Db-Logistic Beata Okurowska
2 8 6 1

Opinie o Db-Logistic Beata Okurowska

Konrad

Patrząc na te opinie jako były pracownik stwierdzam, że wszyscy tu piszący nie mają za grosz odwagi. Ludzie tu już nawet nie chodzi o właścicieli, ale o was!!! Zarzucacie im, że was gonią, popędzają, itd. A wy? Magnes i poszedł byle do przodu, Wy nie potraficie być asertywni? Jak wam szef kazałby skoczyć w ogień też byście skoczyli? Zacznijcie się szanować, bo ja rozumiem, każdy ma inną sytuacje materialną i gdyby ta jazda na magnesie przekładała się na jakies duże zarobki, ale ile wy macie za te 24h dyspozycji? 4,5? 5? Hahaha. Druga sprawa, widzę auta z firmy dość często i kiedy odchodziłem wiekszośc była zadbana, teraz to ruiny! Więc odpowiedzcie sobie drodzy kierowcy sami... Jak mają was szanować skoro wy nie szanujecie sprzętu który wam dają, każdy rzuci zostawi i nawet nie posprząta po sobie!!! Wylewacie na szefostwo wszystkie brudy a sami na to pozwalacie! Mi nie pasowała taka praca, zwolniłem się, zmieniłem na lepsze i na to co mi pasowało. Ale wszystko było załatwione w zgodzie i powiedziałem wlaścielom prosto z mostu, że prywatnie i jako ludzie jesteście okej, ale robotę macie kiepską. Plusem firmy były dobre auta i kasa na czas. Minusem praca na która wiecznie brakuje czasu. Pozdrawiam ;)

Joanna
@Konrad 18.11.2018 11:22

Co masz na myśli pisząc, że na pracę brakuje czasu w Db-Logistic Beata Okurowska? Czy chodzi Ci tutaj o natłok obowiązków nałożonych na pracowników firmy? Ciekawa jestem, czym jest to spowodowane. Dużo czasu spędziłeś w Db-Logistic Beata Okurowska?

Konrad
@Joanna 24.11.2018 20:20

Nie chcąc Cię tutaj obrazić droga administratorko, mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że bierzesz udział w dyskusji, w dodatku nie mając pojęcia w jakim temacie ona się toczy. Stwierdzenia „brak czasu” „magnes” są Ci obce, ale każdy pracownik czyt. Kierowca wypowiadający się czy tez czytający zamieszczone tutaj opinie, nie będzie miał problemu z ich zrozumieniem. Więc rada odemnie. Jeżeli już bierzecie jako administratorzy udział w dyskusji by doprowadzić do jej rozwinięcia, to w pierwszej kolejności postarajcie się zdobyć wiedzę w danym temacie. Twoje wypowiedzi nie pomagają osobom to czytającym w niczym, wręcz przeciwnie ukazują wasz brak wiedzy i pisanie od rzeczy ;)

Joanna
@Konrad 25.11.2018 09:47

Nie uważam, abym musiała ściśle znać zagadnienia, czy też wyrażenia związane z daną branżą. Wiele może być osób, które chciałyby podjąć pracę w danej firmie, ale nie miało dotychczas styczności z daną branżą - co złego w tym, że zostaną im pewne rzeczy nieco wyjaśnione? Nie rozumiem, skąd te zarzuty. Ale mam jeszcze jedno pytanie - może zechcesz odpowiedzieć, czy firma organizuje swoim pracownikom spotkanie wigilijne?

