4.4/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Fundacja Potrafię Pomóc

Opinie o Fundacja Potrafię Pomóc Wrocław

Nie przegap nowości o Fundacja Potrafię Pomóc!

27.09.2024 13:13

Od zmiany zarządu, zmieniło się wiele rzeczy na plus, w tym momencie wszytko działa dobrze.

12.11.2024 11:18

Dziękujemy! Na co dzień staramy się usprawniać nasze działania.
    Pełnomocnik Zarządu

04.12.2024 20:03

Bardzo dziękuję, za pozytywną opinię. Serdecznie pozdrawiam Wioletta Pióro-Kościk
    Kasia mama Kuby

25.10.2024 15:33

Po odwołaniu Pana K. Bardzo dużo się zmieniło na plus, m.in. dzieki Pani z sekratariatu, bardzo chętnej i do pomocy w odzyskaniu środków z subkonta, właśnie wczoraj udało nam się odzyskać środki subkonta. Chciałam jej z tego miejsca raz jeszcze podziękować. Jeśli ktoś z Państwa ma jakieś wątpliwości czy kontaktować się z Fundacją w celu odzyskania środków lub innych czynności zw z subkontem. Zachęcam do kontaktu. Proszę dzwonić do sekretariatu. Tam spotkacie bardzo pomocna i kompetentna osobę.

28.10.2024 08:12

Cieszymy się, że nasze wsparcie było pomocne. Dokładamy wszelkich starań, aby Fundacja działała w pełni sprawnie. Dzięki, Kasiu!
    Ala mama Tymka

20.08.2024 21:03

A ja uważam , że bardzo się zmieniło ! Na plus - od momentu odwołania starej władzy ! W tej chwili nie mam żadnych problemów z wypłatami z subkonta. Mam wypłaty w terminie i już nikt się nie czepia wielokrotnie przysłowiowej kropki nad i. A przede wszystkim jestem traktowana po ludzku i z empatia.
    Aga

24.11.2022 17:19

Na szczęście coraz częściej osoby z niepełnosprawnością uczestniczą i chcą uczestniczyć w życiu społecznym i są obecne w przestrzeni publicznej co osoby w pełni sprawne naturalnie przygotowuje i oswaja z pojęciem niepełnosprawności. Dzięki temu, że działania fundacji są wieloaspektowe a osoby z niepełnosprawnościami są częstymi gośćmi w fundacji, pracownicy mają okazję ich poznać, porozmawiać i przekonać się, że pomimo pewnych innych "mocy" są fantastycznymi, ciepłymi i empatycznymi osobami, których nie trzeba się bać a wdzięczność i serdeczność płynąca od nich jest bardzo budująca. A jeśli jest mobilizacja to myślę, że warto zacząć działać i przekonać się osobiście.

Rodzice

24.10.2025 23:09

Kiedy księgowanie 1,5 podatku ?

Mama podopiecznego

07.02.2025 00:55

Zmiana zdecydowanie na plus. Wszystkie sprawy wyjaśniane i przekazywane bardzo przejrzyście. Nowa kadra zdecydowanie nastawiona na pomoc i wsparcie. Bez problemu można się dodzwonić. Trzymam kciuki za dalszy rozwój.

04.12.2024 12:14

Nowi ludzie nowe możliwości. Po dużych zmianach w Fundacji wszystko na plus! Zakupienie koncentratora przenośnego trwało 6dni łącznie z przelewem . Wszystko płacone jest na czas . Bardzo miła profesjonalna kadra. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrowienia dla całej Fundacji .

30.01.2025 11:34

Bardzo się cieszymy z takiej opinii. Staramy się bardzo, żeby być dla Państwa jak najbardziej dostępni i wspierający :)
    Jarek

03.10.2024 12:30

Polecam

12.11.2024 11:21

Dziękujemy!
    Agata K

03.10.2024 13:37

Jeszcze pół roku temu była tragedia - nie terminowo, o wszystko trzeba było się prosić. Teraz widać dużą zmianę od nowego zarządu: są terminowi, odbierają telefony. Na ten moment jesteśmy zadowoleni: nie planujemy zmieniać fundacji :)

12.11.2024 11:21

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc!
    Rodzice

11.10.2024 21:19

Czy strona internetowa będzie odświeżona?

