Odwiecznym problemem tej przychodni jest rejestracja pacjentów. Połączenie telefoniczne od godz. 7 rano jest nieosiągalne. Po bardzo wielu próbach połączenia wreszcie ktoś odbiera telefon. Ale z informacją o wyczerpaniu limitu przyjęć i ponowieniem próby na zajutrz od godz. 7. I tak w kółko. HOORROOR.
Najgorsza Przychodnia na Sikorniku Czy ten kierownik nie moze poprawic sprawnosc rejstracji bo to skandal oby sie dodzwonic rano o godz 7 to wygrac w totolotka az 200 polaczen i bez rezultatu .Sami to robia te panie zeby stac o godz 5 rano i czatowac w kolejce tak jak za komuny stali pod sklepami ludzie zenada skandal .NAJGORSZA PRZYCHODNIA SIKORNIK
Rejestracja jest beznadziejna wręcz stanowi mury obronne przed dostaniem się do lekarza. Właśnie od kilku tygodni usiłuję zapisać się na wizytę. Moje sugestie dla Przychodnia Sikornik Sp. z o.o.: Zmienić system rejestracji !!!!!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić zasady rejestracji z koszmarnych kolejek przed otwarciem poradni na rejestrację internetową.
Wiesz jak wygląda proces rekrutacyjny i przyjęcia w firmie Przychodnia Sikornik Sp. z o.o.? Napisz swoją opinię!