Konrad
@Joanna 05.12.2018 08:45

Droga Administratorko. Moja wypowiedz nie była stosunkowo skonstruowana zarzutami wobec Ciebie. To było tylko zwykłe stwierdzenie faktów. Słaba linią obrony jest też to, że nie musisz znać zagadnień związanych z daną branżą, ja uważam, że powinnaś. Wejdź na stronę forum jakiegoś zakładu rzemieślniczego typu Stolarnia, Tokarnia czy chociażby zwykła blacharnia. Tam spróbuj się zmierzyć z zagadnieniami które nie musza lecz mogą padać w wypowiedziach pracowników. I wtedy staraj się tam błysnąć intelektem, a potem wyciągnij wnioski, czy nie musisz czy jednak trochę by się przydało. Co do osób chcących podjąć prace w danej branży nie mając z nią wcześniej styczności i potrzebują rozjaśnienia, moim zdaniem nie. Kierowca zanim stanie się kierowca odbywa długie szkolenie, które na prawdę jeśli chce to rozjaśni mu wszystko nawet to co to jest „magnes” i dlaczego się go używa i co on daje. Dobrze, teraz czas Cię pochwalić. Podczas wypowiedzi na którą odpisuje zapytałaś o spotkanie wigilijne, i to było dobre pytanie. Nawet można by stwierdzić, że idealne pytanie od osoby nie mającej pojęcia na tematy zawodowe. Ja chętnie udzielę Ci tej odpowiedzi. Za moich czasów w tej firmie spotkań wigilijnych nie było, był jedynie słodki podarunek od właścicieli firmy. Moim zdaniem, jeżeli ktoś nie robi spotkań wigilijnych ok, ale miło jest ze o pracowniku pamiętają i ja byłem miło zaskoczony tym, że jednak coś od tego pracodawcy dostałem ;)

Joanna
@Konrad 10.12.2018 09:47

Rozumiem Twój punkt widzenia, ale nie będę się już odnosić do potyczek słownych, moich i Twoich, bo nie na tym polega wypowiadanie się na forum o pracodawcach. Dziękuję, że chciałeś się wypowiedzieć. Czy są na forum osoby, które obecnie zatrudnione są w Db-Logistic Beata Okurowska? Jak pracuje się Wam w tym miejscu?

Były pracownik i ok jest

Bardzo się dziwię że są na tym świecie jeszcze desperaci, którzy za parę zł wolą nie spać po nocach ( bo załadunki ), żyć w ciągłym niedoczasie, być ciągle popędzanym itd., itp. Ludzie !!! Są naprawdę firmy transportowe które szanują kierowców i MAGNES jest dla nich niedopuszczalny. Jako były pracownik tej " firmy" bardzo ubolewam nad tym że do tej pory żadna uprawniona instytucja nie dobrała się do (usunięte przez administratora) Beatce i Darusiowi. Przy okazji pozdrawiam wszystkich byłych i zarazem mądrych pracowników .

Lukasz

Chce aby administrator namierzyl pielach i wyciągnął z tego konsekwencje że względu na to że on podszywa podemnie .

Joanna
@Lukasz 15.11.2018 19:02

Nie zauważyłam, aby ktokolwiek się pod kogoś podszywał na forum. Każdy może wyrazić swoją opinię o pracy w danym miejscu używając dowolnego podpisu. Pracowałeś lub pracujesz w Db-Logistic Beata Okurowska? Jeśli tak, to napisz proszę, jakie widzisz plusy i minusy zatrudnienia w tym miejscu.

ktoś tam
@Joanna 15.11.2018 19:05

ktos posluguje sie jego nazwiskiem chyba proste że chce usunąć.

Pielach

Nie polecam! Dziadostwo I nic wiecej! Jezdzilem w tym (usunięte przez administratora) ale na szczescie juz nie musze!

Joanna
@Pielach 27.10.2018 12:44

@Pielach, bardzo proszę o kulturalne wypowiadanie się na forum. Takie epitety naprawdę nie są konieczne - jestem pewna, że nawet negatywną opinię można napisać w sposób rzeczowy i kulturalny. Długo pracowałeś w Db-Logistic Beata Okurowska?

Lukasz
@Pielach 27.10.2018 12:44

Kto tylko się podszywa podemnie

Lukasz
@Joanna 27.10.2018 16:34

Jeżeli chodzi o to forum to ja nie biorę udziału w takim dziadostwie że względu na kulturę osobistą pracować pracowałem zdobyłem doświadczenie a swoje zdanie zostawię dla siebie więc byle (usunięte przez administratora) niech niepodszywa podemnie no widzę że mocny w necie A (usunięte przez administratora) w świecie .