14.10.2024 08:42

Dzień dobry, na pewno planujemy zaktualizować stronę o nowe informacje. Niestety nie mam jeszcze szczegółowych informacji kiedy, ale jest to na naszej liście zadań.

16.10.2024 08:14

Potrzebujemy na to chwili, ale się tym zajmiemy :)
    Mateusz R.

07.10.2024 14:07

Czy Fundacja aktualnie prowadzi rekrutację?

09.10.2024 08:22

Dzień dobry, w tym momencie nie prowadzimy rekrutacji.

04.10.2024 09:00

Dzięki za pomoc powodzianom!

04.10.2024 09:42

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc!
    Damian

01.10.2024 07:43

Widzę te skargi na brak kontaktu. Czy w trakcie pracy jak spotka mnie problem i go zgłoszę będę w podobnej sytuacji?

01.10.2024 14:13

Dzień dobry panie Damianie, na bieżąco odpowiadamy na zadawane nam zapytania. Zdarza się, że dzwoni do nas kilka osób w tym samym czasie, dlatego nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć w danym momencie. Jeśli podejmie Pan z nami współpracę, nikt nie zostawi Pana bez odpowiedzi.

25.08.2024 17:28

Czy wyniki audytu będą upublicznione?
    Ciekawy

29.09.2024 06:42

Wiadomo ze żadna organizacja idealna nie jest. ale jakie błędy im wytykacie?

01.10.2024 10:27

Codziennie pracujemy nad usprawnieniem działalności Fundacji :)

16.08.2024 21:19

Czy jest jakiś termin kiedy telefony będą odbierane ? Zero poprawy..,

01.10.2024 10:25

Zachęcamy do kontaktu z sekretariatem +48 509 685 328. Pracujemy w godzinach 8:00-16:00 od poniedziałku do piątku.

27.09.2024 19:59

Kiedy będą wpłaty na subkoncie z 1,5% podatku?

01.10.2024 10:21

Dzień dobry, Aktualnie czekamy na informacje zwrotną od Urzędu Skarbowego. Jeśli chciałby Pani dowiedzieć się szczegółowych informacji na temat swojego konta, zapraszamy do kontaktu: e-mail: [email protected] tel.: +48 509 685 328
    Olek

20.08.2024 12:10

Będą tu coś robić w ramach poprawy atmosfery? widzę po komentarzach ze wcześniej na nią narzekano i to podobno sama góra do tego doprowadza. Pozostała cześć zespołu jest teraz w porządku?
    Wioletta Pioro-Koscik

20.08.2024 20:52

Dzień dobry, Cały czas pracujemy nad poprawą atmosfery, a przede wszystkim nad poprawą kontaktu z Rodzicami/Opiekunami naszych podopiecznych. Jesteśmy dla Państwa - a to duża zmiana. Trudno w dwa miesiące dbudować to co przez lata było niszczone, ale każdego dnia pracujemy nad tym! Robimy wszystko co w naszej mocy. Zmieniamy się pod każdym względem. Zapraszam do siedziby fundacji przywita Państwa uśmiechnięta, przyjazna i gotowa do udzielenia pomocy Pani Agata, która kieruje sekretariatem. A i zaskoczycie się bo nasza siedziba jest odnowiona, kolorowa i otwarta na WAS drodzy Państwo. Zapraszamy do kontaktu. Pełnomocnik Zarządu Wioletta Pióro-Kościk
    MamaDzieciNiepełnosprawnych

