Arntjen Polska Internationale Farmtechnik

• Grubsko
  • Stary Tomyśl
  • Cicha Góra

3. Opinie o pracodawcach Paproć
  5. Opinie o Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Sp. z o.o.

Opinie o Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Paproć

Nie przegap nowości o Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Sp. z o.o.!

Ochotnik

10.09.2023 19:13

Jak wygląda atmosfera w firmie ?

Inga

21.10.2020 15:54

@P o to super, a jak z pakietem medycznym?

Tetrahydrocanabinol

05.11.2020 18:19

Brak pakietu medycznego.

13.08.2020 13:07

Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?

P

13.08.2020 21:53

Oczywiscie. Premia 5.10.15% w zaleznosci od zaangażowania.
    Dobra rada

12.05.2020 13:06

Pisanie i odpowiadanie sobie na opinie zawsze w cenie. Firma ma duzy potencjal jednak niestety nie radzi sobie zeby wszystko ogarnac . Obietnice ,dziwne sytuacje no i rodzina w biznesie. Powiem tak, jak nie masz roboty mozesz sprawdzić, ale mysle ze szybko sam kazdy sie przekona ze kolorowo jak sami pisza nie jest.Slupki w górę a sytuacja sie nie zmienia . Kto pracuje /pracowal wie o co chodzi .

14.05.2020 07:38

Nigdzie nie jest kolorowo - wszędzie trzeba pracować i coś od siebie dać. Słupki same w górę nie szybują, trzeba się postarać. Ma na nie wpływ praca całego zespołu i zarządu, który nad wszystkim czuwa. Ale nie wszyscy chyba rozumieją na czym polega prowadzenie i funkcjonowanie całego przedsiębiorstwa...

04.05.2020 12:49

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Sp. z o.o.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?

04.05.2020 14:21

Oczywiście, że istnieje. Każdy pracownik zarówno podczas okresu próbnego, jak i w trakcie trwania umowy o pracę ma szansę się rozwijać i dokształcać na wielu płaszczyznach. Oprócz tradycyjnego wdrażania w system działania firmy organizujemy szkolenia i warsztaty dla naszych pracowników dopasowane do poszczególnych stanowisk.

24.01.2020 12:16

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Sp. z o.o.?

24.01.2020 13:06

Tak, rozmowa kwalifikacyjna zawsze odbywa się w siedzibie firmy Arntjen Polska.

20.02.2019 12:22

Luty był dla nas bardzo intensywny miesiącem. Dużo się działo. Najpierw wydarzenie Agro Days Dni Hodowcy 2019 w Warszawie (2-3.02), potem Mazurskie Agro Show w Ostródzie (9-10.02), a na koniec FERMA 2019 w Łodzi (15-17.02). Wszędzie tam uczestniczyliśmy jako wystawca i prezentowaliśmy naszą ofertę i produkty. Można było się z nami spotkać, porozmawiać i skonsultować wszystkie niejasności.
    Nasze stoiska były chętnie odwiedzane zarówno przez stałych, jak i potencjalnych nowych klientów. Nawiązaliśmy sporo nowych kontaktów, które mamy nadzieję zaowocują w przyszłości.
    Kolejne okazje do spotkania się z nami na targach już w czerwcu - na pewno nie zabraknie nas na najważniejszych wydarzeniach w branży rolniczej!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    polecam

26.11.2018 11:32

Firma dba bardzo o klientów nie tylko tych kluczowych, ale też tych mniejszych!

05.11.2018 12:53

Stabilne zatrudnienie bez jakiejś śmieciowej umowy. Firma uczciwa i jako pracodawca jak najbardziej godna polecenia.

22.11.2018 13:13

Dziękujemy za obiektywną opinię. Zdanie pracowników jest dla nas istotne. Cieszymy się, że nasza firma jest postrzegana jako solidna. Pozdrawiamy, Arntjen Polska
    pracowity

30.10.2018 13:51

Wypłata przyzwoita, dostosowana do tego ile kto umie i pracuje, więc dobrze jest widzieć, że firma docenia zaangażowanych pracowników i wynagradza im ich trud :)