Joanna

@Boy, rozumiem, dziękuję za odpowiedź, ale muszę Cię upomnieć, że na forum nie używamy chociażby imion osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. @Obecny pracownik, długo już pracujesz w Db-Logistic Beata Okurowska? Jak Twoim zdaniem wypada ten pracodawca na tle innych, podobnych firm z branży? Poleciłbyś aplikować do pracy w tym miejscu?

Bboy
@Joanna 11.08.2018 23:25

W tej firmie nic się nie zmieniło i nie zmieni : magnes, magnes i jeszcze sto razy magnes czas pracy praktycznie nie istnieje, zarobki bardzo przeciętne 5K za taką pracę SŁABO

Joanna
@Bboy 31.10.2018 09:24

@Bboy, myślę, że nie tylko dla mnie niezbyt czytelna jest ta część Twojej wypowiedzi, w której piszesz o "magnesie" w Db-Logistic Beata Okurowska. Mógłbyś nieco rozwinąć tę kwestię? Napisz też proszę, czy kwota wynagrodzenia, którą podałeś, jest brutto czy netto - warto to konkretnie zaznaczyć.

Trzeba sie cenić

Totalne dno! Jazda na magnesie,zmiany naczep z fatalnych na jeszcze gorsze. Nie polecam pracy w tym dziad transie. Właściciele oderwani od pługa.

Joanna
@Trzeba sie cenić 18.10.2018 15:32

@Trzeba sie cenić, rozumiem, że możesz mieć negatywne zdanie na temat pracy w Db-Logistic Beata Okurowska (i masz do tego pełne prawo), ale proszę Cię bardzo, abyś wypowiadając się na forum pisał w kulturalnym tonie i nie obrażał nikogo. Czy pracujesz jeszcze obecnie w Db-Logistic Beata Okurowska czy już nie jesteś związany z tą firmą?

Fakdarcio

W każdej ciężarówce odcięte adblue.

Obecny pracownik

Drodzy hejterzy mam pytanie do was wszystkich: Jak długo pracujecie w transporcie i jakie macie doświadczenie bo mam wrażenie że (usunięte przez administratora) wiecie co to jest DZIAD TRANS. W każdej firmie jest różnie i w każdej trzeba pracować żeby zarobić za leżenie to nigdzie nie płacą, więc jestem ciekaw ile lat kariery macie za sobą?

Boy

Joanna wystarczająco długo żeby poznać się na tym całym śmietniku a zmienić to się może jedynie wtedy jak PIP i ITD zrobią tam porządek. Szczególnie jak wyprostuja Panią Beatke i Pana Dareczka którzy nie liczą się z niczym prócz zysku dla siebie. Nie pozdrawiam

Joanna

@Boy, długo pracowałeś w Db-Logistic Beata Okurowska? Może od czasu Twojej pracy w tej firmie zaszły jakieś zmiany. Czy któryś z obecnych pracowników ma jakieś informacje na ten temat? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Czy ktoś z Was aplikował niedawno do pracy w Db-Logistic Beata Okurowska? Czy przed kandydatami do pracy w tym miejscu stawiane są jakieś szczególne wymagania?

Boy

Odradzam każdemu tą pseudo firmę prawdziwy dziad trans. W pełni zgadzam się z wcześniejszymi opiniami... Magnes codzienność brak czasu na cokolwiek a o spaniu zapomnijcie... Auta jako takie w niezłym stanie lecz naczepy porażka... Pokrzywione pozarywane podłogi i wiele innych usterek.. Zdecydowanie PIP i Inspekcja Transportu Drogowego powinna pojawić się w tej firmie.. ODRADZAM

Joanna

@Daruś. Ha ha, rozumiem, dziękuję Ci za Twoją odpowiedź i pozdrawiam! @Stary pracownik, czy pracujesz jeszcze aktualnie w Db-Logistic Beata Okurowska? Jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy? Czy ktoś z Was także pracuje w Db-Logistic Beata Okurowska?