04.07.2023 12:46

Nie polecam fundacji. Za każdym razem jak mam rozliczyć jakaś fakturę zastanawiam się co tym razem wymyślą aby jej nie pokryć. W większości jest jakiś problem nie ma wsparcia. Chętnie bym się przeniosła z dziećmi do innej ale ludzie są nauczeni gdzie co roku oddają 1/1,5% z podatku i wpływają tu środki, z których chcielibyśmy skorzystać. Po części udaje się z wielkim trudem środki wykorzystywać ale jak ktoś zastanawia się nad fundacja to na pewno tej nie polecamy.
    fundacja Potrafię Pomóc

20.07.2024 10:31

Dzień dobry, Były prezes od czerwca nie ma umowy o pracę. Także na dzień dzisiejszy nie łączy go żaden stosunek z umowy o pracę z fundacją i nie współpracuje już z nią w jakiejkolwiek formie. Nowy Prezes i ja (pełnomocnik) oraz cały zespół pracujemy nad poprawą wizerunku i nad usprawnieniem wypłatach pieniędzy dla podopiecznych. Mam nadzieję, że już nie długo odczujecie to Państwo. Robimy wszystko, aby tak się stało. Potrzebujemy trochę czasu i zaufania. Z góry dziękuję. Pełnomocnik Prezesa Zarządu Wioletta Pióro-Kościk
    matkadesperatka

20.08.2024 12:05

Najsłabszym ogniwem w tej fundacji to księgowość, jedna Pani zza wschodniej granicy nic nie wie, nie pomoze, bo zajmuje się tym inna kolezanka, nie ona, druga Pani od przyjmowania wniosków i jej analizy bardzo dlugo mysli nad tym czy cos jest dobrze czy zle, czasem mam wrazenie, ze to ona sama decyduje czy uznac cos, czy nie. Mijaja tydzien, albo dwa kiedy informuje, ze brakuje podpisu pod jednym zalacznikiem (fakturą) mimo iż głowny wniosek dyspozycji jest podpisany az dwukrotnie. Paranoja
    @anonim

10.06.2024 12:51

Czy praca w fundacji przebiega normalnie?
    fundacja Potrafię Pomóc

20.07.2024 10:38

Tak staramy się, aby jeszcze polepszyć nasze działania. Jest nowy zespół, który potrzebuje trochę czasu, aby kontakt z Państwem był jeszcze lepszy. W razie pytań zapraszam do kontaktu mejlowego albo udanie się bezpośrednio do siedziby Fundacji, każdemu kto ma wątpliwości poświęcę swój czas i postaram się odpowiedzieć na nurtujące Państwa pytania. Pozdrawiam Wioletta Pióro-Kościk Pełnomocnik Prezesa Zarządu

19.07.2024 21:15

Co się dzieje w Fundacji? Kontakt nadal utrudniony, żeby nie powiedzieć niemożliwy. Nie wygląda to dobrze. Czy jeśli w tym momencie zmienię fundację otrzymam 1,5% w październiku?

Kontakt - Fundacja Potrafię Pomóc

Cybulskiego 35H 50-205 Wrocław

FacebookIconInstagramIcon
    @prawdziwy pracownik

17.01.2024 21:24

Od jakiegoś czasu pracuję w Fundacji. Widzę jak dużo pracy wkładają wszyscy pracownicy, z jak wieloma trudnościami stykamy się na co dzień. Są momenty kiedy jest bardzo dużo pracy, ale rekompensuje to uśmiech rodziców i dzieci, którym pomagamy. Są też osoby, które mają roszczeniowe podejście, szkoda bo mają smutne życie. W złości i braku zrozumienia. No cóż, takie jest życie. Jestem zadowolona z miejsca, do którego trafiłam. Polecam z całego serca, bardziej zaangażowanego zespołu nie spotkałam. A „smutnym” ludziom, którzy tylko narzekają, polecam znaleźć inną przestrzeń do narzekania.
    Pablo

23.06.2024 07:34

Jeśli premia nie wpadła to pewnie nie było co docenić w bieżącej pracy za darmo niczego nie ma. ja to bym sie cieszyl ze chociaż podwyżkę dali pewnie związana ze stażem. jak widać tutaj chyba trzeba sobie wypracować pewne rzeczy?
    Bebe