31.10.2018 08:26

Zaangażowanie pracowników to dla nas podstawa, bardzo nam zależy by każdy u nas pracował solidnie i rzetelnie wykonywał swoje obowiązki. Taka postawa jest zauważana, odpowiednio wynagradzana i premiowana. Chcemy, żeby każdy pracownik czuł, że jego wkład i zaangażowanie w wykonywaną pracę są istotne. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, Arntjen Polska
    zen

25.10.2018 15:40

Praca czasem wymagająca i ciężka, ale ogólne warunki zatrudnienia jak najbardziej motywujące :)

31.10.2018 08:18

Dziękujemy za opinię. Szczerość to podstawa. Cieszymy się, że warunki zatrudnienia Ci pasują. Dokładamy wszelkich starań, by nasi pracownicy byli zadowoleni. Pozdrawiamy, Arntjen Polska
    loki

26.10.2018 13:05

Firma solidna i z bogatym doświadczeniem na rynku. Dobrze się pracuje w ludźmi z takim doświadczenie w branży.

31.10.2018 08:06

Miło nam czytać opinie zadowolonych ze współpracy pracowników. Dziękujemy!
    Pracujacy

22.10.2018 09:55

Pracuje w Arntjen już jakis czas i nie mam nic do zarzucenia. Warunki sa w porządku, ludzie ok, mi pasuje. Lubię atmosferę w Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Sp. z o.o. za: Dogodne warunki, dobra atmosfera

25.10.2018 13:17

Dziękujemy za Pańską opinię. Cieszymy się, że warunki przez nas oferowane odpowiadają oczekiwaniom. Wkładamy wielu trudu w to, by każdy pracownik czuł się u nas jak najlepiej. Zależy nam na zadowoleniu nie tylko klientów, ale także pracowników. Pozdrawiamy, Arntjen Polska

24.09.2018 14:01

Szanowni Państwo, Kamery u nas są, owszem. Informuję jednocześnie wszystkich byłych, obecnych i przyszłych pracowników – obraz z kamer jest zapisywany, są też zainstalowane sondy paliwowe i nadajniki GPS w pojazdach firmowych. Dodać też muszę, że instalacja tego typu urządzeń została wymuszona przez samych pracowników, pokroju tutaj piszących negatywne opinie, a dopuszczających się w różny sposób do nadużyć czasu pracy i uszczuplania majątku firmy. Każdy kto był albo jest nadal zatrudniony wie o jakich przypadkach jest mowa. Natomiast wszystkich „dotkniętych” obecnością kamer zapraszam na projekcję (obraz z kamer jest zapisywany). Tylko wtedy można obiektywnie stwierdzić jak „krótkie” chwile spędzane były na bezczynności – a to jest nadużycie czasu pracy opłacanego przecież przez pracodawcę. Poza regulaminowymi przerwami, które i tak były „przeciągane”. Chowanie się za regałami czy spanie na biurku lub krześle (dosłownie) też były faktem. Wszystkim, którym bardzo przeszkadza monitoring życzę powodzenia w dalszej pracy zawodowej. I to tylko u pracodawców, u których controlling personalny jest jeszcze bardziej doskonały. Controlling dodam, ma na celu uzyskanie możliwie najlepszego wykorzystania pracowników oraz takiego ich kształtowania, aby uzyskać maksymalne korzyści dla przedsiębiorstwa. Miernych i niedouczonych pracowników odsyłam do literatury w tym zakresie. Dla kadry zarządzającej są to kwestie oczywiste. Pozdrawiam.

24.09.2018 09:43

Warunki zatrudnienia na bardzo wysokim poziomie. Szefostwo przyjemne i pozytywnie nastawione do pracownika. Wynagrodzenie zawsze na czas. Szefostwo stawia na to, aby pracownicy pomagali i doradzali klientom.

24.09.2018 13:08

Bardzo dziękujemy Ci za podzielenie się swoją opinią. Obiektywna informacja zwrotna od naszych byłych i obecnych pracowników jest dla nas naprawdę bardzo ważna. Tworzymy zgrany zespół, który lubi ze sobą współpracować i wzajemnie się wspierać. To właśnie ludzie tworzą atmosferę w Arntjen Polska. Zawsze staramy się też, by klienci otrzymali fachową pomoc i doradztwo. Pozdrawiamy, Arntjen Polska