Joanna

@.n., @Damian, czy próbowałeś w jakiś sposób rozmawiać na ten temat z odpowiednimi osobami w firmie? Może firma ma po prostu jakieś przejściowe kłopoty finansowe? @1234, długo pracowałeś w Db-Logistic Beata Okurowska? Możesz jesteś w stanie wymienić jakieś plusy pracy w tej firmie?

Daruś. Ha ha
@Joanna 12.07.2018 16:17

Inny pracownik. Joanno. Pracowałem w tej pseudo-firmie kilka lat. Damian ma bezwzględną rację. Ciągła jazda na kamieniu ( otrzymujesz go razem z kluczykami i instrukcją jak go instalować ). Załadunki po nocach a jazda za dnia . Ta psedu-firma nie trzyma się jakichkolwiek zasad pod kątem czasu pracy, jazdy itp. Dziwię się że do tej pory nikt nie powiadomił odpowiednich organów. Pozdrawiam przy okazji moich byłych kolegów z pseudo-firmy.

Stary pracownik
@Daruś. Ha ha 14.07.2018 14:18

Starzy koledzy rowniez pozdrawiają ;)

.n.

Nie chcą mi zapłacić ponad 2000zł za ciężką prace. Wymyślają dziwne historie związane z nie dostarczeniem ładunku na czas. Praca w tej firmie jest tylko i wyłącznie dla desperatów,ciągła jazda na kamieniu i jeszcze pretensje jak chcesz spać dłużej niż 4h na dobe.

Damian

(usunięte przez administratora) Nie chcą mi zapłacić ponad 2000zł za ciężką prace. Wymyślają dziwne historie związane z nie dostarczeniem ładunku na czas. Praca w tej firmie jest tylko i wyłącznie dla desperatów,ciągła jazda na kamieniu i jeszcze pretensje jak chcesz spać dłużej niż 4h na dobe. Mam nadzieję że itd i pip nauczą dareczka postępować z ludźmi. Życzę wszystkiego najgorszego.

1234

Praca po 18-20h na dobe. Na rozmowie mówią jedno,a później okazuje się drugie czyli ciągłe zmiany naczep,praca na magnesie,4godziny snu i jazda. Naczepy w fatalnym stanie. Nie polecam tego dziad transu.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w Db-Logistic Beata Okurowska?

Obecny pracownik

W pełni popieram przedmowców. Jestem w trakcie poszukiwań lepszego pracodawcy.

Seba
@Obecny pracownik 30.11.2017 10:32

Jeżeli szukacie coś dobrego i stała pensje jazda tylko Pl-De zadzwońcie 508624663

Administrator

Czy są jakieś zmiany w Db-Logistic Beata Okurowska? Czy można liczyć na elastyczne godziny pracy? To istotne informacje dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w przedsiębiorstwie.

Kulega

Dno dno dno i 7 metrów mułu. Tą firmą powinna sie zainteresowac ITD i PiP. A Pani Beata niech sie zacznie leczyc na nogi bo na glowe to chyba juz za polozno. BEZ POZDROWIEN.

Pracownik byly

Takim firma powinni zabierac koncesie na transport dozywotnio

Pracownik byly

Lipa totalna

Maciasty

Pracę w tej firmie zakończyłem bardzo szybko, jazda na rzepie to codzienność. Ciągłe żale, telefony, trzeba kłamać spedytorom że się będzie za godzinę a tak na prawdę jest się za 5!!! Zero pomocy w razie problemów, jak nie chcą rozładować to ciągłe telefony z tekstami "Pójdź pogadaj", "Pójdź załatw" no i słynny tekst który wymienił któryś przedmówca "Ale to musi dojechać". Cały czas przepinki i wykonywanie pracy za kogoś.. Wypłaty zbyt niskie jak na tak chaotyczną i niedograna pracę z kombinacjami, z małym plusem, gdyż sami upominają się aby pamiętać o odbiorze wypłaty, także z wypłacalnościa ok. Na obecną chwilę, podobno został tylko jeden stary kierowca, reszta uciekła. Pozdrawiam dobrą ekipę, starą ekipę z DB!!