26.06.2024 09:03

Lepiej zamilcz człowieku, bo nie wiesz, o czym mówisz. Prezes właśnie poleciał że stołka razem z całym zarządem. Takie są konsekwencje "wspaniałego" zarządzania, rozliczania projektów tak, że terapeuci musieli oddawać pieniądze za wykonaną pracę, rodzice nie otrzymywali refundacji, pracownicy bez kwalifikacji musieli rozliczać projekty. Jak nie wiesz, co się dzieje , to się nie wypowiadaj, bo sobie narobisz wstydu.

08.06.2024 07:09

Rodzic82

08.06.2024 10:59

Z tego co się orientuje Państwo K. swoim zachowaniem i stosunkiem do pracowników doprowadzili do tego, że poza nimi i dwiema Paniami z Ukrainy nikogo tam nie ma na etacie. Nowy Zarząd pracuje nad uporządkowaniem wszystkich spraw i pozyskaniem nowych pracowników.

31.05.2024 14:50

W jaki sposób sprawdzić czy darowizna przekazana na subkonto dziecka rzeczywiście tam wpłynęła?
    matka

06.06.2024 17:26

proponuje złożyć pismo do urzędu skarbowego o szczegółową listę wpłat, darowizn i 1,5 procenta danego podopiecznego imię nazwisko numer dane fundacji adres oraz rok za który chcemy uzyskać informacje najlepiej każde pismo na każdy rok osobno i w 2 egzemplarzach do podbicia i zwrotu jeden
    @sprawiedliwość

29.05.2024 00:42

Adam Komar nie jest już prezesem fundacji - został odwołany, rada fundacji również.

29.05.2024 12:09

Czy do Fundacji wejdzie jakaś kontrola w związku z tym?!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Fundacja Potrafię Pomóc?

27.05.2024 08:51

Nie polecam. Od ok.4 lat jest jakaś tragedia. Utrudniony kontakt, wiecznie jest coś nie tak z fakturami. Żeby opisywać fakturę jest w ogóle jakimś śmiesznym wymysłem.... Fundacja nie pilnuje terminów wypłat pieniędzy z subkonta podanych na fakturze.

27.05.2024 11:28

Bardzo dziękujemy za opinię na nasz temat. Prosimy o kontakt bezpośredni w celu umówienia konkretnego przypadku. Od kilku lat wprowadziliśmy zmiany które poprawiły jakość obsługi podopiecznych. Znajduje to odzwierciedlenie w bieżących opłatach dyspozycji subkonta, które ustawione są do dyspozycji w terminie. Podnoszone zarzuty mogą dotyczyć sytuacji w których nastąpił błąd w dostarczonych dokumentach, które wymagają korekty, poprawy, wymiany.
    Sorki

12.02.2024 21:02

Kiedy są robione aktualizacje na subkoncie?

13.02.2024 09:38

Witam, aktualizacja była miesiąc temu. Obecnie jesteśmy w trakcie kolejnej aktualizacji. Proszę w najbliższym czasie spodziewać się zmian.
    @zadowolony rodzic

12.02.2024 17:01

Do fundacji trafiliśmy kilka lat temu. Na początku wyłącznie korzystaliśmy z soubkonta. Nigdy nie mieliśmy żadnych problemów ale musieliśmy się nauczyć jak poruszać się w przepisach które obowiązują w kwestii rozliczeń. Okazało się że Fundacja ma szereg obowiązków z których nie zdawaliśmy sobie sprawy. na szczęście zawsze mogliśmy liczyć na wsparcie i pomoc ze strony fundacji. Wszystko wyjaśnili na bieżąco, dzięki czemu uniknęliśmy wielu problemów. Od kilku lat korzystamy z projektów które pozyskała Fundacja. To duża ulga dla nas, bo projekcie napisane są w sposób bardzo dobry, co ułatwia nam życie. Z przykrością czytamy hejterskie opinię na ten temat, bo wiemy jak wiele serca i ciężkiej pracy wkładają osoby które tam pracują. Ale wiemy też od innych rodziców którzy mają tam środki, że często kombinują aby je wyciągnąc, nie zawsze w celu pomocy swojemu dziecku. Polecamy tą fundację bo widzimy ile dobra czynią wkoło, nie zważaj cie na anonimowe hejterskie wpisy, bo są krzywdzące.
    hmmmm

