Ooo widzę,że negatywnych opinii dużo, zwłaszcza o magazynie na fabrycznej. Magazyn źle zarządzany,dużo ciężkiej pracy,a za mało ludzi bo przez kiepskie warunki często są na l4.Brak nadgodzin chyba ,że (usunięte przez administratora) im się pali to wtedy są .Niskie zarobki,słabe benefity, dużo ludzi zatrudnionych z agencji,ludzie z biura często się mylą,a wina i tak spada na magazyn.Atmosfera słaba. Nie polecam
Nie polecam firmy jedyny plus to panie w kadrach . Słaba atmosfera - (usunięte przez administratora)od samego początku podczas przyjęcia obiecują złote góry i na tym się kończy. - nigdy nie wiadomo ile dostaniesz wypłaty pomimo ustalonej stalej stawki miesięcznej ... - unikają płacenia za nadgodziny i soboty - (usunięte przez administratora) z urlopami i l4 -wmawiaja i wpierają uszkodzenia aut i naczep które są ,Brudne i uszkodzone z każdej strony - współpraca ze spedycja tragedia ...tzw przekaźniki bez pojęcia i (usunięte przez administratora) -slabo płacą/wiecznie nie ma pieniędzy na podwyżki dla pracownikow w firmie. Mimo obietnic . - większość kierowców to Ukraina i reszta świata. Generalnie nie polecam kiedyś jedna z lepszych firm transportowych na rynku obecnie (usunięte przez administratora)
TAK JAK W TYTULE:) TRZEBA STĄD UCIEKAĆ ,PRACY PEŁNO WOKÓŁ NA MAGAZYNACH..ANI KASY,ANI ATMOSFERY,BENEFITY SŁABE.. NADGODZINY ROBIĄ LUDZIE Z AGENCJI BO TANIEJ:/ KIERASY BAWIĄ SIĘ W CIECI ,KTÓRZY ŚLEDZĄ KAZDY KROK MAGAZYNIERÓW.NIE MA SZACUNKU DO PRACOWNIKÓW MAGAZYNU,KTÓRZY NAPRAWDĘ CIĘŻKO TYRAJĄ.
Nie polecam pracy,magazyn fatalnie zarządzany, konflikty pomiędzy pracownikami brak umiejętności kierowania zmianami przez osoby na stanowiskach kierowniczych.
Nie polecam pracy w magazynie Chomar na fabryczniej.Malo płacą, atmosfera fatalna.Ludzie w biurze jak i na magazynie nie lubią się . Udają tylko...Ciągle ktoś kogoś obgaduje za rogiem .Prezes wie wszystko co tam się dziej bo ma swoich (usunięte przez administratora).Trzeba uważać z kim się rozmawia.Panuje zazdrość ,każdy chce być najlepszy.Ciagle obserwują ludzi przez kamery .Cale biuro jest toksyczne,nowi pracownicy mają(usunięte przez administratora),nikt ich nie słucha,mało pomagają,panuje chaos,często dochodzi do pomyłek ,do kierowców odzywają się koszmarnie , chłopaki z biura mają ciągle niezadowolone miny jakby przychodzili tam za kare I ciągle na kogoś narzekają. Jest wiele innych firm które płacą więcej,mają większe benefity i milszych pracowników .
Tak samo jak sa regularni w wypłacie będą też w podwyżkach? Co roku macie w tym samym terminie czy samemu trzeba sie starać?
Czy wypłaty są tu przeważnie na czas? Wiadomo, nigdzie nie jest idealnie. Ale przynajmniej sie starają?
Biuro to (usunięte przez administratora) jakich mało, toksyczne środowisko, wieczne plotki, kopanie dołków, kolesiostwo (m.in. z zarządem), nikt nie umie wziąć odpowiedzialności za swoje działania, wiecznie szukanie winnego w najsłabszych jednostkach. Wszyscy chodzą niezadowoleni, panuje tam bardzo negatywna atmosfera. Ogrom działań na ślepo, bez konsultacji. Zero szacunku dla klientów, pracowników, a tym bardziej kierowców. Ci ostatni są pracownikami najniższego i najgorszego sortu. Wieczna walka o pokazanie kto kim nie jest. ŻADNYCH benefitów. Nie polecam nikomu poza największym wrogom (usunięte przez administratora)
Macie teraz jakieś zastrzeżenia co do warunków pracy? widzę ze jakiś niejasny watek sie pojawił bo jego cześć nawet zniknęła więc wole mieć pewność co do tego jak pracuje sie teraz
Hej, ale to w spedycji czy innych działach? Widziałam ogłoszenie na spedytora i zastanawiam się nad wysłaniem CV. Możesz coś więcej powiedzieć?
Witam. Jaki jest system pracy w firmie Chomar? Czy można liczyć na 2/1 czy chociaż 3/1 (w zamyśle że dwa, trzy tygodnie w trasie na tydzień w domu) ?
Witam. Czy w firmie Chomar są przyjęcia kierowców? Jeśli tak to jakie są systemy pracy i płacy. Z góry dziękuję.
polecam!! Niezależne przedsiębiorstwo transportowe, swój serwis, myjnia i magazyn , i magazyn przeładunkowy. Kierowcy zadowoleni.
Ja nie polecam. Chomar nie rozlicza się z kierowcami którzy odchodzą. Nie odbierzesz osobiście kasy to jej nie dostaniesz
Wszystko załatwia się osobiście.
Czy CHOMAR Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w CHOMAR Sp. z o.o.?
Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie CHOMAR Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
Witam mam pytanie odnośnie pracy w tej firmie. Jakie warunki oferują i jaka panuje atmosfera. Chcę tam złożyć papiery ale chciałbym najpierw zasięgnąć informacji. Chodzi o pracę na kierowcę.
Kierowcy się zmieniają, nowe auta były brane w okolicach marca 2019 i nie było to 100% powiększenie floty.
Zdrowych spokojnych i Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowym Roku firmie Chomar ! Kierowcy tyle powrotów ile wyjazdów ,szerokości !
@irta77 ale to mocne słowa... masz potwierdzenie tego co mówisz o tym piciu między podróżami?
Ile jest zmian w CHOMAR Sp. z o.o.?

Jak się pracuje w CHOMAR Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w CHOMAR Sp. z o.o.?