Powyższa informacja jest w pełni potwierdzona, sprawdzona i prawdziwa. Opinia publiczna ma pełne prawo wiedzieć o takich działaniach i osobach.
Pan Andrzej Mizgalski już wcześniej zresztą dokonywał przestępstw fałszowania dokumentacji medycznej w zamian za łapówki i było tego multum. Było to akurat w miejscu pracy oraz w czasie pracy i tak właśnie wyglądała jego praca. Został za to skazany wyrokiem Sądu Rejonowego dla Wrocławia - Fabrycznej. To też jest w pełni potwierdzona informacja. I w tym wypadku również opinia publiczna, w tym pracodawcy, pracownicy, pacjenci mają pełne prawo wiedzieć o zaistniałym procederze przestępczym.
Bardzo dziękuję za wpis, ponieważ samo skonstruowanie pytań oraz wypowiedzi dobitnie potwierdza, iż jesteś bliskim znajomym tegoż człowieka, który notabene świetnie wie, o co chodzi ale jedynie ma jeszcze resztki nadziei, że uda się coś uratować. Jest to bardzo ważna informacja dla organów ścigania. Gdyby było inaczej, sam zainteresowany zaprzeczyłby tutaj takiej informacji, tutaj mamy miejsce z próbą nawiązania pewnego rodzaju kontaktu. Doskonale wiem, iż człowiek ten zna wszystkie szczegóły i gdyby zaprzeczył, odniosłoby to skutek odwrotny do zamierzonego na forum publicznym. Bo ten człowiek wie, że piszący te słowa zna już wszystkie szczegóły. Ubranie tego w ramy dowodowe to jedynie kwestia czasu i formalność. Doskonale wiem, o co chodzi, ponieważ siedzę w tym od lat. Ten człowiek jest teraz blady i przerażony ze strachu. Nalej mu trochę whisky albo koniaku. Dla autora tych słów Tak to działa u tych ludzi. Wiele bym dał za to, żeby zobaczyć jego minę dzisiaj, jutro, za tydzień, za dwa tygodnie chociaż mam to gdzieś. I zwróć uwagę, jakich zwrotów oraz zdań używa piszący te słowa, jestem prawdziwym zawodowcem. Umieram jedynie z ciekawości, co to było i ile. Miłej nocki !!!! Chociaż dla osobnika o inicjałach A.M. nie będzie to miła nocka ani następna i następna. Najgorsze dla tych ludzi, którzy to już zrobili to ta świadomość braku odwrócenia czasu i to, że ktoś już wie i to czekanie.
Bo takie jest życie i możemy się założyć o jedno, iż modus operandi działania sprawcy jest taki sam jak w aktach sądowych znajdujących się w Sądzie Rejonowym dla Wrocławia - Fabrycznej.