12.02.2024 17:49

a skąd @zadowolony rodzic wie, że projekty są napisane w sposób bardzo dobry ? rodzice nie widzą tych projektów tylko informacje o uzyskaniu środków na ich realizacje.

19.11.2023 01:53

Zarobki jako specjalista ds. pozyskiwania funduszy i realizacji projektów są jakoś zależne od doświadczenia albo czegoś podobnego? W ogłoszeniu widzę widełki rzędu 4500-5500 i zastanawia mnie, od czego to zależy, jaką stawkę się będzie miało. Ktoś może wyjaśnić?

19.11.2023 08:38

Witam, tak „widełki” zależne są od doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. Zapraszamy do kontaktu.
    Fundacja

04.12.2023 11:23

Zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną
    zadowolony rodzic

26.11.2022 20:52

Jeśli macie problemy to są niewątpliwe spowodowane waszym zaniedbaniem. my jesteśmy zadowoleni, środki dostajemy przed czasem, do tego wiele nieodpłatnych zajęć terapeutycznych w fundacji dla dziecka i rodziców. zawsze możecie zmienić fundację albo założyć swoją.
    Przem

27.02.2023 11:01

Widać, że napisane przez pracownika Fundacji na wypłacie, sowitym wynagrodzeniu jak wszyscy działacze, dla podopiecznych idą z tego grosze a (usunięte przez administratora) miliony.
    @nicmnieniezdziwi

09.11.2023 19:07

pojawiła się - rodzina Komarów tez ma subkonto swojego syna i nowinki do refundacji robi także dla siebie - zapewne można też zrefundować panele solarne a takie pojawiły się na dachu ich domu :)
    Maryla

04.11.2023 09:39

Od czego zależy, czy specjalista ds. pozyskiwania funduszy będzie miał umowę o pracę czy zlecenie? Nie mogę dojść do tego, czemu w ogłoszeniu o pracę piszą na zasadzie albo albo. Będę wdzięczna, jeśli ktoś mi wyjaśni, jak to działa z umową tam.
    @Fundacja

05.11.2023 16:17

W okresie próbnym nawiązujemy współpracę na umowę zlecenie, po okresie próbnym umowa o pracę.

20.10.2023 13:01

Znalazłem w sieci ogłoszenie, że fundacja szuka specjalisty ds. księgowości. Wymagane doświadczenie min.2 lata. Chciałbym się dowiedzieć, czy praca jest stacjonarna, czy w grę wchodzi też możliwość pracy zdalnej, ewentualnie hybrydowej? Ktoś wie coś na ten temat?

24.10.2023 19:27

Witam, poszukujemy osoby na stanowisko samodzielnego księgowego, z pracą na miejscu, w fundacji.

04.10.2023 12:21

@podopieczny

18.10.2023 14:29

Bardzo nieaktualne informacje, główną księgową jest tam pani Agnieszka która nie jest żoną prezesa a tym bardziej nie jest psychopatyczna. Z tego co zauważyłem to Fundacja faktycznie bardzo się rozrasta ma wiele działań w obszarze projektowych oraz prowadzi centrum diagnostyczne Terapeutyczne w którym pomaga wielu podopiecznym. Ta negatywna opinia pewnie bierze się od osoby która nie poradziła sobie z obowiązkami lub nie rozumie istoty działalności fundacji. My jesteśmy bardzo zadowoleni Fundacja wprowadza wiele rozwiązań które ułatwiają nam życie.
    m2m

