Kosmetyczka05.09.2015 07:26
Nikomu nie polecam pracy w tym salonie nawet przez jeden dzień.
Początkowe ustalenia z Szefową nigdy nie zostaną spełnione, ponieważ Pani (usunięte przez administratora) zrobi wszystko, żeby po kilku dniach/tygodniach zmusić pracownicę do odejścia z pracy, NIE PŁACĄC JEJ NALEŻNEJ PENSJI!
(usunięte przez administratora) KAŻDĄ pracownicę upokarza krzykiem przy Klientkach zarzucając nie tylko brak nawet podstawowych umiejętności zawodowych, ale również oskarża (krzykiem!) nawet o źle umyty sedes. Ruch w salonie jest naprawdę ogromny, ale pracownice przygotowują Klientki do zabiegów a następnie sprzątają, czyli cytując słowa (usunięte przez administratora) "nie mam podstaw żeby zapłacić wam za zabieg, który sama wykonałam". W efekcie przez 10 godzin dziennie nie ma możliwości usiąść nawet na 5 minut, żeby coś zjeść, jednocześnie trzeba przygotowywać kilka osób na kilku stanowiskach i sprzątać po Pani (usunięte przez administratora), która przeskakuje od jednej Klientki do drugiej, szybko wykonuje zabieg i zbiera pieniądze. W efekcie w ciągu dnia zbierze prawie tysiąc złotych, a pracownice - z racji, że nie wykonały żadnego znaczącego zabiegu (czyli jej zdaniem nic nie robiły przez cały dzień) - nie dostaną NAWET ZŁOTÓWKI DNIÓWKI!
Podsumowując - (usunięte przez administratora) pracownicami, nie płaci im nawet złotówki, podnosi głos, upokarza przy klientkach. Nie wspominam nawet o tym, że oferuje fikcyjną umowę o pracę na takiej zasadzie, że pracownica podpisuje listę obecności oraz przyjęcie wypłaty w wysokości najniższej krajowej,(usunięte przez administratora)
O podejściu Pani (usunięte przez administratora) do pracowników najlepiej świadczy fakt, że ogłoszenie o pracę do jej salonu wisi non stop na wszelkich portalach i nawet najbardziej zdesperowana pracownica nie wytrzymuje dłużej niż kilka tygodni.
Serdecznie nie polecam, bo w kilka dni można tu znienawidzić swój ukochany zawód!