Czy w Energia Dla Życia Maciej Patrzałek zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
Zabiegi Pana Macieja są dla mnie bardzo pomocne.
Sposób w jaki leczy Pan (usunięte przez administratora) bardzo mi pomógł.

Bardzo dziękuję za pomoc.
fajna i taka bez farmakologii medycyna.
Bardzo chwale sobie taką formę leczenia.
Bardzo pomocny specjalsta. Lubię tgakie metody leczenia, bo są naturalne.
Bardzo polecam
Pan jasno widzi z tego co mu się powie. Sam od siebie nie trafia, nie widzi. Za drogo w stosunku do jakości ponad 10 razy. Przekonany o swojej genialności, nie ma pokory. Moja opinia jest uczciwa. Imputuje sytuacje, których nie było, bo tak zobaczył coś w polu informacyjnym tyle, że nie moim. Może za kilka wcieleń będzie dobry. Najlepsza jest własna podświadomość, nadświadomość, bo jest bardzo precyzyjna. Wystarczy w nią spojrzeć i nie myśleć. Oczyszczenie też w ten sposób się odbywa.
Czy można liczyć w Energia Dla Życia Maciej Patrzałek na prywatną opiekę medyczną?
Nie wiem co Pan/Pani rozumie przez prywatną opiekę medyczną, ale mam pacjentów, którym codziennie monitoruje ich stan zdrowia, a jak jest potrzeba to przeprowadzam zabieg bioterapeutyczny. Proszę o kontakt telefoniczny. Dziękuję.
Nie wiem co Pan/Pani rozumie przez prywatną opiekę medyczną, ale mam pacjentów, którym codziennie monitoruję ich stan zdrowia, a w razie potrzeby przeprowadzam zabieg bioterapeutyczny. Proszę o kontakt telefoniczny. Dziękuję.
Bardzo mi się poprawiła odporność. Dziękuję.
Jaka jest kultura pracy w Energia Dla Życia Maciej Patrzałek? Obowiązuje typowy dress code?
Czy zdarzają się nadgodziny w Energia Dla Życia Maciej Patrzałek?
Pan Maciej bardzo mi pomógł przy moich dolegliwościach, jestem zadowolona. Praca nad samą sobą wraz z jego pomocą przynosi bardzo dobre rezultaty. Sama rozmowa jest oczyszczająca i podnosząca na duchu. Serdecznie dziękuję i polecam !
Nie jestem do końca zdrowa, ale jest lepiej. Dziękuje. Pan działa w różnych dziedzinach. Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo dobry specjalista!! Pomaga!!
seanse u Pana Macieja bardzo wyciszyły mojego syna, który ma autyzm.
Niesamowity człowiek. Pozbyłam się depresji bez leków. Tkną we mnie taką energię, że cos wspaniałego.
Dzięki. Nareszcie dobrze się czuje.