11.07.2021 15:59

Radzę trzymać się z daleka od tej fundacji. Prezes Adam K. i jego żona zrobili z niej prywatny folwark, świetnie na niej zarabiają i dobrze sobie żyją, klepiąc się po pleckach z prezydentem Wrocławia. Prezes fundacji nie ma cywilnej odwagi, żeby kogokolwiek skrytykować ze swoich popleczników, nawet gdy popełniają okrutne paskudztwa wobec mieszkańców miasta. Panie z fundacji tylko za nim biegają "panie prezesie, panie prezesie", a gdy ktoś z rodziców lub wolontariuszy jest w budynku, to pan Adam nawet nie powie dzień dobry. Fundacja notorycznie spóźnia się lub odmawia wypłaty środków zgromadzonych na subkontach, rodzice nie mogą rehabilitować dzieci. Prezes tylko się lansuje w telewizji, udaje że pomaga w medialnych zbiórkach, a w rzeczywistości tak nie jest. Kto chce pomagać ludziom, to na pewno nie tutaj. Z dziećmi też stąd uciekajcie, nie dość, że trudno o wypłatę środków, to jeszcze fundacja pobiera sobie opłaty za trzymanie tych pieniędzy. Cudowne centrum diagnostyczne oczywiście jest płatne, a zatem stanowi formę zarobku dla pana prezesa.
    Rodzice Dzieci

08.08.2022 12:00

Jesteśmy w trakcie zbierania materiałów dowodowych tak żeby mieć podstawy merytoryczne do wszczęcia postępowania. Niebawem będziemy mieć komplet dokumentów ... musi być wszystko czarno na białym, z racji że Pan Prezes jest fantastycznym mówcą i potrafi się wybielić "lejąc wodę" o jednym i tym samym. Zobaczymy jakie będzie miał wymówki gdy zostanie mu przedstawione na biurku wszystko to co zostało odnalezione.
    M

14.04.2023 13:14

Mam taką samą opinie o tej fundacji. Reklamują się, że mają projekty dla osób niepełnosprawnych a prawda jest taka, że tych projektów nie mają, albo na nie ciągle czekają lub jest tak mało miejsc, że tylko nieliczni mogą skorzystać. Przy okazji zbierają 1,5 sugerując, że to na te projekty. Centrum valkowicie odpłatne, ale o tym też nie mówią na swojej stronie. Pan Adam lub Fundacja jest nagradzana, tylko w sumie nie wiadomo za co? Za obsługę rządowych pieniędzy? Nie polecam i jak tak dalej pójdzie, to rodzice będą o tym mówić coraz więcej.
    Wkurzony rodzic

28.12.2022 16:43

Podzielam niestety zdanie osób których zdanie o tej fundacji jest negatywne. Zgadzam się zw wszystkimi zarzutami dotyczącymi nierzetelności w zarządzaniu środkami na subkontach, nieterminowości wypłat z subkont oraz bezpodstawnego podważania przedstawionych dokumentów. Można odnieść wrażenie że głównym problemem w tej fundacji jest pani Komar , księgowa a prywatnie żona prezesa - większość pracowników fundacji , prawdopodobnie włącznie z prezesem Komarem , panicznie boi się tej baby. To ona też potrafi rozgrzać do czerwoności rodziców składających wnioski o refundację poniesionych wydatków , coraz bardziej absurdalnymi żądaniami dotyczącymi przedłożonych dokumentów. Za każdym razem oczekują udowadniania rzeczy oczywistych. W ciągu kilku ostatnich lat na stanowiskach bezpośrednio podległych pani Komar zmieniło się kilkanaście pracownic , niektóre wytrzymywały pod presją jaką wywiera pani Komar na pracowników zaledwie kilka tygodni i nieoficjalnie mówiły że odchodzą bo pani Komar ma nie po kolei pod sufitem i nie sposób wytrzymać z takim przełożonym.
    Teresa

