje się w lisim ogonie? Szef w rozmowie wydaje się ok, a jak atmosfera miedzy pracownikami? Przestrzegany kodeks pracy, itd? Pozdrawiam

Panteb
@anonymous 01.08.2018 19:58

Daj se luzu szef nerwus jakich mało psuje atmosferę.

lo
@Panteb 05.08.2018 22:28

nie bez powodu chyba?

anonymous
@anonymous 01.08.2018 19:58

Jak jesteś nierobem to se odpuść bo faktycznie szef takich nie toleruje. Jak bedziesz dobrze pracował to szef ten czy inny nie bedzie miał zastrzeżeń.wbijaj Jak chcesz robić to wbijaj smiało a na kase i robote nie będziesz narzekał.

Reyna
@anonymous 08.08.2018 23:02

Tak tak ^^ ludzie pracują pot leci po czole uje*** po łokcie a szef i tak się przypiernicza. Od początku lipca 18 osób poszło precz ... o czym to świadczy ?

Ilona

@Zenon, jeżeli sytuacje, które opisujesz, rzeczywiście mają miejsce w firmie Aso, to są one co najmniej niepokojące. Pracodawca jest zobowiązany zapewnić swoim pracownikom bezpieczne warunki pracy. Co na ten temat sądzą pozostali pracownicy firmy? Czy zgłaszali to do przełożonego? BHP decyduje o bezpieczeństwie w pracy.

Zenon
@Ilona 24.06.2018 19:23

Tu pomoże tylko PIP. Przecież przełożeni o wszystkim wiedzą, odbywa się to za ich przyzwoleniem i na ich polecenie.

KOLEJ

PANI ILONO NAPRAWDĘ MYŚLI PANI ZE TO WSZYSTKO JEST KŁAMSTWEM...HEHE NAPRAWDĘ JA ORAZ INNY MIELIBYŚMY JAKIŚ POWÓD ABY KŁAMAĆ ??

Ilona

@kolej, nie rozumiem Twojej wypowiedzi, jeżeli zarobki w Aso nie są złe, to rotacja w firmie powinna być mała? Temat monitoringu zawsze wzbudza gorące dyskusje. Monitoring poprawia jednak bezpieczeństwo pracowników. Czy próbowałeś na to popatrzeć z tej strony? Czy zgłaszałeś swoje uwagi co do organizacji pracy przełożonemu? Jak się do tego odniósł?

Zenon
@Ilona 01.06.2018 21:48

Tak firma dba o bezpieczeństwo? Proszę pokozać mi świadectwa UDT na podnośniki kolejowe, wózki widłowe, itp. Nie mówiąc o jeżdżeniu pojazdami szynowymi bez uprawnień.

kolej

Panowie zarobki jak na Inowroclaw nie sa złe powodem tego jest bardzo duza rotacja ludzmi z powodu bardzo złych warunków pracy... Monitoring jest WSZEDZIE NA temat właściciela brak słów Jezeli chodzi o organizacje pracy i kierownictwo czego mozna wymagac jak nigdy nie byli związani z ta branża:)

Ilona

@Inowroclaw, negatywnie oceniłeś poziom organizacyjny firmy Aso Piotr Mieczkowski. Twoja opinia nie posiada jednak żadnego uzasadnienia, czy możesz podeprzeć swoją opinię konkretnym argumentem? Jakie jest Twoje zdanie na temat innych aspektów pracy w tej firmie? Czy z pozostałych rzeczy jesteś zadowolony?

Inowroclaw

Kierownictwo dno zero organizacji

Matejko

Panowie jak pracuje sie w inie jako lakiernik ?jakie warunki ? Normalna praca czy nerwówka ?

Hmm
@Matejko 10.04.2018 10:53

A co ty taki ciekawy, i na forum pesy i aso zapytania dajesz. Wszędzie db gdzie nas nie ma... Wysyłaj CV to się dowiesz o ile zadzwonią do ciebie.

Matejko
@Hmm 10.04.2018 20:43

ciekawy nie ciekawy . Jesli grzecznie odpowiedziec nie chcesz to wcale nic nie pisz bo szkoda miejsca na twoj wpis .

Figo
@Matejko 10.04.2018 10:53

Zarobki może i są ale atmosfera zrypana. Skusilem się mimo złych opini... z perspektywy dni zaluje.. i nie polecam dno dno i dno zaloga jako taka trzyma się razem bo nie ma wyjscia . Ale kierownictwo wiele do życzenia. Jedna osoba odeszła pozatrudniali nowych ciekawe ile wytrzymaja

Kaka

Zarobki godne, dużo ludzi teraz zatrudnili

Elektryk
@Kaka 03.04.2018 17:00

A skąd wiadomo że kasa godna??? Jakieś konkrety

Dejwid_d

jakie zarobki w tej firmie bo słyszałem że nie najgorsze ...

Ciekawy

Hmmm jakieś konkrety??? Z jakiego powodu odradzasz??? Czy tylko tak poprostu taki wpis???

kamil26

najgorsza firma jaką znam odradzam pracy tam

Zostaw opinię o Aso Piotr Mieczkowski - Lisi Ogon

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aso Piotr Mieczkowski