16.09.2018 19:57

24.09.2018 12:22

Szanowny Panie/Szanowna Pani, Które produkty z naszej oferty Pan/-i użytkuje i które z nich określa Pan/-i jako „produkty ze średniej półki”? Produkty przez nas oferowane posiadają stosowne deklaracje producenta odnośnie zachowania norm materiałowych i wykonawczych. Jeśli jednak którykolwiek z produktów zakupionych przez Pana/-ią jest innej niż przez nas deklarowanej jakości, podlega roszczeniom gwarancyjnym. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Jeśli chodzi natomiast o jakość ocynku: Powłoka antykorozyjna na wyrobach ocynkowanych spełnia wymagania normy PN-EN ISO 1461. Gdy odbiega od wymagań ww. normy podlega roszczeniom gwarancyjnym. Firma GEA posiada podobną gamę produktów do firmy Arntjen i jest rzeczą oczywistą, że może być polecana na równi z ofertą firmy Arntjen. Jest to jednak zawsze kwestia indywidualnego wyboru. Na rynku i przez większość klientów produkty obu firm są traktowane równorzędnie (poza halami udojowymi, których firma Arntjen nie ma w swojej ofercie). Sukcesy sprzedażowe i zadowolenie klientów są zarówno po jednej, jak i po drugiej stronie. Informacje o produktach podane są na stronach katalogowych dostępnych online na stronie www.arntjen.com Jeśli informacje na stronie są niewystarczające zapraszamy do kontaktu bezpośrednio z naszym Dyrektorem handlowym, który pełni swoją funkcję od ponad 19 lat i z pewnością wyczerpująco odpowie na wszelkie nurtujące pytania. Wykonując swoją pracę zawsze wspiera działania handlowców i konsultantów. Proszę mieć na względzie, że nowy pracownik na początku swojej ścieżki zawodowej ma prawo nie posiadać pełnej wiedzy o całym asortymencie. Jednak zawsze staramy się udzielać rzeczowych i rzetelnych odpowiedzi na wszystkie zapytania. W przypadku poideł ich działanie nie jest skomplikowane (szczegółowo opisane zostało także na stronach katalogowych) – ciężko zatem stwierdzić, co wymaga dalszego tłumaczenia... Zapraszamy do kontaktu.
    Waldor

24.09.2018 09:10

Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami z Arntjen? Kumple doradzają żebym wziął od nich sprzęt, ale wolę się jeszcze Was dopytać.
    Janko80

13.09.2018 13:12

Padły mi wentylatory i szukałem jakiegoś pewnego dobrej firmy. Wybrałem Artjen i nie żałuję. bo zamiast kilkunastu kupiłem dwa wielkie które mają w ofercie.
    Waldemar

17.09.2018 16:05

Współpracę z Arntjen oceniam pozytywnie. Jakość sprzętu na najwyższym poziomie i nie ma co do tego wątpliwości.

13.09.2018 13:10

Jestem pracownikiem Arntjen ???? Codziennie staramy się pomagać w podejmowaniu decyzji naszym klientom. Rozwiązujemy każdy problem i dbamy o dobre relacje z klientami przez co współpraca z nami jest owocna, zapraszamy.

Kontakt - Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Sp. z o.o.

94 64-300 Paproć

NIP:9551921545

Branże: Maszyny rolnicze
    Kaaroll

10.09.2018 16:04

Zdecydowanie polecam Artjen Polska. Pracuję od dwóch lat i jest ok. Nie ma spin. Umowa nie śmieciówka, dobre pieniądze - można polecić.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arntjen Polska Internationale Farmtechnik?

Lucjans

04.09.2018 15:10

Współpraca z Arntjen Polska jest zdecydowanie godna polecenia. Pomaga nie tylko zaoszczędzić sporo czasu, zautomatyzować pracę, ale też rozwijać się rolniczo.
    Nie polecam

31.08.2018 22:18

Bylem tam i nie polecam tej firmy. Brak mozliwosci rozwoju w strukturach firmy i co za tym idzie $ ktora i tak jest b. niska.. Szefostwo w moim odbiorze nieciekawe w szczegolnosci ona.. no i jej brat. A i te pozytywne opinie to tylko przykrywki są :) kto mądry już tam nie pracuje, żyje życiem i zarabia $$$
    Qwe123