02.01.2023 17:27

W uzasadnieniu wyraźnie wskazano że sąd nie dał wiary panu A.K który co prawda występował w charakterze świadka ale był uczestnikiem postępowania i najwyraźniej mataczył w sprawie która została wytoczona spółce kierowanej przez jego brata. Panie Komar nie próbuj pan nieudolnie robić z ludzi idiotów w dodatku wypowiadając się pod fałszywą flagą, udając zadowolonego Klienta.
    Odmienne zdanie

02.01.2023 18:54

Pani Tereso, jak widać odmienne zdanie to oczywiście Pan Komar. Bo nie można mieć swojego i nim nie być. To śmieszne i słabe. Jak również to, co wypisujecie. Jeśli macie jakieś dowody na nieprawidłowości w tej fundacji to powinniście czym prędzej złożyć zawiadomienie do prokuratury. Brak takiego zawiadomienia i wypisywanie takich bzdur może się dla Was skończyć w sądzie. Przeczytałem uzasadnienie i po raz kolejny widzę ale mataczenie z Waszej strony, bo w uzasadnieniu nie ma takiej informacji. Natomiast jest kilka szczegółów które wskazują na manipulacje faktami przez drugą stronę, w tym podrabianie podpisów. Ale nie interesują mnie te sprawy, bo wolę skupić się na problemach własnej rodziny. A pomoc jaką uzyskujemy od tej fu racji jest satysfakcjonująca i polecilibyśmy ją z całego serca za to co dobrego robią. Rozumiemy, że nie każdy potrafi postępować zgodnie z zasadami i mu to nie odpowiada, że fundacja oczekuje odpowiednich dokumentów. Jeszcze raz napiszę, widzimy tu wiele komentarzy osób, które niekoniecznie podają się za tych kim są. Po prostu zależy im na odegraniu się na fundacji za własne zaniedbania i porażki. Nie będę już komentował tych bzdur i manipulacji. Bo cokolwiek bym nie napisał to i tak będę nazwany Panem Komarem, ha ha ha.

25.12.2022 13:20

W firmie Potrafię Pomóc Fundacja na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych z Wadami Rozwojowymi niedawno poszukiwano pracownika na stanowisko Koordynator. Czy ktoś wie, na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Chcę zarabiać powyżej 6000 .

27.12.2022 06:46

To zależy od efektów pracy i zaangażowania, mówiąc wprost jak wypracujesz to jest możliwe. Ci co traktują pracę jak sposób na spędzanie czasu nie osiągną tego.

30.12.2022 21:06

Dobre miejsce pracy

25.11.2022 09:45

Co jaki czas w Potrafię Pomóc Fundacja na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych z Wadami Rozwojowymi można ubiegać się o podwyżkę?
    Wewnątrz

13.12.2022 15:25

Po pierwszym kwartale okresu próbnego jest ocena pracy. Potem na wniosek bezpośredniego przełożonego są premie uznaniowe za zaangażowanie. Podwyżki zależne od indywidualnych predyspozycji pracownika. Ale jest możliwość rozwoju zawodowego i awansu jak się ma kompetencje i jest się zaangażowanym
    Irena

13.12.2022 12:43

witam, napotkałam w sieci dawniejsze ogłoszenie na specjalistę ds obsługi pacjenta i w zasadzie chciałabym poznać czyjąś opinię na temat pracy na nim. widziałam, że zmiany są na 12 h oraz wymagają biegłej obsługi komputera. Można prosić o szczegóły w tym zakresie? O jakich programach lub aplikacjach w tym momencie mowa? Odbywa się wstępne szkolenie?
    Wewnątrz

13.12.2022 15:23

Zmianowość występuje ale są 8 h zmiany, są wstępne szkolenia i szkolenia na poszczególnych etapach pracy. Praca na mediporcie. Świetny zespół i przełożeni. Dużo dobrego się dzieje. Wg mnie każdy kto ma pojęcie się odnajdzie. To jak do tej pory najlepsze miejsce mojej pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Fundacja Potrafię Pomóc