Dowcipniś

Wiecie dlaczego szef Dariusz dostał zawału? Bo zadzwonil kierowca i powiedział "Zgubiłem magnes". Jest tylko jedna rzecz, która jest gorsza niż praca w tej firmie.. KREDYT HIPOTECZNY!!

Lubię Foki.

Dodaję swoją opinię jako były pracownik. Zacznijmy od ludzi w firmie, szef i szefowa bardzo w porządku ludzie jeśli chodzi o rozmowy na luzie. Nie mogę złego słowa powiedzieć, pożartują itd. Ale jeśli chodzi o kwestie służbowe straszny chaos, brak komunikacji pomiędzy tymi dwoma osobami tworzy najbardziej nerwową atmosferę. Praca, ciagłe braki czasu, jazda w promieniu 30km od bazy bez magnesu praktycznie niemożliwa, słaby przepływ informacji, Dyspozycje od szefowej, że towar gotowy trzeba traktować z ogromnym dystansem, z reguły z tego robią się 3-4h oczekiwania. Obiecują pracę z częstymi powrotami do domu jednak są to z reguły pobyty równe: obiad, kąpiel i wc i dalej ogień. Walka o 9:01 pauzy przed bramka viatoll. Plusem są w miarę świeże auta, wyposażone we wszystko co potrzeba, lodówka, klima postojowa itd. Auta zadbane, czyste i za to ogromy szacunek dla Pana Dariusza. Zarobki jak na takie kombinacje i prace po 20h dziennie słabe, pomiędzy 3800-4500 zł do tego nigdy nie wiemy ile zarobimy, może być miesiąc ze zrobimy 10 tys km i zarobimy 4 tys a następnego zrobimy tyle samo i nagle 4,5, także pensje rozliczane bardziej chybił trafił. Przykro mi ze z firmy w której każdy pracownik chodził uśmiechnięty, pozostają takie strzępy. Pozdrawiam.

Były pracownik

Najgorsza praca jaka tylko można sobie wysnic. Na ten moment nie jeździ się już od frachtu tylko za stała pensję.Poza tym tak jak piszą inni kierowcy. Na rozmowie wszystko pięknie, mówią że pracę układają pod kierowców, a później okazuje się że brakuje czasu na wszystko i trzeba przeginać bo jak mówi to musi dziś dojechać. Serdecznie odradzam ta firmę. Plusem jest to że nie zdarzyło mi się wziąć wypłaty po terminie.

peter

Dziad trans omijać szerokim łukiem! duzo roboty kasa mała % od frachtu ktorego nikt nie zna haha a do tego obcinanie pensji jak ktos odchodzi z firmy porazka totalna jestem ciekaw jak dlugo panstwo okurowscy z takim podejsciem do kierowcow utrzymaja sie na powierzchni nie polecam

Byly pracownik

Zdecydowani nie polecam tej firmy. Praca na wariata, zaladunki i rozladunki w czasie pauzy. Najlepiej zeby doginac na rzepie. Ciagle wszystko jest na wczoraj. Ganianie kierowcy, brak czasu na odpoczynek. Z dniem wolnym problem jest zeby dostac. Wiekszosc frachtow ladowanych dwoma bokami oraz gora. Pani wlascicielka w razie problemow nie potrafi nic zalatwic tylko gania kierowce zeby chodzil i pytal czy rozladuja/zaladuja. Pieniadze marne. Srednia miesieczna wyplata 3500-4000zl za siedzenie w kabinie od pon do piatku. Rozliczanie to procent od frachtu, ktory nie jest znany wiec wyplaty sa liczone z kosmosu. Duza liczba przepinek naczep i zaladunkow badz rozladunkow nie swoich frachtow za ktore jak sie pozniej okazuje nie jest placone. Jedyny plus tej firmy to auta. Kiedys byly zadbane ale wraz z bardzo duza rotacja kierowcow auta na obecna chwile sa zrujnowane. Praca dla naprawde zdesperowanych. Typowy dziad trans. Nie polecam.

ex

nie polecam

Zostaw opinię o Db-Logistic Beata Okurowska - Międzyborów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Db-Logistic Beata Okurowska