Adwokat Adrianna Owczarek to zdecydowanie najgorszy prawnik z kórym miałem kontakt na przesterzeni wielu lat, zarówno pod względem wiedzy z zakresu prawa jak i ogólnego podejścia do klienta.
Zdecydowany przerost treści nad formą, pani uważa siebie za wyjątkową osobistość prawną, oczekuje szacunku, uwielbienia, adoracji, na co zupełnie nie zasługuje.
Jako prawnik bardzo słaba, zna podstawy i nic wiecej ,nie stosuje żadnej długofalowej strategii prowadzenia sprawy, nie zna luk prawnych, nie potrafi doradzić klientom pod kątem zwolnienia z kosztów, doradza rozwiązania szkodliwe,wręcz irracjonalne,nie przyjmuje żadnych sugestii.
Zadufana w sobie,chamska,porzuca klientów z rozgrzebaną sprawą nie oddaje pobranych pieniędzy za prowadzenie sprawy, jedna gwiazdka to i tak za duzo jak na to indywiduum.
Tacy ludzie przez swoje partactwo,powinni być pozbawiani prawa do wykonywania zawodu, ale zgłoszone do palestry skargi pozostają bez reakcji, mam tylko nadzieję że rynek sam zweryfikuje takich chałturników.