02.09.2018 17:50

Tak. To sama prawda, tez odradzam tę firme każdemu- pracownik i klienci. Warto prześledzić inne wątki i opinie które zostały tu usunięte (usunięte przez administratora)tak, wszystkie negatywne opinie zostają usunięte (usunięte przez administratora)
    romanowski

29.08.2018 14:35

Kupuje od nich od wielu lat - nigdy nic nie padło - czasem jakaś drobna usterka, ale momentalnie była naprawiana.
    Relive

30.08.2018 09:36

W 100% się zgadzam. Doradzili i pomogli, a takie zakupy poważne to nie jest hop siup. Pracownicy kompetentni i doświadczeni. Widać że dają radę.
    bolo

28.08.2018 15:15

Od roku pracuję w Arntjen i jest ok. Firma dobra, umowa spoko. Nie ma się do czego przyczepić :)
    Zbigniewkosz

27.08.2018 14:31

Współpracuję z Arntjen od wielu lat i mogę się wypowiedzieć o nich jedynie w samych superlatywach. Sprzęt rolniczy na wysokim poziomie.
    Bylam i odradzam.

14.08.2018 13:38

Pracowałam tam i nie polecam tej firmy. Wypłata b. przeciętna, zarządzający tą firmą osoby również nie są w porządku wobec pracowników- pisząc delikatnie. Już tam nie pracuje i wkoncu się dorobilam. Odradzam i ostrzegam.

18.05.2018 21:14

Uuuuu

21.05.2018 07:09

Uuuu… zabolało „klienta” – czyli prawdziwe i coś w tym jest! Albo naprawdę nie rozumie tekstu – przykre!!!
    Nie rozumiem

23.05.2018 06:48

A jaki to ma związek i wpływ na sytuację w firmie Arntjen bo nie rozumiem.
    German

18.05.2018 20:29

co tu się dzieje :D niektórzy nie mogą teraz po nocach spać i piszą komentarze za pięć 24 :D Widocznie teraz się boją opinii wielu osób co tam pracowali... opinie pozytywne są dawane tylko przez szefostwo, żenada.. Wystarczy wygoglować "opinie arntjen" i wszytko wiadomo - co w internecie jest nie znika..
    Księgowa

17.05.2018 23:57

do audi a7 - to nie TY podpisałeś/łaś ze mną umowę o pracę, która trwa już 18 lat, żebyś rościł/a sobie prawo do rozliczania mnie z moich godzin pracy i korzystania bądź nie z samochodu służbowego. Moja umowa, moje ustalenia i nic Tobie do tego. Nie porównuj się ze mną (chociażby ze względu na staż pracy i rodzaj wykonywanej pracy), stwierdzenie typu "jakoś inni pracownicy nie mieli takich udogodnień" jest słuszne - na udogodnienia trzeba sobie zapracować. - bardzo boli Cię to, że pracuję z mężem, tak pracuję i nie jesteśmy jedynym małżeństwem na świecie, które pracuje razem, nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Chciałam Cię tylko poinformować, że mój mąż nie jest prezesem firmy w której pracujemy, a ja umowę o pracę i warunki pracy podpisałam z prezesem firmy. - co do premii świątecznej - to jak sama nazwa wskazuje była to premia świąteczna a nie trzynasta pensja czy premia od obrotów i jej wysokość była adekwatna do okoliczności. - zwrócę się teraz do tych bardzo sfrustrowanych - skąd w was tyle zawiści ??? Każdy z Was przyjmując się do pracy podpisywał umowę o pracę dobrowolnie, bez przymusu i zgodził się z ustalonymi przez obie strony warunkami. W sytuacji, gdy zmienił się rynek pracy i możecie przebierać w ofertach pracy najłatwiej jest anonimowo, oczerniać firmę w której się pracowało i szukać byle pretekstu aby bezpodstawnie zniesławić jej dobre imię. Mamy wolny rynek i zapewne tysiące lepszych i gorszych pracodawców. Warto pamiętać, że nikt nikogo na siłę nie trzyma i nie zabrania zmiany pracy. Ktoś zadowolony i pochłonięty nową pracą nie ma czasu i ochoty zajmować się informacjami o firmie w której kiedyś pracował, ale widocznie komuś się w nowej pracy (lub w domu) bardzo nudzi i ma czas na to, aby w czasie wykonywania obowiązków w nowej pracy pisać opinie na gowork. Sukcesów w życiu zawodowym życzę.
    T

17.05.2018 09:31

Ale się tu dzieje:) Argumentum ad personam zostawię innym a co do samej firmy i pracy to wiadomo że są plusy i minusy i każdy sam oceni. Zależy na jakie stanowisko się trafi ale można się dużo nauczyć i nie zaharować się. Firmy są lepsze i gorsze a najlepiej tam gdzie nas nie ma. Pozdrawiam
    Zawiedziona

16.05.2018 10:09

Przepraszam. Głupio mi teraz bo zapomniałam że o arntjen albo dobrze albo wcale. Firma świetna a ludzie którzy się zwolnili widocznie mieli za dobrze i w ramach pokuty poszli do gorszej pracy. Straszenie sądem za wyrażenie opini jest najlepszą wizytówką firmy dla ludzi którzy rozważają pracę u Państwa.

17.05.2018 08:30

Jak masz coś do brata księgowej to zapraszam do firmy to sobie porozmawiamy ale wy czy ty nie masz nawet odwagi sie podpisać tylko cwaniakujesz. Pozdro brat księgowej
    Weronika

15.05.2018 23:27

@Zawiedziona, na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski? Jesteś w stanie w jakikolwiek sposób potwierdzić swoje przypuszczenia? Jesteś aktualnie pracownikiem Arntjen Polska Sp. z o.o.? Może wypowiesz się bardziej konkretnie i rzeczowo? @Byly, to forum służy zbieraniu rzetelnych i konstruktywnych opinii o firmie Arntjen Polska Sp. z o.o. jako pracodawcy. Czym jesteś w stanie poprzeć autentyczność swojej wypowiedzi o autorach postów poniżej? Jesteś obecnie pracownikiem firmy Arntjen Polska Sp. z o.o.? Te informacje będą ważne dla tych osób, które szukają opinii o firmie przed aplikowaniem. Ważne również, aby komentarze dodawane przez użytkowników przestrzegały zasad regulaminu, które mówią m.in. o tym, że wpisy nie mogą być obraźliwe więcej informacji pod linkiem http://www.gowork.pl/regulamin
    Pracuś

02.05.2018 12:46

Praca do łatwych nie należy, bo ciągle gonią terminy. Kto podejmuje się pracy musi być tego świadomy, że łatwo nie będzie i to bez względu w jakiej firmie pracuje. Większość ekipy to dobrzy ludzie którzy ze sobą współpracują i potrafią się dogadać. Trafi się rodzynek, który uważa inaczej i stara się psuć atmosferę, jednak sami się tacy wykruszają i odchodzą. Ci co zostają i pracują mają wykwalifikowanego szefa, który nie stoi nad głową i nie wymachuje dyscyplinką, ale oczekuje efektywnej i rzetelnej pracy.

11.05.2018 14:04

Dziękujemy za opinię. Każdy głos jest dla nas ważny.
    pracuję tutaj

04.05.2018 11:57

Pracuje się w porządku - szef ok, jak trzeba można pracować zdalnie, elastyczne godziny pracy, zarobki nie są złe, wszyscy chętni do pomocy, atmosfera ok. Wiadomo bywa różnie i gorsze dni też się zdarzają, ale kto z nas ich nie ma? Wystarczy tylko chcieć współpracować. Jak ktoś sie chce dużo nauczyć i szuka stabilnej i pewnej pracy - na pewno znajdzie to w Arntjenie.

11.05.2018 14:02

Dziękujemy za opinię. Doceniamy obiektywizm i chęć podzielenia się wrażeniami.
    znam tą firmę

07.05.2018 22:28

Wiele opinii zawartych w treści to nieprawda i pochodzi od osób sfrustrowanych lub myślących, że za siedzenie dostaje się kasę. Nasza praca to nasz zarobek bo to dzięki niej generujemy dochody nie tylko dla właściciela firmy. Czasy komunizmu minęły i hasło: " czy się siedzi czy się leży - pensja się należy” minęły. W firmie jest zgrana paczka z małymi wyjątkami ludzkimi. Szef to człowiek profesjonalny, kompetentny i dbający o pracownika. Są szkolenia, wyjazdy służbowe, targi , wypłata zawsze na czas bez problemu.

11.05.2018 13:55

Dziękujemy za opinię. Każdy głos jest dla nas ważny, a zadowolenie pracownika to czynnik, na który -jako pracodawca- zwracamy szczególną uwagę.
    Admin

07.05.2018 09:54

Arntjen Polska jest rozwijającym się przedsiębiorstwem, które zajmuje się sprzedażą elementów budynków inwentarskich, systemów wentylacyjnych oraz wyposażenia obór na rynkach całego świata. Firma dzięki profesjonalizmowi i wysokiej jakości zarówno produktów, jak i świadczonych usług, jest rozpoznawalna w branży i postrzegana jako autorytatywna oraz solidna.
    Employer

04.05.2018 08:11

Arntjen Group jest przedsiębiorstwem z efektywną i innowacyjną strategią funkcjonowania w dziedzinie sprzedaży i rozwoju wyposażenia budynków dla nowoczesnej hodowli krów. Dla realizacji naszych planów budujemy zespół utalentowanych pracowników, którzy z pełnym zaangażowaniem są gotowi przystąpić do podjęcia swych zadań. Zapewniamy zatrudnienie na umowę o pracę, atrakcyjne i zawsze terminowe wynagrodzenie, pracę z zachowaniem norm czasu pracy, a także wszystkie niezbędne narzędzia do wykonywania pracy. Oferujemy możliwości rozwoju i poszerzania własnych perspektyw.

07.02.2017 12:02

Oświadczenie pracodawcy. Spółka Arntjen Polska Internationale Farmtechnik sp. z o.o. absolutnie nie kwestionuje prawa były i aktualnych pracowników do wygłaszania opinii o niej, których znaczenie ma niezaprzeczalną wartość. Należy jednak zwrócić uwagę, że opinie takie nie mogą przekraczać granic wolności wypowiedzi i dozwolonej krytyki. Wolność wypowiedzi kończy się zaś tam, gdzie zaczyna się obrażanie i poniżanie drugiego człowieka lub godzenie w renomę firmy w taki sposób. Takie wpisy naruszają dobra osobiste poszkodowanego, które są prawnie chronione (art. 24 k.c.), a osoba dokonująca takiego wpisu naraża się na odpowiedzialność cywilną i karną. Także wpisy zawierające nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd informacje o Spółce lub jej pracownikach stanowią naruszenie prawa (art. 14 ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji), za które autor ponosi odpowiedzialność prawną. Mając powyższe na uwadze, Spółka oświadcza, że będzie podejmować wszelkie kroki prawne zmierzające do ochrony jej dobrego imienia, jak i wizerunku i czci jej pracowników. Stąd też wpisy naruszające prawo będą natychmiast zgłaszane do administratora portalu, który zobowiązany jest wówczas do ich usunięcia. Jednocześnie Spółka będzie podejmować kroki prawne bezpośrednio względem autorów wpisów, których anonimowość – w razie przekroczenia granic wolności wypowiedzi lub rozpowszechniania nieprawdziwych informacji – nie jest prawnie chroniona. Wówczas, w zależności od rodzaju naruszenia, autor wpisu zostanie pociągnięty nie tylko do odpowiedzialności cywilnej, ale i karnej za przestępstwo zniesławienia stypizowane w art. 212 § 2 k.k., zagrożone karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Arntjen Polska Internationale Farmtechnik sp. z o.o.
    Byly

07.04.2018 21:10

Nie słyszałem aby kogoś po sądach targali za to co napisał o tej firmie. W postach które zostaly juz usuniete. Chodzi o wpisy z przed 7 lutego 2017. Usunięto sporo postów. Chyba wszystkie byly nie przychylne firmie
    były pracownik

06.03.2018 23:06

Pracowałem kiedyś w tej firmie i miło nie wspominam tego okresu.. Patrząc w perspektywie czasu, pieniądze które tam zarabiałem były dla mnie bardzo niskie, nieadekwatne do umiejętności i wiedzy jakie posiadam. Atmosfera, no cóż tu dużo pisać.. każdy pracujący wie jak tam jest i zapewne ma podobne odczucie. Ze swojej strony nie polecam, są inne firmy gdzie Cię bardziej docenią.
    RobKar

23.03.2018 15:11

Napisz proszę jakie to firmy możesz polecić ?

Zostaw merytoryczną opinię o Arntjen Polska Internationale Farmtechnik Sp. z o.o.