nie wiem czym podyktowane jest zaniechanie ogrzewania budynku. mieszkam w bloku 319, ciepla nie ma , w nocy temperatura na zewnatrz kilka stopni, liczne telefony wspóllokatorow i zbywanie ich odpowiedzią ze jeszcze nie pora. Kiedy wobec powyższego jest pora, zwrotow opłat za dostarczone ciepło w lecie nie ma , na dworze zimno, w mieszkaniach wilgoć a decyzji o ogrzewaniu brak . Proszę podać jasne kryteria uruchomienia ogrzewania . jest sobota 11:00 a w mieszkaniu zimno
Nie ma osoby zatrudnionej, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem? Jak obecnie wygląda praca w firmie Spółdzielnia Mieszkaniowa Radogoszcz-Wschód w mieście Łódź? Wiecie co się dzieje? Czekamy na aktualne wpisy od użytkowników na temat Spółdzielnia Mieszkaniowa Radogoszcz-Wschód. Dajcie znać jak sytuacja wygląda teraz.
Firma Spółdzielnia Mieszkaniowa Radogoszcz-Wschód prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Konserwator - Hydraulik, Łódź - Styczeń 2023
- Specjalista / Specjalistka ds. księgowych, Łódź - Listopad 2022
- Pracownik pionu finansowo-księgowego, Łódź - Marzec 2022
- Pracownik pionu finansowo-księgowego, Łódź - Grudzień 2021
Czy pracujesz w firmie Spółdzielnia Mieszkaniowa Radogoszcz-Wschód lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .