FHU Robert Group

• Strzała
  • Żelków Kolonia
  • Jagodnia

3. Opinie o pracodawcach Siedlce
  5. Opinie o FHU Robert Group Sp. z o.o.

Opinie o FHU Robert Group

Nie przegap nowości o FHU Robert Group Sp. z o.o.!

FHU Robert Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Sp.J.

07.01.2023 14:24

Witamy na profilu FHU Robert spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.J.

Jako firma, cenimy sobie otwartą komunikację, pełną szczerości i wzajemnego szacunku.

Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę, aby móc zmieniać się na lepsze. Dziękujemy za wszystkie opinie na temat naszej działalności. Każdy wpis poddajemy wnikliwej analizie, słuchamy cennych uwag i wyciągamy odpowiednie wnioski.

Informujemy, że komentarze osób nieprzestrzegających zapisów regulaminu będą usuwane przez administratora serwisu GoWork.pl.

W razie konieczności będziemy zmuszeni do weryfikacji adresów IP użytkowników łamiących przepisy polskiego prawa, co może skutkować odpowiedzialnością karną tychże osób.

Pragniemy, aby profil naszej firmy był miejscem kulturalnej i merytorycznej dyskusji.

Z poważaniem
    Zespół FHU Robert

Jacek

15.04.2026 10:32

Kasa na czas, firma wypłacalna, jak na Siedlce to super
    #Magazynier

Grzybowy mistrzu

06.03.2025 20:55

Wyzysk. Praca po 18h na pakowni. Brak możliwości urlopu czy skończenia pracy wcześniej. NIE DAJĄ UMOWY!!!! (usunięte przez administratora) Z WYPŁATAMI. Jak się zaczniesz stawiać to naślą na ciebie jakiegoś gościa z biura który nie ma pojęcia co się dzieje ????. Nie polecam tych partaczy. Kręcą w każdym możliwym polu. (usunięte przez administratora) ludzi na kasę ale szefo jezdzi najnowszą sklasą

Sex on the champignons

06.03.2025 20:52

Czy wciąż nie płacicie nadgodzin godzin nocnych i oszukujecie ludzi na wypłaty?

Efghij

22.02.2025 14:18

Przepracowalem tam ostatni miesiąc.Generalnie polecam omijać szerokim łukiem tych januszy biznesu. Praca po 16-22h na dobę. Obiecywano mi umowe na piśmie po czym na formularzu do umowy się skończyło. Oczywiście odsyłano mnie do kadr i kierownika na zmianę. Przymus do pracy. Tak kierownik do pogadania ale jeśli chcesz wcześniej wyjść to albo mus na powrót albo brak pozwolenia. Mając status ucznia liczą po 20 zł/h.Także naprawdę nie polecam tego pracodawcy.
    HrabiaMonteChristo

19.10.2024 02:13

Praca po minimum 15 godzin a nawet czasami po 20 na pakowni,Do tego firma nie wypłacalna nie dostałem pełnego wynagrodzenia na jakie dogadywałem się z kierownikiem. Nie polecam pracy w tej firmie
    praca

07.09.2024 23:25

Czy ktoś potrafi wytłumaczyć jak naprawdę jest z czasem pracy w firmie na pakowalni w ogłoszeniu jest 8 godzin a wszyscy mówią że powyżej 14 i więcej godzin jak to jest naprawdę i jak z nadgodzinami i zapłatą za godziny nocne
    pracownicy

28.04.2024 00:39

harówka po 16 godzin w chłodni to praca (usunięte przez administratora) brak pracowników
    Antoni

09.04.2024 23:10

Przy wygasłej ofercie dla Pracownika administracyjno-biurowego zapisali, że raz na 5-6 tygodni praca również w sobotę i niedzielę. Bo zazwyczaj od poniedziałku do piątku od 8 do 16. Wciąż stosuje się tu takie dyżury? I czy płaci się wtedy więcej za robotę w weekend?

10.04.2024 11:35

Tak, dyżury nadal są (tylko w sobotę), ale raczej raz na 6-7 tygodni w tym momencie - niedziele są zawsze wolne. Za pracę w sobotę możesz odebrać sobie też wolne w tygodniu roboczym. W pozostałych tygodniach (poza dyżurnym) praca normalnie od poniedziałku do piątku od 8 do 16.
    Maks

22.08.2023 10:29

Pracuję w FHU Robert i muszę powiedzieć, że to naprawdę fajne miejsce. Ludzie tu są mili i pomocni. Ogólnie polecam!
    Maks

06.09.2023 10:18

Szefostwo ok, struktura raczej płaska
    Nowy

02.07.2023 19:56

Trochę o tej firmie słyszałem co tam się dzieje ludzie pracują po 15 godzin albo dłużej atmosfera jest taka sobie to co piszą w ogłoszeniu o pracę to bzdury,chciałem tam iść ale jak usłyszałem po ile godzin się pracuję to normalnie szok
    Tak tylko

31.03.2023 17:17

Młody człowiek przeprowadzający wraz z koleżanką rozmowę niesłowny (to świadczy nie tylko o nim,ale i o firmie).
    FHU Robert Group Sp. z o.o.

31.03.2023 20:36

Szanowna Pani/Szanowny Panie, Dziękuję za podzielenie się swoją opinią na temat rzekomej niesłowności rekrutera podczas procesu rekrutacji. Zgadzamy się, że uczciwość i rzetelność to kluczowe cechy, jakie powinien posiadać każdy rekruter. Jednakże, warto zaznaczyć, że proces rekrutacji jest złożonym procesem, który wymaga współpracy i komunikacji między kandydatami a rekruterami. Wszystkie strony powinny dokładnie przestrzegać ustalonych zasad i terminów oraz działać w dobrej wierze. Jeśli uważa Pan/Pani, że rekruter złamał swoje zobowiązania lub zachował się nieuczciwie w procesie rekrutacji, to będziemy wdzięczni za szczegółowe opisanie zaistniałej sytuacji, wysyłając wiadomość e-mail na adres: [email protected]. W ten sposób możemy wyjaśnić problem i podjąć odpowiednie kroki, aby zapobiec podobnym zachowaniom w przyszłości. Jeszcze raz dziękuję za podzielenie się swoją opinią i mam nadzieję, że w przyszłości Twoje doświadczenia z procesami rekrutacyjnymi w naszej firmie będą zdecydowanie bardziej pozytywne. Z poważaniem, Zespół FHU Robert
    Mała

07.02.2023 09:05

Dobra firma ????
    anom

18.01.2023 11:16

Jak wygląda zatrudnienie dla kierowców C+E? Czy kierowca do transportu krajowego wraca codziennie do domu? czy tylko na pauze 9h i znowu wyjeżdża? wypłacane pracownik ma z kilometra czy stałą pensje?

22.03.2020 17:15

Pracownik Magazynu

07.01.2023 18:08

Wszytko się zgadza . Firma godna polecenia.

07.01.2023 18:15

Staż pracy hahahahah, możesz się opierdizeliac 6 lat i mieć więcej niż ktoś kto pracuje szczerze przez dwa lata? Dzięki Bogu ze nikt nje patrzy na długość stażu , to nie (usunięte przez administratora) ze każdy ma mieć równo, każdy wie kto ile ma

Kontakt - FHU Robert Group Sp. z o.o.

Sokołowska 152E 08-110 Siedlce

Były pracownik FHU Robert

07.01.2023 18:14

Pracować trzeba jak w każdej firmie . Firma wyplacalna kasa na czas mi tam pasowało raz ciężej raz lżej spoko robota.

06.01.2023 22:05

Porzadna firma, warunki ok, zarzadzanje na wysokim poziomie
    Zuza

07.01.2023 12:55

Jeśli są te karty, to pomyśl, kto ma siłę korzystać z tego po 16 tu, czy 18 tu godzinach pracy, jak trzeba jeszcze życiem rodzinnym zająć po pracy.

07.01.2023 14:33

Tak zle i tak niedobrze….najpierw zw nie ma karta a później ze są to nie ma sił……każdy był informowany i MultiSport to nie tylko siłownie …..trzeba było nie chodzić do roboty żeby tego nie usłyszeć hahahahhahaha

17.11.2022 09:01

Czym w Fhu Robert sp.j. Robert Rymuza Robert Stańczuk zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?
    Król

07.01.2023 10:48

Nie mają żadnych dodatków,pracujesz po 14 godzin minimum...Atmosfera na pakowni jest do (usunięte przez administratora) szczególnie na zmianie gdzie jest arogancka ,,kierowniczka"
    Pracujacy Jarek

07.01.2023 12:26

14, równie dobrze napisz 18 albo 26 godzin, a co tam, niech zyje wyobraznia hahaha skoro tak niby zle to po co tam siedziales, bylo iść gdzie indziej…..chyba ze kłamiesz albo stoi za tym inny interes
    Skandal- oburzenie

05.01.2023 18:58

Dlaczego usuwane są opinie negatywne o tej firmie!!! Gdzie tu uczciwość tej firmy skoro nawet admin tylko udostępnia opinie pseudo pozytywne. Jest wolność słowa, każdy ma prawo wyrazić opinię, nawet ci niezadowoleni z pracy w tej w firmie. Ale pamiętajcie że są jeszcze inne strony gdzie można wystawić firmie opinie. Tak firma pokazuje o braku uczciwości i że coś złego ukrywa.
    Rysiek

04.01.2023 22:36

Dobra firma

18.12.2022 22:27

24.12.2022 11:57

Pani Anno, poniżej przedstawiam odpowiedzi na Pani zarzuty: - firma przestrzega przepisów polskiego prawa w kontekście godzin nadliczbowych, których przepracowywanie w naszym przedsiębiorstwie jest dobrowolne. - firma wypłacała ekwiwalent za pranie odzieży roboczej w formie premii uznaniowej, co było naszym błędem. FHU Robert podjęła stosowne kroki, aby jak najszybciej był on wypłacany jako oddzielna pozycja na liście płac. - wypłata w formie gotówkowej jest zaakceptowana podpisem każdego pracownika z osobna. - firma nie dyskryminuje nikogo, niezależnie od płci, wyznania, czy kraju pochodzenia. "Panoszący się" Ukraińcy pracują na takich samych prawach, jak obywatele Polski czy innych nacji. - Pani mężowi nie przysługiwała odprawa, co potwierdzili prawnicy oraz inspektor Państwowej Inspekcji Pracy. - nigdy nie oszukaliśmy żadnego z pracowników. Każdy pracuje na jasnych zasadach, ustalonych jeszcze przed przyjęciem do pracy. - odzież robocza podlega wymianie, gdy się zużyje. - czas przerwy wynosi 20 min na 8h pracy lub 2x20 min na 12h pracy i jest dłuższy niż przewiduje to polskie prawo. - na naszym zakładzie na stałe pracuje łącznie ponad 110 osób, stąd też nie uważam, że Pani oskarżenia są całkowicie bezzasadne. Pozdrawiam.

24.12.2022 12:55

Proszę mnie się nie czepiać tylko jednej osoby, bo to nie są wszystkie moje komentarze was oskarżające, widzę że też ktoś jeszcze pisze na was , ale wam idzie najlepiej tylko na jednej osobie się odgrażać o zniesławienie. Ja też mogę was oskarzyć o zniesławienie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FHU Robert Group?

18.12.2022 23:18

24.12.2022 12:17

Pani Anno, firma wypłaca wynagrodzenie za każdą przepracowaną przez pracownika godzinę, a wszelkie godziny nadliczbowe są w naszej firmie dobrowolne i wynagradzane zgodnie z prawem. Także zgodnie z prawem nie jesteśmy zobligowani do zapewnienia ciepłego posiłku, ponieważ efektywny wydatek energetyczny w ciągu zmiany roboczej w naszym przedsiębiorstwie nie przekracza 1500 kcal (przy pracy w temperaturze poniżej 10 stopni Celsjusza). We wszystkich stołówkach umieszczone są skrzynki, do których każdy pracownik może anonimowo złożyć skargę na dowolną osobę. Jak już wspomniałem w poprzednich odpowiedziach, odprawa Pani mężowi się nie należała. Państwowa Inspekcja Pracy nie wniosła co do naszego zakładu żadnych zastrzeżeń, na pozostałe kontrole również jesteśmy gotowi. Ponadto, istnieje uzasadnione podejrzenie, że dopuściła się Pani czynu zabronionego, jakim jest zniesławienie. Pozdrawiam.
    Ania

23.12.2022 14:40

Pieczarki zawsze na czas
    Pracujący Jarek

23.12.2022 14:35

Firma godna polecenia, warunki ok
    Stefan

14.10.2021 20:18

Zaufana firma
    A--A

05.12.2020 20:11

Dołączam się do wypowiedzi, że firma prowadzi dobrą propagandę reklamową. Proces rekrutacyjny jest wykorzystywany do przedstawiania firmy jako super i wyjątkowej. Opis stanowiska z ogłoszenia i tym co jest oferowane bardzo niemile rozmija się z ofertą i nazwą stanowiska. Miałam okazje byc na takim spotkaniu. Zasugerowano mi, ze dnia kolejnego jest kolejny dzień rekrutacji co miało sprawiać wrazenie duzej liczby kandydatów. Tego dnia ponownie w na portalach ogloszeniowych pojawia sie takiej samej tresci ogłoszenie a kandydaci po poludniu otrzymuja wiadomosc, ze proces rekrutacji został zakończony. Zabawa ludzmi!!???. Moje pytanie po co ta cała gra? Jaki biznes ma w tym ta firma? Nie sadze , ze byl brak odpowiedniego kandydata. Piszcie opinie by obalać hipokryzje takich działan. (usunięte przez administratora) Tak sie czuje po procesie rekrutacyjnym w tej firmie.
    onn

07.12.2020 15:16

na jakie stanowisko aplikowałeś?

03.01.2019 22:57

Profesjonalna, miła atmosfera
    obecnie pracuje

28.10.2018 20:53

(usunięte przez administratora) kierownicy na pakowni a w szczególności niejaki (usunięte przez administratora)wieczna propaganda i szczucie pracownika a tak po za tym wszystko ok jak sie patrzy

21.01.2016 22:13

Firma wypłacalna

Zostaw merytoryczną opinię o FHU Robert Group Sp. z o.o.